Şimdi Ara

Oto boya fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çamurluk ile arka kapının ufak bir yerine lokal boya yapılacak. Birkaç yere sordum 750 tl fiyat veriyorlar normal midir bu fiyat?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fransizcatercuman F kullanıcısına yanıt
    750 tl dediğiniz alan için yüksek. Herbir parça için 250 civarı uygun...
  • Komple symbol gümüş gri için 1000 tl fiyat aldım.usta mahalleden komşu
  • Üstad. Parca boya buyuk firmalar haricinde 100-150 tl seklindedir. Boya ve islem ise parca basi 200-250 tldir aldiginiz fiyat bence fazladir. Marea icin komple boya 1050tl fiyat aldim

• arkadaşalr bende bir şahin avr 97 model bunu komple boyatsam ne akdar tutar ateş kırmızısı bir de parça boya fiyatı nedir var mı tanıdıgınzı bildiginiz usta istanbulavrupa yakasında
  • Arkadaşlar başlık açıp kirlilik yaratmayayım dedim, konuyla alakası yok ama bugün işten dönerken arabaya bir yerden yağ sıçradı.öyle böyle delğil.sanki yağ dolu bir varile kafadan girmiş gibi olmuş aracın dışı.önce yağmur yağıyor sandım ön cam baloncuk baloncık olunca.sileceği çalıştırayım dedim çalıştırmaz olaydım her taraf bulamaç oldu.zor zahmet kendimi müsait bir yere attım.bi indim ki araba batmış.nasıl oldu nerden geldi anlamadım.kaputu açtım içeride en ugak bir yağ lekesi yok.hemen yıkamacıya çektim allahtan çıktı.4 yol ağzında en son önümde bir halk otobüsü geçmişti ondan şüpheleniyorum ama nasıl olduğuna dair bir fikir yürütemiyorum.
  • 3+1 daire mi boyuyor sanki. O ne fiyat öyle.
  • Ankarada uygun oto boyama bilen ve yardımcı olacak varmı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.