Şimdi Ara

Otg ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bir sorum olacaktı . Yeni bir telefon alacağım önceki telefonum kırıldığı için. Daha yeni almıştım ve kırdım bu yüzden şuan alabileceğim en iyi telefon Moto g (2013)

Sorum şu ;

Şimdi otg ile tüm resimlerimi şarkılarımı micro usb'ye atmak istiyorum ve bu şekilde kullanmak istiyorum.
    Peki ben galeriye girdiğimde micro usbnin içindeki resimler de direk galeride gözükecek mi .

aynı şekilde müzik çalar'a girdiğimde micro usbnin içindeki şarkılar gözükecek mi .

Şimdiden çok teşekkür ederim.

İyi forumlar

Otg ile ilgili bir soru

• evet hocam usb yi taktığınızda galeride herşey gözüküyor. ayrıca müzik uygulaması olarak poweramp kullanıyorum o da usb deki müzikleri görüyor ama diğer müzik uygulamaları nasıldır bilemem
  • OTG desteği olan "dosya yöneticisi" programı kullanmalısın yoksa gözükmez. "OTG disk explorer lite" öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry Morgan

evet hocam usb yi taktığınızda galeride herşey gözüküyor. ayrıca müzik uygulaması olarak poweramp kullanıyorum o da usb deki müzikleri görüyor ama diğer müzik uygulamaları nasıldır bilemem

gözüküyor mu hocam siz kullanıyor musunuz . üstte bir arkadaş da gözükmez diyor şaştım kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

OTG desteği olan "dosya yöneticisi" programı kullanmalısın yoksa gözükmez. "OTG disk explorer lite" öneririm.

anladım hocam sağolun cevabınız için .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.