servisin verdiği saçma bir cevap,alarm bağlanırken akünün hemen önüne sigorta konuyor hiç bir şey olmaz...
tanıdıktı servisteki usta..neden saçma bi cvp versin ki.benim arabamı korumamı o benden çok ister heralde.o kadar ii bi arkadaşım..saçma olduunu zannetmiyorum.mantıklı bile bence.ve bende istediim halde taktırmadım öle olunca.herkes özgür
tabiki herkes özgür kimseye zorla birşey yaptırmıyoruz, ben sadece mantığını açıklayım,alarmdan dolayı kısadevre yapması için aküden gelen kablonun şaseye değmesi lazım,o kablonun hemen başlangıcında da sigorta olduğu için kısadevre yapıp herhangi bir zarara yol açması mümkün değil.
servisin verdiği saçma bir cevap,alarm bağlanırken akünün hemen önüne sigorta konuyor hiç bir şey olmaz...
tanıdıktı servisteki usta..neden saçma bi cvp versin ki.benim arabamı korumamı o benden çok ister heralde.o kadar ii bi arkadaşım..saçma olduunu zannetmiyorum.mantıklı bile bence.ve bende istediim halde taktırmadım öle olunca.herkes özgür
bence de biraz saçma. orjinalinde olmayan hiçbirşeyi takmamak gerek öyleyse. bence arkadaşınla bir daha konuş, belki yanlış anlaşılma olmuştur.
ÖLE DİYOSANIZ ÖLEDİR..AMA SERVİSİ BUNU SÖYLEDİ YANİ.BEN TAKTIRMADIM,TAKTIRMICAMDA...TEŞEKKÜRLER.ESKİ OLSAYDI ARABAM TEREDDÜT ETMEZDİM HERALDE AMA SIFIR ALINCA KIYAMADIM