Şimdi Ara

Oto Cam Filmi Tavsiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
24.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kırıklar küçükse ön cam değişmeden tamir yapıyorlar diye biliyorum.Çatlama kırılma ihtimali yüksekse ön camı değiştirin öyle yaptırın. Camda darbe varsa hava sıcaklığı, rakım değişikliğinden bile durduk yerde çatlar bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BulutKedisi

Yaklaşık 1 ay oldu kullanıyorum. Ön cam air80 yanlar Atr serisi. Arkalar cam ve arka kapılar orta ton ön kapılar açık ton ama komple açık ton olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Isı konusunda çok memnunum geçen aşırı sıcaklarda çok iyi iş çıkardı filmler. Klimayı yarı yarıya düşürdü. Nazilli gibi yerde rahat ettim hesap edin 45 dereceleri gördük geçen haftalarda. Yani şöyle tarif edeyim. Araba sabah gölgedeyse ve yola çıktıysanız yolculuk boyunca güneşi hiç bir şekilde hissetmiyorsunuz. Araç güneş altında kaldıysa ilk 10-15dk araç hafif sıcak sonra klimayla soğutunca konfor geliyor. Camı açmak daha yakıcı oluyor kolum yanıyor o sebepten araç sıcaksa bile camı açmıyorum klimayı açıyorum. Şimdi öyle bi takıntı olduki başka araçların camlarına bakıyorum acaba llumar cam filmi varmı diye

Hocam ne kadar mal oldu bir de nerede yaptırdınız? Ben de sadece ön cama air80 düşünüyorum ama kışın fiyatlar düşüyor dediler. Yaz zaten bitti. Kışın yaptırayım diyorum

• metamorphoses M kullanıcısına yanıt

Kışın fiyatlar daha uygun olur tabi aslında yolculuk planı çıkmasaydı bende kışın yaptıracaktım. Manisa lumarda yaptırdım hepsi 2000tl izmirde de aynı fiyatı verdiler ama sıra çoktu. Yaptırmışken hepsine yaptırın bence gerçekten işe yarıyor.

• tync2006 T kullanıcısına yanıt

X sun Rayban Plus , forumdaki öneriler neticesi bugün bayi ile anlaştım yarın montaj edilecek. İtalyan menşei 7 yıl garanti. Fiyat 2500 tl

3m için 6.000 tl

Ziebart 12.000 tl

Sonax 5.500 tl

Fiyatlar aldım , benim için uv korumalı Çin malı olmayan en uygun fiyatlı bir film lazımdı. Tercihimi X sun rayban plus olarak kullandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayyildiz01 A kullanıcısına yanıt

konu hort olmuş farklı bir konu var oradan devam et hocam.

https://forum.donanimhaber.com/cam-filmi-tavsiyesi-llumar-mi-solargard-mi--148653128-8

• Ayyildiz01 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ürün orjinal mi ve nerede yaptırdınız acaba? Llumar uçuk fiyatlarda. Bayisi olmayan noktalarda daha ucuza lumar diye satılan çakmalar da var tabi. O nedenle servet ödemeden iyi bir şey yaptırmak istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trilogyx kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. O fiyatlara Lumar mümkün değil. Eğer orjinalse hemen yaptıralım :)

Az önce Tanzer Cam filmden telefonla Chery Tiggo 8 e sadece ön cam + cam tavan için Air80 fiyat istedim 15 bin dedi  

Hadi oraya Bentley, Ferrari vs geliyor, tok satıcı diyelim. Dışarda da 10 binin biraz altı olsun

Esnaf kesimi sürekli ağlıyor, asıl bordrolu çalışanın işi bitmiş memlekette..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.