Şimdi Ara

Otel işine girdim gece 12 den sabah 8'e kadar. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
9.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: Atlas06

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: Atlas06

Bende güvenlik görevlisi olarak 2 aydır çalışıyorum. İş sürekli gece. Haftada 3 gün 12 saat, 1 gün 24 saat. hanımı ve çocuğu 2 gündür göremiyorum annesi gilde kalıyor. Aldığım ücret 925 tl .

tam anlamadım, haftada 3 gün 12 bir gün 24 saat demişsiniz de ara geçişlerde tatil gümleri nasıl? yani haftada kaç gün tatiliniz var?

Tatil felan yok. bir gece işteyim bir gece evde oluyorum. Hafta içi akşam 7'de alıyorum sabah 7'de bırakıyorum. Hafta sonları da cumartesi veya pazar günü bir defa 24 saat tutuyorum. Hafta da 60 saat çalışıyorum. Aklı olan bu işten uzak olsun diyorum. Ben mecbur kaldım. Yoksa yapılacak iş değil.

hocam sigortalımısınız? sigorta var is bukadar ağır şartlara izin vermez diye düşünüyorum? böyle çalışma saatleri mi olur abi bu ne?

Özel güvenlik işinde genelde çalışma saatleri 12/36 veya 24/48 şeklinde oluyor. Benim 12/36 yani 12 saat çalışıyorum 36 saat boştayım. 12 saat fazla mesaim var fakat vermiyorlar. Geçici olarak devam ediyorum zaten. Ayrıca bu işte sigorta olmazsa olmazdır. Cezası çok ağırdır. Bildiğim kadarı l sigortasız ögg başına 20 bin tl olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas06 -- 24 Mayıs 2013; 12:38:32 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.