Arkadaşlar aracımda kaset çalar mevcut ve bunu en kısa zamanda cd çalar ile değiştirmeyi düşünüyorum ve internette biraz araştırdım genelde bu cd çalarlar kendi yaptığın cd lerde sorun çıkarıyormuş yani Müzik cdsi olarak kayıt yapacakmışın ama öyle oldumu en fazla 15-20 müzik alıyor ancak bende sevdiğim şarkıcaların müzik arşivleri var ve içinde 90-100 adet şarkısı mevcut yani bunları sadece veri cdsi olarak kayıt edebiliyorum ve bunu çalabilecek bir cd çalar arıyorum. Örneğin evlerimizdeki vcd-dvd player veya pc lerimizde bu cdleri dinlediğimiz gibi aracımda da dinlemek istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz, aradığım özellik; 1.her türlü cd'yi çalabilsin 2.uzun süre kullanabileceğim 3.kullanışı kolay 4.parası 400tl yi geçmesin.
Ayrıca arkadaşlar ileride aracıma ekran takmayı düşünüyorum ve cd çaların buna uygun olması gerek(bağlantı yerleri.) Şimdiden cevap verecek arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Bu arada yüklediğim resmin konuyla alakası yok ama en az bir resim gönderecekmişim ilk bu karşıma çıktı.
Günümüzdeki tüm cd çalarlar her türlü cd yi çalabiliyor, cd yi track yaparsan 10 ile 20 şarkı arasında alır , mp3 cdsi yaparsan dediğin gibi 90 - 100 tane ve daha fazla şarkı çalabilirsin .
hiç cd ile uğraşmayın usb, sd/mmc kart girişli bi teyp alın
Giriş seviyesinde in-dash alabilirsiniz dvd,divx,usb mmc,video çıkışı destekli uygun fiyata bulunabilir hemde şekil olur.
in-dash şu an için biraz pahalıya gelebilir. Vede çıkma ekran bilmiyorum pek sağlıklı gelmiyor bana. Peki arkadaşlar bana önerebileceğiniz bir marka-model varmı?
mesaj yazan herkese teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme