Şimdi Ara

Aktarmayla ilgili 2 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
20.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SORU 1: Nokia 6630 telefonumdan tüm aktarmaları iptal ederek aktarma ayarlarına girdiğimde ve "sesli aramalar" kısmından "ulaşılamıyorsa"ya gelip durum kontrolü yaptığımda "sesli aramalar için etkin" olduğunu söylüyor ve numara olarak da +905463501033 görünüyor. Bu aktarmayı asla iptal edemiyorum, bu numarayı da tanımıyorum. İlgili numarayı aradığımda "eksik bir numara çevirdiniz" diyor. Bu can sıkıcı durumdan nasıl kurtulabilirim?

SORU 2: Aktarma ayarlarından telesekreter dışında numaralara yönlendirme yaptığımda aktarma listesinde bu numaralar da gözüküyor ve silemiyorum. Nasıl silebilirim?

Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgi Verici Metin: 05463501033 Numarası Hakkında Bilgiler

0546 Numaralı Hat Hakkında

+905463501033 veya 0546 350 10 33 numaralı hat, Türk telekomünikasyon şirketi Turkcell'e ait bir GSM numarasıdır. Bu numara, Türkiye'nin herhangi bir şehrinden veya yurtdışından aranabilir.

05463501033 Kimin Numarası?

05463501033 numarası bir bireye veya kuruluşa ait olabilir. Bu numara, Turkcell'in ön ödemeli hatlarından biri olabileceği gibi, kurumsal bir aboneye de ait olabilir. Numaranın kime ait olduğunu öğrenmek için Turkcell müşteri hizmetleri ile iletişime geçilebilir.

0546 Nerenin Numarası?

0546 numaralı hat, herhangi bir şehrin veya bölgenin özel bir alan kodu değildir. Bu numara, Türkiye'nin tüm şehirlerinde ve yurtdışında kullanılabilir.

Nasıl Aranır?

5463501033 numarasını aramak için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Türkiye'den arıyorsanız, numaranın başına "0" (sıfır) ekleyin.
    • Yurtdışından arıyorsanız, ülke kodunu (+90) ve numaranın başına "0" (sıfır) ekleyin.

Herhangi bir sorunuz veya ek bilgi ihtiyacınız varsa, Turkcell müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: medyun

SORU 1: Nokia 6630 telefonumdan tüm aktarmaları iptal ederek aktarma ayarlarına girdiğimde ve "sesli aramalar" kısmından "ulaşılamıyorsa"ya gelip durum kontrolü yaptığımda "sesli aramalar için etkin" olduğunu söylüyor ve numara olarak da +905463501033 görünüyor. Bu aktarmayı asla iptal edemiyorum, bu numarayı da tanımıyorum. İlgili numarayı aradığımda "eksik bir numara çevirdiniz" diyor. Bu can sıkıcı durumdan nasıl kurtulabilirim?

SORU 2: Aktarma ayarlarından telesekreter dışında numaralara yönlendirme yaptığımda aktarma listesinde bu numaralar da gözüküyor ve silemiyorum. Nasıl silebilirim?

Teşekkürler.

1. sorunun cevabı: ##002# tuşla ve ARAMA tuşuna bas.

2. sorunu anlamadım.

Rica ederim

• 1. Cevaba Cevap: Onu yaptıktan sonra kontrol ettiğimde böyle diyor. Başka bir Vodafone hattını, başka bir telefonda denedim onda da aynı numara var. Sanırım sim kartla ilgili bir şey.

2. Cevaba Cevap: Aktarma ayarlarında telesekreter ve diğer numara olarak iki seçenek var başta. Diğer numara dedikçe oraya ekleniyor numaralar ve o listeyi temizleyemiyorum. Nasıl temizleyeceğimi soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medyun

1. Cevaba Cevap: Onu yaptıktan sonra kontrol ettiğimde böyle diyor. Başka bir Vodafone hattını, başka bir telefonda denedim onda da aynı numara var. Sanırım sim kartla ilgili bir şey.

2. Cevaba Cevap: Aktarma ayarlarında telesekreter ve diğer numara olarak iki seçenek var başta. Diğer numara dedikçe oraya ekleniyor numaralar ve o listeyi temizleyemiyorum. Nasıl temizleyeceğimi soruyorum.

O zaman şöyle söyleyeyim:

1. cevabın cevabına cevap: 2 yöntem daha önerebilirim denemediysen.
    a. My vodafone - Telefon işlemlerim - Telefon Yönlendirme menüsü var. Bir o menüyü incele. Belki çözüm olur.
    b. Müşteri hizmetlerini ara.

2. cevabın cevabına cevap: 1. sorununu halledersen, bu sorunun da hallolacagını düşünüyorum eger yanlış algılamadıysam.

