Şimdi Ara

Ot içip araba kullanmanın cezası var mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
2
Favori
19.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tedavi amaçlı kullanılması yada seyrek olarak keyif için içilmesi, sürekli uzun sürede içildiğinde insanı gerizekalı yaptığı, yavaşlattığı, dişleri çürüttüğü, kişiliğini değiştirdiği gerçeğini değiştirmiyor. Bu arada hemen hemen tüm toplumlarda esrar alt kesimin uyuşturucusudur.. Hoş esrardan önce toplumların afyonu olan çok daha zararlı şeylerde var, marx'ın dediği ama boşverin şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel1905

quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

Orijinalden alıntı: soneinfo

quote:

Otuna göre değişir. Mesela roka yiyip alkolmetreye üflerseniz alkollü çıkma riskiniz yüksek.

İyi güldürdün hocam

Şaka yapmadım aslında. Trafik polisi bi abimiz söylemişti bunu. Bir de çikolata yiyince de alkollü çıkabiliyorsunuz

Sıkma portalak suyuda aynı şekilde.

Bi arkadaş 150 promille çevirmeye girince polisi 1 kasa portakal yediğine inandırmaya çalışıyordu hiç unutmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Eski Günler

quote:

Orijinalden alıntı: Teufel1905

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soneinfo

quote:

Otuna göre değişir. Mesela roka yiyip alkolmetreye üflerseniz alkollü çıkma riskiniz yüksek.

İyi güldürdün hocam

Şaka yapmadım aslında. Trafik polisi bi abimiz söylemişti bunu. Bir de çikolata yiyince de alkollü çıkabiliyorsunuz

Sıkma portalak suyuda aynı şekilde.

Bi arkadaş 150 promille çevirmeye girince polisi 1 kasa portakal yediğine inandırmaya çalışıyordu hiç unutmam

Fazla çıkması lazım şükretsin

• Polislerin eline alkolmetre tutusturup salmiyorlar heralde kesleri tanimak kolay kapkara goz alti, konusma bicimi vs zaten supheli tipe uyuyorsaniz gotururler merkeze
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

Tedavi amaçlı kullanılması yada seyrek olarak keyif için içilmesi, sürekli uzun sürede içildiğinde insanı gerizekalı yaptığı, yavaşlattığı, dişleri çürüttüğü, kişiliğini değiştirdiği gerçeğini değiştirmiyor. Bu arada hemen hemen tüm toplumlarda esrar alt kesimin uyuşturucusudur.. Hoş esrardan önce toplumların afyonu olan çok daha zararlı şeylerde var, marx'ın dediği ama boşverin şimdi.

Zengin de Fakir de esrar içebilir. Esrar ve Haşhaş Soft drug diye tabir edilen hafif uyuşturucudur. Esrarı ilk yasaklayan üke Amerika, şuan Esrarı yasallaştırıyor. Esrar satışı içki sigara gibi yapılacak. Gelişmiş Avrupa ülkelerinde ise Esrarın yasallaşması tartışılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 18 Ekim 2013; 22:42:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DevoN kullanıcısına yanıt
    Onları yönetenler de esrarkes olunca yapabilirler ama biz elhamdulillah müslüman bir ulkedeyiz ve müslüman lar yönetiyor bu ülkeyi

• Araba kullanabilecek kadar ayıksa otu tam içememiştir o adam.
  • Ot içtikten sonra araba kullanabiliyorsan sıkıntı yok hocam. Benim gördüklerim merdivenden bile inemiyordu burdan düşersem öleceğim diye

• quote:

Orijinalden alıntı: sercelik

Ot içtikten sonra araba kullanabiliyorsan sıkıntı yok hocam. Benim gördüklerim merdivenden bile inemiyordu burdan düşersem öleceğim diye

Onlar Bonzai içmiş olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Ot içtikten sonra araba kullanabiliyorsan sıkıntı yok hocam. Benim gördüklerim merdivenden bile inemiyordu burdan düşersem öleceğim diye

Çok anlamam cinsini ekini kökünü

• quote:

Arabayı kullanırsın ot içince ama içmeden kullanmak sağlıklı olur, fazla içmezsen kullanırsın, fazla içersen halsizlik yapar o sebepten kullanamazsın, yoksa kafan gene yerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 19 Ekim 2013; 1:09:32 >
  • quote:

quote:

quote:

Çok anlamam cinsini ekini kökünü

Bonzai Sentetik Kimyasal bir uyuşturucudur görünüşü Ot a benzer ama Ot değildir, kimyasaldır.

• quote:

quote:

Arabayı kullanırsın ot içince ama içmeden kullanmak sağlıklı olur, fazla içmezsen kullanırsın, fazla içersen halsizlik yapar sırf o sebepten kullanamazsın, yoksa kafan gene yerinde.

Böyle konuşma hocam gören de az sonra içip yola çıkcam sanacak şaka bir yana refleks öldürücü bir unsur varken trafiğe çıkılmasına karşıyım bu alkol ot çöp uykusuzluk hastalık vesaire ne olursa olsun böyle. Herkesin kendi hayatını mahvetme hakkı vardır ama başkalarının hak ve hayat sınırlarına kadar.

• quote:

quote:

quote:

Arabayı kullanırsın ot içince ama içmeden kullanmak sağlıklı olur, fazla içmezsen kullanırsın, fazla içersen halsizlik yapar sırf o sebepten kullanamazsın, yoksa kafan gene yerinde.

Böyle konuşma hocam gören de az sonra içip yola çıkcam sanacak şaka bir yana refleks öldürücü bir unsur varken trafiğe çıkılmasına karşıyım bu alkol ot çöp uykusuzluk hastalık vesaire ne olursa olsun böyle. Herkesin kendi hayatını mahvetme hakkı vardır ama başkalarının hak ve hayat sınırlarına kadar.

Haklısın o konuda tabiki, sürüş performansını azaltıyor. Normal şekilde arabayı kullanmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 19 Ekim 2013; 1:01:19 >

• Ya bizim bi abi vardı rahmetli, o çok yapardı bunu.
  • ot içip konu açmak serbest anladığım kadarıyla.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

ot içip konu açmak serbest anladığım kadarıyla.

• rahimavci kullanıcısına yanıt
    uyuşturucu bağımlılığı dinle alakasız... en çok İran ( yurt dışında ) Trkiye'de Konya'dan çıkıyor... Müslüman olmanız engel değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloww

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Zıkkım için.

+1 bi daha
    şu anda polisin senin kapına dayanıp götürmesi ne güzel olurdu hazır itirafta etmişken

Polis beni bulamaz rahat olun.

Ciddiyim ya ot içen birisinin ot içtiği nasıl anlaşılır?

yeni icmisse gozlerinden baska turlu kan ve idrar testinden baska sekilde anlasipmaz. He bu arada icip binsen direk olursun diyen arkadaslara bilgi olsun otla alkol ayni sey degil alkol dalginlik dikkatsizlik gorus bozuklugu uyku yapar. Otta surusu etkileyebilcek tek olumsuz etki uyku olabilir, o da iki lokma bisinyiyip kan sekerinizi yukseltince uyku kalmaz. Aksine uyaricidir daha dikkatli olursuz. Ve etkisi kisa surede(yarim saat bi saat) sonra gecer alkol gibi koca bi gunu yemez.

Asicilik yapmiyorum sadece alkollu araba kullanmaya ayni sey degil daha kotu hic degil.

Kullanmiyorum ama kullanan o kadar cok tandigim varki ustune kitap yazarim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.