Şimdi Ara

*** OTO ELEKTRİK *** (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
25
Favori
389.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • canbusun sadece tavan lambası için olanları mevcut hepsiburada.comda. başka hiçbir yerde ismi dahi geçmiyor.
    biz hep geriden geliyoruz, elektrikçilerin duymamasına şaşırmadım valla.
  • selamlar benim sorunum şu arabam toyota corolla xli dörtlü açtığında bi sorun yok veya sağa sola sinyal verirken ama aracın kumandasını kapatma veya açma tuşuna basınca sağ taraf felç olmuş gibi yanmıyor arka ve ön ve yan sinyaller ama dörlüdüde sorunsuz çalışıyor

• sorunum ne acaba ilgilenirseniz mutlu olacağım teşkküerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ışık_22

selamlar benim sorunum şu arabam toyota corolla xli dörtlü açtığında bi sorun yok veya sağa sola sinyal verirken ama aracın kumandasını kapatma veya açma tuşuna basınca sağ taraf felç olmuş gibi yanmıyor arka ve ön ve yan sinyaller ama dörlüdüde sorunsuz çalışıyor

hocam burada daha çok tofaş ile ilgili sorunlar tartışılıyor ancak benim anladığım kadarıyla kumanda sisteminde bir bağlantı sıkıntısı var. iyi bir elektrikçiye giderseniz sorunu çözecektir, eğer sinyallerinizde sıkıntı olsa her zaman aynı sorunu yaşatması lazım. kumanda beyninden sonraki bağlantı kısmında bir sorun olabilir.

• merhaba arkadaşlar h.burada da beyaz ampul gördüm 131 doğan için kaç volt kaç watt ampul almak lazım bilgisi olan var mi
    aküyü fazla yormayack seviyede altta linkini verdiğim ampullerden kullanan varsa iş görürmü acaba
    www.hepsiburada.com/liste/modacar-h4-superwhite-hid-gorunum-ampul-seti-01a128/productDetails.aspx?productId=otm01a128&categoryId=20024642

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42barış83 -- 2 Temmuz 2012; 1:10:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın aleyküm üstadlar,benim aracın bir sorunu var hazır böyle bir başlık bulmuşken birde sizlere sorayım..Öncelikle aracım 95 model Doğan S,bundan 3-4 yıl önce Goldmaster DVD-5080 marka Oto Teyp/Radio aldım.Son 1 aydır falan teyp kafayı yer oldu bazen şarkıları kendi kendine atlıyor,bazen sadece ön sağ kapıdaki hoparlörden yada soldan ses gelirken birden oradaki ses kesilip arkalardaki sağ yada sol hoparlöre geçiyor,bazende araç çalışır halde değilken teyp açık olduğunda kontağı çevirip marşa bastığımda arabayı çalıştırıyorum ama teyp kendi kendine kapanıyor sonra tekrar kendiliğinden açılıyor yani bu gibi sorunlar veriyor.Bugün dayanamadım goldmasterın yetkili servisine gittim adam uyuzun biri pek sevmedim de açıkcası herneyse oturdu şoför koltuğuna açtı teybi sonra anahtarı istedi marşa basıp denedi falan sonra tutturdu "abi senin aracın akü bitik" falan dedi "akü fazla çekmiyo dedi" bende "nasıl olur daha 1.5 senelik dedim" ama adam ısrarla "aküden abi diye tutturdu" bende "garantisi var" dedim bu arada mutlu akü kullanıyorum neyse baktım belgesine bu yılın 11.ci ayında bitiyormuş adam gene tutturdu "abi kesin aküden yapıyor hazır garantisi bitmeden aldığın yere bi git göster" dedi.Herneyse tamam diyip ayrıldım ama aküyü aldığım yere gitmedim yol üstünde sanayide tanıdık bir elektrikçiye gidip akünün seviyesini ölçtürmeye gittim ve sonuçta akünün seviyeleri gayet iyi çıktı dedim böyle böyle durumu anlattım benim tanıdık elektrikçi "abi kime gösterdin bu adam gerçekten elektrikçi mi" dedi "aküde sorun falan yok olsa zaten marşta almazdı" dedi tekrar diğer yetkili servisteki adamın yanına gittim dedim "benim akü gayet iyiymiş falan fistan" derken adam gene tutturdu "abi sen inanma kesin aküden o git garantiye sıfır akü taktır dedi" bende sinirlendim çektim geldim eve birde sizlere sorayım sorun sizce neyden kaynaklıdır üstadlar yardımlarınızı bekliyorum

• ustalr benmde bi sorum olucak bende 1.6 siena var aracımın rolonti devir saatti çalışmıyor ama araç bi sıkıntı çıkartmıyr yani tıkır tıkır yolda gidiyor .benm endişem ilerde bi sorun çıkarırmı?bide fiyatı nekdrdır? aradım nette bulamadım bi yerde yazmış forumda 5000 lira die o kadr yok die düşünüyorum bilgisi olan arkadşlar varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkr
  • arkadaşlar,özellikle kış aylarında yağmurlu havalarda benim tofaşın merkezi kilit sapıtıyo.ben açıyorum kendi kendine 5-10 saniye sonra kitliyo.sonra sanırım kuruyunca düzeliyor.sıkıntı neyden kaynaklıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

arkadaşlar,özellikle kış aylarında yağmurlu havalarda benim tofaşın merkezi kilit sapıtıyo.ben açıyorum kendi kendine 5-10 saniye sonra kitliyo.sonra sanırım kuruyunca düzeliyor.sıkıntı neyden kaynaklıdır?

çağatay merkezi kilit sistemine yüksek ihtimalle su geliyor bir yerden. su iletken görevi gördükçe sapıtıyor. merkezi kilitin elektrik tesisatını gözden geçir derim, elektrik işi başka birşeye benzemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxfenerlixxx

Selamın aleyküm üstadlar,benim aracın bir sorunu var hazır böyle bir başlık bulmuşken birde sizlere sorayım..Öncelikle aracım 95 model Doğan S,bundan 3-4 yıl önce Goldmaster DVD-5080 marka Oto Teyp/Radio aldım.Son 1 aydır falan teyp kafayı yer oldu bazen şarkıları kendi kendine atlıyor,bazen sadece ön sağ kapıdaki hoparlörden yada soldan ses gelirken birden oradaki ses kesilip arkalardaki sağ yada sol hoparlöre geçiyor,bazende araç çalışır halde değilken teyp açık olduğunda kontağı çevirip marşa bastığımda arabayı çalıştırıyorum ama teyp kendi kendine kapanıyor sonra tekrar kendiliğinden açılıyor yani bu gibi sorunlar veriyor.Bugün dayanamadım goldmasterın yetkili servisine gittim adam uyuzun biri pek sevmedim de açıkcası herneyse oturdu şoför koltuğuna açtı teybi sonra anahtarı istedi marşa basıp denedi falan sonra tutturdu "abi senin aracın akü bitik" falan dedi "akü fazla çekmiyo dedi" bende "nasıl olur daha 1.5 senelik dedim" ama adam ısrarla "aküden abi diye tutturdu" bende "garantisi var" dedim bu arada mutlu akü kullanıyorum neyse baktım belgesine bu yılın 11.ci ayında bitiyormuş adam gene tutturdu "abi kesin aküden yapıyor hazır garantisi bitmeden aldığın yere bi git göster" dedi.Herneyse tamam diyip ayrıldım ama aküyü aldığım yere gitmedim yol üstünde sanayide tanıdık bir elektrikçiye gidip akünün seviyesini ölçtürmeye gittim ve sonuçta akünün seviyeleri gayet iyi çıktı dedim böyle böyle durumu anlattım benim tanıdık elektrikçi "abi kime gösterdin bu adam gerçekten elektrikçi mi" dedi "aküde sorun falan yok olsa zaten marşta almazdı" dedi tekrar diğer yetkili servisteki adamın yanına gittim dedim "benim akü gayet iyiymiş falan fistan" derken adam gene tutturdu "abi sen inanma kesin aküden o git garantiye sıfır akü taktır dedi" bende sinirlendim çektim geldim eve birde sizlere sorayım sorun sizce neyden kaynaklıdır üstadlar yardımlarınızı bekliyorum

