Şimdi Ara

Oto Galeri Sitesi Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.Ben Bilişim Teknolojileri bölümü okuyorum.Bu sene Web Tasarım ve programlama dersimiz var ve ben bu derse ilgi duyduğum için proje ödevi aldım.Hocada Proje ödevi olarak Oto Galeri Sitesi yapmamı istedi.Hocamız Sitede üye girişinin,Videolu reklamlar vb. özelliklerin olmasını istedi biraz internette dolaştığımda istediğim siteyi buldum(http://www.ornekgaleri.tr.com.tr/) ama bu sitenin üstünde nasıl çalışacağımı bilmiyorum bu konuda desteklerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Öncelikle o site üzerinde çalışma, adı üstünde ders web tasarım ve programlama, sen de bu işi gerçekten öğrenmek istiyorsan kendini tasarımını yap.
    Açıp belli bir siteden bakma. Aç 20-30 tane tane site hepsini incele ve aklında kendi tasarımını canlandır, resme dök ve onu yap.
    Hoca bu ödevi verdiğine göre Html-Css ve Php ya da .Net biliyorsundur heralde.
  • Biraz HTML ve biraz CSS biliyorum zaten dreamweaver üstünde çalışıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Free Css sitelerin bulunduğu siteler var , oralardan yardım alıp yahut oradaki tasarımları analiz edip çok başarılı şeyler çıkartabilirsin, iyi çalışmalar..
  • Eğer çalışan bir üyelik girişi ve çeşitli ürünler olacağını düşünürsek bir kodlama yapısı ve veritabanı da olması gerekir sanırım. Eğer şuan bunlar için yeterli bilgin yok ise öncelikle bu sistemleri araştırıp öğrenmen, proje ödevinin gidişatı açısından daha iyi bir başlangıç olur diye düşünüyorum.
  • tasarım konusu açıkçası fazla önemli değil benim için sonuç olarak yayınlanmayacak.Biraz free css sitelerini dolaşıp çalışmaları analiz etmem gerek sanırsam
  • Merhaba liste menüde araba markalarını yazdım fakat sadece seçtiğim markanın modellerini gösteren bir liste menüyü nasıl oluşturabilirim
  • Güncell
  • Yardımcı olabilecek varmı bir kaç sorum var
  • yanlış anlamassanız birsey sormak istiyorum bilgisayar bölümü okumadıgımdan merak ettim.

bilgisayar bölümünde nasıl oğretiliyor acaba?

sorumun nedenleri ;

1- geçenlerde bir akrabam bana baska bir akrabasının bilgisayar okdugunu çok basarılı biri oldugnu ama hocasının emlak sitesi istedigini soyledi yapamayınca bana yaparmısın dedi ricam tabi dedim verdim ( arkadas madem oğretemiyon neden istiyorsun yada oğretiyorsan arkadaslar nasıl okuyorsunuz? )

2- biri kalkmıs arkadaslar uygulama yazmam gerekiyor ders için webview nasıl yapılır :(

3- simdi sizinde aynı

hakikaten merak ediyorum bizler bilgisayar bölümü okusaydık acaba şu yaptıklarımızı yapabilirmiydik...

Dostum lafım sana değil yanlıs anlama genel konusuyorum hem merak etmişimdir..
  • Hocalar anlatmaya çalışıyor ama bütün konuları tek başına anlatamıyorlar birde öğrenci derslerde devamsızlık yapınca konu kaçıyor bir yerden kaçtıktan sonrada toparlamak zor oluyor.Bu arada problemi veri tabanı bağlantısıyla çözdüm bir kaç ufak problemlerim kaldı inşallah bu akşam bitirip Cuma günü teslim edicem :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.