Kırıklar küçükse ön cam değişmeden tamir yapıyorlar diye biliyorum.Çatlama kırılma ihtimali yüksekse ön camı değiştirin öyle yaptırın. Camda darbe varsa hava sıcaklığı, rakım değişikliğinden bile durduk yerde çatlar bilginiz olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oto Cam Filmi Tavsiye (3. sayfa)
-
-
-
Kışın fiyatlar daha uygun olur tabi aslında yolculuk planı çıkmasaydı bende kışın yaptıracaktım. Manisa lumarda yaptırdım hepsi 2000tl izmirde de aynı fiyatı verdiler ama sıra çoktu. Yaptırmışken hepsine yaptırın bence gerçekten işe yarıyor.
-
X sun Rayban Plus , forumdaki öneriler neticesi bugün bayi ile anlaştım yarın montaj edilecek. İtalyan menşei 7 yıl garanti. Fiyat 2500 tl
3m için 6.000 tl
Ziebart 12.000 tl
Sonax 5.500 tl
Fiyatlar aldım , benim için uv korumalı Çin malı olmayan en uygun fiyatlı bir film lazımdı. Tercihimi X sun rayban plus olarak kullandım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konu hort olmuş farklı bir konu var oradan devam et hocam.
https://forum.donanimhaber.com/cam-filmi-tavsiyesi-llumar-mi-solargard-mi--148653128-8
-
Merhaba, ürün orjinal mi ve nerede yaptırdınız acaba? Llumar uçuk fiyatlarda. Bayisi olmayan noktalarda daha ucuza lumar diye satılan çakmalar da var tabi. O nedenle servet ödemeden iyi bir şey yaptırmak istiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum. O fiyatlara Lumar mümkün değil. Eğer orjinalse hemen yaptıralım :)
Az önce Tanzer Cam filmden telefonla Chery Tiggo 8 e sadece ön cam + cam tavan için Air80 fiyat istedim 15 bin dedi
Hadi oraya Bentley, Ferrari vs geliyor, tok satıcı diyelim. Dışarda da 10 binin biraz altı olsun
Esnaf kesimi sürekli ağlıyor, asıl bordrolu çalışanın işi bitmiş memlekette..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X