hocam soruyu soralı bayağı olmuş ama sorununuz çözülmediyse aküden arabaya gelen kablonun durumunu bir kontrol ettirin. akü iyi olsada marşa gelen kablo dandikse aynı sıkıntıları yaşarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

quote:

Orijinalden alıntı: xxxfenerlixxx

Selamın aleyküm üstadlar,benim aracın bir sorunu var hazır böyle bir başlık bulmuşken birde sizlere sorayım..Öncelikle aracım 95 model Doğan S,bundan 3-4 yıl önce Goldmaster DVD-5080 marka Oto Teyp/Radio aldım.Son 1 aydır falan teyp kafayı yer oldu bazen şarkıları kendi kendine atlıyor,bazen sadece ön sağ kapıdaki hoparlörden yada soldan ses gelirken birden oradaki ses kesilip arkalardaki sağ yada sol hoparlöre geçiyor,bazende araç çalışır halde değilken teyp açık olduğunda kontağı çevirip marşa bastığımda arabayı çalıştırıyorum ama teyp kendi kendine kapanıyor sonra tekrar kendiliğinden açılıyor yani bu gibi sorunlar veriyor.Bugün dayanamadım goldmasterın yetkili servisine gittim adam uyuzun biri pek sevmedim de açıkcası herneyse oturdu şoför koltuğuna açtı teybi sonra anahtarı istedi marşa basıp denedi falan sonra tutturdu "abi senin aracın akü bitik" falan dedi "akü fazla çekmiyo dedi" bende "nasıl olur daha 1.5 senelik dedim" ama adam ısrarla "aküden abi diye tutturdu" bende "garantisi var" dedim bu arada mutlu akü kullanıyorum neyse baktım belgesine bu yılın 11.ci ayında bitiyormuş adam gene tutturdu "abi kesin aküden yapıyor hazır garantisi bitmeden aldığın yere bi git göster" dedi.Herneyse tamam diyip ayrıldım ama aküyü aldığım yere gitmedim yol üstünde sanayide tanıdık bir elektrikçiye gidip akünün seviyesini ölçtürmeye gittim ve sonuçta akünün seviyeleri gayet iyi çıktı dedim böyle böyle durumu anlattım benim tanıdık elektrikçi "abi kime gösterdin bu adam gerçekten elektrikçi mi" dedi "aküde sorun falan yok olsa zaten marşta almazdı" dedi tekrar diğer yetkili servisteki adamın yanına gittim dedim "benim akü gayet iyiymiş falan fistan" derken adam gene tutturdu "abi sen inanma kesin aküden o git garantiye sıfır akü taktır dedi" bende sinirlendim çektim geldim eve birde sizlere sorayım sorun sizce neyden kaynaklıdır üstadlar yardımlarınızı bekliyorum

hocam soruyu soralı bayağı olmuş ama sorununuz çözülmediyse aküden arabaya gelen kablonun durumunu bir kontrol ettirin. akü iyi olsada marşa gelen kablo dandikse aynı sıkıntıları yaşarsınız.

aynı sorun bendede var ve type kapalı oldugu halde araç bigun beklesin marş almıo ve akü bitio vurdurmak zorunda kalıyorum

