Şimdi Ara

OTELLERDE 3 GÜN 3 GECE TATİLİ KAZANDINIZ SAHTECİLİĞİNDE BÖYLESİ OLMAZ (OKUMAYAN KALMASIN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
23.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boşuna okumayın olm niye adamlar size 3 gün 3 gece tatil versin deli misiniz
  • Hocam hipnoz yöntemi falan kullanıyorlarmış senet imzalatmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işte sahtekarlığın örnek videosu.
  • Bu yalana inanıp o otele gitmeniz bile zeka seviyenizin yerlerde olduğunu gösterir.Hiç yaş tahtaya basmam diye gevelemeyin

• Eeee sen tatil nasıldı hiç ondan bahsetmemiş sin,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara nasıl inanıyolar bende orayı anlamadım , bizim halkımız bukadar aptalmı ya. Size durup dururken niye bedava tatil versinler?
    Halkımızı kandıranlardan hesap soracağız!!
    CEPHE

• bakanlık uyarıyor haberlerde çıkmıştır !!!!

http://tuketici.gtb.gov.tr/haberler/bakan-yazici-devremulk-alacaklara-uyarilarda-bulundu

https://www.sikayetvar.com/karaderili-sirketler-grubu

ümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı devremülk alanları uyardı. Bakan Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Çanakkale, Kütahya, Nevşehir ve Niğde'de mağdur olunabileceğini söyledi.

http://www.radikal.com.tr/ekonomi/bakan_yazicidan_yedi_il_icin_devremulk_uyarisi-1144702

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 9 Ağustos 2015; 15:21:38 >

• Okumadım. Ama guzel yazmış.

• Miralay25 kullanıcısına yanıt
    bende anlamıyorum yasal mühürleri yoktu benim gittiğim yerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç

bende anlamıyorum yasal mühürleri yoktu benim gittiğim yerin

öğrendiğime göre bu otellerin bina kurma izinleri bile almamışlar haberlerde yazıyor. Devlet böyle bişey olduğunu bile bile insanların dolandırlmaması için
    niye önlem almıyor madem ruhsatı yok gidip polislerin ajan kılığında basıp haberlere ifşa etmeleri gerekiyor...sonra devlet orayı kaaptması lazım...

devlet hiç bir iş yapmıyor.. bakan haberlerde bildiriyor ama kapatma icratı yok.
  • Miralay25 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam göz göre göre dolandırıyolar milleti
  • Bu otelde çalışan ya da bu oteli detaylı bilen birisi varsa bana lütfen yanıt verebilirmi ? Bu otel deneyimsiz çağrı merkezinde çalışacak çalışan arıyor benimde işe ihtiyacım var denilene göre asgari ücret servis yemek sigorta kalacak yer her şey var ama sorun şu ki oteli bilmiyorum tanıdığım kimse yok ve ben maraştan buraya gideceğim balıkesir çok uzak mağdur olmak istemiyorum. Bu arada telefonla görüştüm ben danışmanla hemen çık gel diyor sana 1 hafta eğitim veririz diksiyonun güzel dedi bir metin verip onu ezberletiyorlarmış.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.