Merhaba bir sorum olacaktı . Yeni bir telefon alacağım önceki telefonum kırıldığı için. Daha yeni almıştım ve kırdım bu yüzden şuan alabileceğim en iyi telefon Moto g (2013)
Sorum şu ;
Şimdi otg ile tüm resimlerimi şarkılarımı micro usb'ye atmak istiyorum ve bu şekilde kullanmak istiyorum. Peki ben galeriye girdiğimde micro usbnin içindeki resimler de direk galeride gözükecek mi .
aynı şekilde müzik çalar'a girdiğimde micro usbnin içindeki şarkılar gözükecek mi .
Şimdiden çok teşekkür ederim.
İyi forumlar
evet hocam usb yi taktığınızda galeride herşey gözüküyor. ayrıca müzik uygulaması olarak poweramp kullanıyorum o da usb deki müzikleri görüyor ama diğer müzik uygulamaları nasıldır bilemem
OTG desteği olan "dosya yöneticisi" programı kullanmalısın yoksa gözükmez. "OTG disk explorer lite" öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Harry Morgan
evet hocam usb yi taktığınızda galeride herşey gözüküyor. ayrıca müzik uygulaması olarak poweramp kullanıyorum o da usb deki müzikleri görüyor ama diğer müzik uygulamaları nasıldır bilemem
gözüküyor mu hocam siz kullanıyor musunuz . üstte bir arkadaş da gözükmez diyor şaştım kaldım
quote:
Orijinalden alıntı: .i.
OTG desteği olan "dosya yöneticisi" programı kullanmalısın yoksa gözükmez. "OTG disk explorer lite" öneririm.
anladım hocam sağolun cevabınız için .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme