beyler olduğumuz yerde dururken normalde champ otomatik minionlara dalıyor ya, bunu kapatmanın bir tuşu vardı onu bilen var mı?
S
teşekkürler.
s ve h kullanabilirsin stop ve hold komutları için. junglerlar buff verirken kullanır genelde yanlislikla almamak icin falan. lanede pek tercih etmemeni öneririm saga sola tıklayıp dolasmak daha kolaylık kazandırır hem last hitte hem de karsidakinin kafasını karıştırmada.
quote:
Orijinalden alıntı: nakazora
s ve h kullanabilirsin stop ve hold komutları için. junglerlar buff verirken kullanır genelde yanlislikla almamak icin falan. lanede pek tercih etmemeni öneririm saga sola tıklayıp dolasmak daha kolaylık kazandırır hem last hitte hem de karsidakinin kafasını karıştırmada.
buna ilaveten S ye bastığında durur hiç birşey yapmaz H ye bastığında durur ama en yakındaki şeye vurur
normalde sağa sola tıklayıp dolaşıyorum fakat arada yanlışlıkla otomatik atak yaptığım oluyor. bu arada H tuşuyla deniyordum önceden H tuşuna bastıktan sonra hareket edersem tekrar oto atak açılmış oluyor galiba bir türlü beceremedim. bunu bütün oyun boyunca kapatacak olan tuş S o zaman?