Şimdi Ara

Oto alım-satım Bursa Silahli Saldırı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oto alim satim galeri isleri silahsiz olmuyor mu ? Ne dersiniz ?

http://mobil.hurriyet.com.tr/nisanlisinin-yaninda-infaz-40222571

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merconun sahibi belli katilin canını yakmış nişanlısıda şimdi flort etmeye başlar seneye evlenir olay kapanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreGLC -- 12 Eylül 2016; 17:07:07 >
  • Oto galerin varsa Mutlaka Belinde silah kapında 10-15 adam bulundurcan.. Özellikle İstanbulda yapıyosan.Çünki bu işlerde öyle pislikler var ki Sen belaya bulaşmasan bile gelip sana bulaşırlar

Mesela bulunduğumuz yer Gebzede heryer galerici ve zaman zaman çok kavga çıkar aralarında Özellikle hep doğu kökenli Kro kişilerdir Sattıkları arabalar Leş Bazen kavgaları görünce Öldürün lan birbirinizi diyorum
  • __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    Neden özellikle doğulu kro kişiler diye belirtiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Merconun sahibi belli katilin canını yakmış nişanlısıda şimdi flort etmeye başlar seneye evlenir olay kapanır.

Bu ne çirkin yorumdur. Çok düşündün mü bunu yazarken.

• adamın canı yanmışki gözü dönmüş....
  • Çünkü piyasa çoğunlukla onların elinde yalansa yalan deyin lütfen…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keyif,yalnız gitmez -- 12 Eylül 2016; 22:46:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Alım-Satım
    9 yıl önce açıldı
    ARABA ALIM-SATIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eglence sektörü ve otomobil galeri sektoru onlarin elinde. Izmir otokent %80 dogu kokenli vatandaslarimiz. Ama bazilari durust ve iyi karsilar hic olaya rastlamadim. Guzel insanlarda var.

• Doğru olsa ne olacak? Böyle yaparak ınsanları bırbırıne düşman ediyorsunuz. İnsanları bolgelere gore ayırıp sonra bu tü kaka demeyin

• Sana bir şey diyeyim mi
    Git taksime git otogara nereye gidersen git her ne hikmetse bölgenin huzurunu kaldıran kesim doğu kökenli oluyor nedense

• zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Yahu guzel forumdasım doğma büyüme besıktaslıym bolgeyı ıyı bilirim demek ıstedıgım böyle konusup ayrıştırmayın insanları. 6 ay ankarada kaldım otogarda 10kişiden dayak yedım bana non stop bilet yerine normal bilet sattılar bi tane delikanlı Ankaralı tanımadım olay yasanmıstır,napalım sımdı Ankaralılar hakkında kotu mu dusuneyım

• AŞTİ'de sizin dövenler Ankaralı mıydı ?

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Neden özellikle doğulu kro kişiler diye belirtiyorsunuz?

Çunki Öyle... Bunun Bölgeyle alakasi yok heryerin iyisi kötüsü var. Ama Nedense karşilastiğim her çakal galerici takımı doğulu. Ben Hayatimda ilk defa galeriden bir kere araba aldım. O kişide İzmirliydi Gayet Efendi durust adamdi.

Sen gel bizim Gebzeye Galerici Takiminin %70i doğulu..Sattiklari arabalari gör Hatta git fiyat sor arabayi sor. Sana "Agbeyyy Araba çogg temizdir.. Yörüyeni süper agbey Al gitt " der. Faiş fiyat verir. Oysaki araba perttir. Doğudan getirdikleri arabalari İstanbula getirip Plakayi 34-35 yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Yahu guzel forumdasım doğma büyüme besıktaslıym bolgeyı ıyı bilirim demek ıstedıgım böyle konusup ayrıştırmayın insanları. 6 ay ankarada kaldım otogarda 10kişiden dayak yedım bana non stop bilet yerine normal bilet sattılar bi tane delikanlı Ankaralı tanımadım olay yasanmıstır,napalım sımdı Ankaralılar hakkında kotu mu dusuneyım

Doğma büyüme Beşiktaşlı olabilirsiniz bende orada kamu hizmeti yapıyorum git gece gez biraz bakalım Tarlabaşı bulvarina bak
    Otogara bak nerede tipsiz sapsız var otogar Tarlabaşı burada

• İnsanlar işlerini dürüstçe yapsa hileye üçkağıda başvurmasa bu tip olaylar yaşanmaz
    Ha birde şeriat gelmeli

• aralarindaki husumetin ne oldugunu da soyleselermis jeske. belki galeriyle alakasi bile yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.