Şimdi Ara

oto alarm sistemi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 80-100 ytl civarı merkezi kilit ve alarm sistemi taktırmayı düşünüyorum.
    Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

• dostum bende aracıma taktırım dedim ama serviste orijinalinde yoksa tavsiye etmiyoruz dediler.kısadevre yapabiliyomuş.bence iice düşün
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruk33

dostum bende aracıma taktırım dedim ama serviste orijinalinde yoksa tavsiye etmiyoruz dediler.kısadevre yapabiliyomuş.bence iice düşün

servisin verdiği saçma bir cevap,alarm bağlanırken akünün hemen önüne sigorta konuyor hiç bir şey olmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

quote:

dostum bende aracıma taktırım dedim ama serviste orijinalinde yoksa tavsiye etmiyoruz dediler.kısadevre yapabiliyomuş.bence iice düşün

servisin verdiği saçma bir cevap,alarm bağlanırken akünün hemen önüne sigorta konuyor hiç bir şey olmaz...

tanıdıktı servisteki usta..neden saçma bi cvp versin ki.benim arabamı korumamı o benden çok ister heralde.o kadar ii bi arkadaşım..saçma olduunu zannetmiyorum.mantıklı bile bence.ve bende istediim halde taktırmadım öle olunca.herkes özgür

• tabiki herkes özgür kimseye zorla birşey yaptırmıyoruz,
    ben sadece mantığını açıklayım,alarmdan dolayı kısadevre yapması için aküden gelen kablonun şaseye değmesi lazım,o kablonun hemen başlangıcında da sigorta olduğu için kısadevre yapıp herhangi bir zarara yol açması mümkün değil.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

quote:

tanıdıktı servisteki usta..neden saçma bi cvp versin ki.benim arabamı korumamı o benden çok ister heralde.o kadar ii bi arkadaşım..saçma olduunu zannetmiyorum.mantıklı bile bence.ve bende istediim halde taktırmadım öle olunca.herkes özgür

bence de biraz saçma. orjinalinde olmayan hiçbirşeyi takmamak gerek öyleyse.
    bence arkadaşınla bir daha konuş, belki yanlış anlaşılma olmuştur.

• ÖLE DİYOSANIZ ÖLEDİR..AMA SERVİSİ BUNU SÖYLEDİ YANİ.BEN TAKTIRMADIM,TAKTIRMICAMDA...TEŞEKKÜRLER.ESKİ OLSAYDI ARABAM TEREDDÜT ETMEZDİM HERALDE AMA SIFIR ALINCA KIYAMADIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto ses sistemi kurulum
    2 ay önce açıldı
    Oto Ses sistemi
    7 ay önce açıldı
    Alarm sistemi akü değişimi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ÖLE DİYOSANIZ ÖLEDİR..AMA SERVİSİ BUNU SÖYLEDİ YANİ.BEN TAKTIRMADIM,TAKTIRMICAMDA...TEŞEKKÜRLER.ESKİ OLSAYDI ARABAM TEREDDÜT ETMEZDİM HERALDE AMA SIFIR ALINCA KIYAMADIM

sende haklısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.