• benım 2000 bravaya far rolesi takmam gerekli far koluna yuk binmesinden kola zarar verebilirmiş.
    1- takmam gereken benım araç için far rolesinin belli bir markası varmı ? yoksa far roleleri genel midir ?
    2- elim tornavida tutar far rolesine ben takabilirmiyim.?

bilgili arkdaşlar yardımcı olabilirmi ?
  • arkadaşlar sizlere iki sorum olacak.
    1- malum bütün alarmlar dörtlülere bağlanıyor. Yani alarm açılıp kapanırken dörtlüler yanıyor. Ben ise bu sistemin dörtlüleri değil kısa farları yaklaşık 10-15 saniye yakmasını istiyorum.
    2- alarmın yanına birde araç kornası takmak istiyorum. yani hem alarmın sireni çalıcak hemde korna aynı anda çalacak.(nedeni ise mahallede bulunan bütün alarmlar aynı melodi ile çalıyor. ben farklı çalsın benim arabanın alarmının çaldığı belli olsun istiyorum) Bu takılacak korna aracın normal kornalarından bağımsız olacak.
    Bunları nasıl yapabilrim şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
    Not:aracım tipo
  • s.a 2000 model doğan slx 1.6 var bildiğiniz gibi far ayarları direksiyonun solunda silecek çubuğu gibi şimdi ustalarıma şunu soruyorum sis lambaları sadece far açılınca yanabiliyo benım sorunum sis lambalarını ıstediğim zaman sadece parklarla yada tek başına yakabilmek elektrikçide yaptırmak istemiyorum yardım ederseniz sevinirim bide elimde h7 8000klık xenonlar var bunları sadece sislere nasıl bağlayabilirim?
  • S.a bende 98 mazda 323 1.5 familya var geçen gün temizlik yaparken gaz fren debriyaj pedallarının olduğu yere eğildim orada çekip itmeli bir buton gördüm buton çekili duruyordu butonu ittiğimde mars dönüyor ama araba çalışmıyordu ayrıca butonu ittigimde arabanın ön tarafından benzin pompası sesine benzer bir ses geliyor birde bugün farkettim butonu bir kac defa itip cektim arabayı çalıstırdım sabah ilk calistirma olmasına rağmen tek seferde çalıştı normalde ilk çalışmada mars motoru 3 4 defa dönüyor öyle calisiyordu bu buton nedir ne ise yarar daha önceden bunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim teşekküer ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teyple uğraşırken sigortası attı galiba tavan lambası bagaj lambası ve teyp çalısmıyodu.o arada yanımda 10 amperlik sigorta vardı onu taktım çalıstı bozuk olanı atım ama şimdi atmış olduğum sigortanın kaç amper olduğuunu unuttum.15 yada 20 gibi geliyor.değiştirmesemde 10amperle çalıssa bir sorun olurmu.sanayiye gidip sormak istemiyorum uzak kalıyor bana sizce kaç amperdir 10 amperden yüksekti onu biliyorum.marka palio..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgur576 -- 29 Kasım 2012; 6:13:26 >
  • İyi akşamlar benim aracımın sigorta panelinde sis farı sigortası ve sigorta yatağı yok ben buraya 20 lik sigorta takıp çıkardım ve daha sonra araba çalışmadı. Ne yapmam lazım acil yardımlarınızı bekliyorum... araç 2001 Doğan 1.6 i.e
  • Slm arkadaslar 85 131 aldım.elektrık tesesatını yenılenmesı gerek .tesısat kablolarınıda aldım acaba elektrık sema tablosu varmı yardımcı oluabılırmısınız .şımdıden Tessekkur ederım
  • nissan suny 2004 üst tavan lambanın rölesi, arabanın neresinde?
  • Slm usta. benim kapılar açılınca içteki lamba yanmıyor. ama tüm kapılarda var bu sorun bu yüzdende alarım ötmüyor.
    kapının ordaki düğmeleri değiştirsem sorun çözülür mü dersin? yoksa sigortası yada başka bir yolumu var bu işin.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.