• 1. Sorunun Cevabının Cevabına Cevap: Dediğinizi de denedim, söz konusu numara tüm Vodafone hatlarda "ulaşılamıyorsa" durumunun varsayılan ve iptal edilemeyen yönlendirme numarası sanırım.

2. Sorunun Cevabı: Telefona farklı bir sim kart taktığımda ve tekrar kendi kartıma döndüğümde listenin tekrar eski haline döndüğünü gördüm. Sorun halloldu yani.

Bu arada 7512 mesajları da gelmeye başladı bana. Ancak gizli numaraları göstermiyor. :)

Sonnot: SeTha kardeş, mesajlarınızı ilgiyle takip ediyorum. Foruma renk kattığınız ve içtenlikle cevapladığınız için bir kez daha teşekkür ederim.
  • Yukarda verilen 0546 lı numara vodafone "arayanı bil" servisinin yönlendirmesi..

tüm vodafone aboneleri ulaşılamazken bu numaraya yönlendirilmiştir..
  • işte cevap budur
    teşekkürler volkan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gizli numaradan aranmamayı ve telesekreter hizmetini, myvodafone servis işlemleri menüsünden ayarlayabilirsiniz.
  • herkesin kabullenmesi gereken çok uçuk bir cevap vereceğim
    aynı sorun bende de var yaptığım incelemelerde araştırmalarda vodafone müşteri hizmetleri bu numaranın söz konusu operatör yönlendirmesi olarak görmüyor aksine şüheli bir durum olduğunu düşünerek 5 dakika boyunca sessiz kalmanızı istiyor ve sessizliği dinliyor üçüncü bir dinleyici varmı diye kontrol yapıyor kısacası herkim telefonunu bu numaraya yönlendirilmiş bulursa ne yaparsa yapsın iptal edemiyor.
    öncelikle iddaa ettiğim şeyin gerçekliğini ortaya koymak adına bir kaç ön bilgi vereyim
    iphone larda *#62# yaptığınızda söz konusu yönlendirme varsa ve hangi numaraysa gösterir ve 05463501033 yazıyorsa ozaman sorununuz var demektir *#002# yaptığınızda geçici olarak yönlendirme iptal olur fakat tekrar otomatik olarak aktif olur
    yine ihone dan devam ediyorum
    ayarlar gizlilik tanılar ve kullanım ordanda tanılar ve kullanım verilerilerine girin alfabetik sırayla veirler göreceksini zordan jetsamevent ler var onlara girin
    (pid
    reason
    name
    fds
    lifetimemax
    pages
    cputime
    states
    deamon
    idle
    diye sıralı başlıkları göreceksiniz
    name leri tektek inceleyin ve sayfanın sonuna kadar hepsini inceleyin eğer name nin karşısında USER EVENT AGENT yazıyorsa işte ozaman 05463501033 ün neden telefonunuzda olduğunu çok emin bir şekilde anlamış olacaksınız
    bu arada o numara vodafonun otomatik yönlendirdiği bir numara değil (facebook a gidin direk şifremi unuttum deyin ve o numarayı yazın ve aratın bir hesabı var göreceksiniz)
    nedir bu USER EVENT AGENT
    kısacası birisi telefonunuza casus program yüklemiş
    buyrun test edin (iphone lar için)
    telefonunuza bir banka uygulaması indirmeyi deneyin yapıkredi garanti iş bankası herhangi birini deneyin eğer hemen inerse program aktif değildir çok uzun sürüyorsa veya inmiyorsa program aktif demektir birileri sizi takip ediyor demektir
    ve tüm bilgilerininz şifreleriniz hesaplarınız bunların hepsine girebilir veya giriyor (banka hesaplarınız faceniz mail leriniz )
    ayrıca faceden mail den kaçtane aktif oturumunuz var bir göz atın derim
    bunu kim yamış olabilir sorusunun cevabı en yakınınızdaki kişilerden biri ve iphone parolanızı bilen biri
    telefonunuzda line whatsap viber gibi uygulamalardan birisi soluk görünüyorsa veya çalışmıyorsa program aktif tir (dip not line whatsa gibi tüm uygulamalarınız artık baska bir telefona koyalanmış olabilir
    söyleyeceklerim bukadar
    daha fazlasına gerek kalmamıştır sanırım

• gencerrrr G kullanıcısına yanıt
    Yok artık daha neler :)

05463501033 numaralı hat, Vodafone Yönlendirme Servisi'ne aittir ve telefonunuza ulaşılamadığı durumlarda otomatik olarak 7542 numaralı Telesekreter Servisi'nden arayanların raporu mesaj yoluyla gelir. Bu yönlendirmeyi tamamen iptal ettirmek için Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz. Bu durumda arayan kişilerin raporu da telefonunuza ulaşmayacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.