Şimdi Ara

OTO KASET ÇALARI CD'ye dönüştürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herşeyden önce daha önceden bu konuda açılmış bir başlık var mı bilemiyorum. Bu konuda çok acemi olduğumdan değerli arkadaşların yorumlarına ve yardımlarına başvurmak zorunda kaldım. Sorum şu: Aracımda radyo ve kasetçalarlı teyp bulunmakta. Acaba bunun yerine CD'li,DVD'li, radyolu bir cihazı takmam mümkün mü? Ön konsola baktım bana pek garip geldi. Araç Yaris 1.3 sol 2005. Yenilerinde CD var ama bizimkilerde yok. Bazı araçlarda gördüğüm kızak yeri var ve sanki söküp başka birşeyi monte etmek kolay ve mümkün gibi geldi ama Yaris'te böyle bir yer göremedim. Acaba mümkün olur mu veya başka bir yöntem var mı? Herkese saygılarımı sunarım ve yardımları için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oanayurt -- 29 Kasım 2007; 15:25:50 >

• olur taktırırsın bu işlerden anlıyan iyi birine götür arabayı ve göster... ama professionel birine baktır yoldan gecene götürürsen....
  • aracın orjinal teyibi çıkıp yerine çerçeve takılıyor o çerçeveye istediğin teyibi takabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

aracın orjinal teyibi çıkıp yerine çerçeve takılıyor o çerçeveye istediğin teyibi takabilirsin

• Başlığınız konunuz ile ilgili olmalıdır. ''Lütfen yardım'' şeklindeki başlık kurallarımıza uymuyor. Lütfen değiştiriniz.
  • Şimdi oldu galiba başlık
  • Kardes ön konsol galiba böyle tabiki yapmak mümkün ancak iyi anliyan bir müzik sistemciy e götürmen lazim... Özel ön konsol cerceverlerinden takicak...

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Kardes ön konsol galiba böyle tabiki yapmak mümkün ancak iyi anliyan bir müzik sistemciy e götürmen lazim... Özel ön konsol cerceverlerinden takicak...

• Arkadaşlar;
    2008 model bir Peugeot 307 1.6 Premium Otomaik vites aldım. Yurtdışındayım henüz kullanamadım, araba şimdi kapının önünde yatıyor:) Araçta "Direksiyondan kumanda kollu Radyo-CD çalar (Tek CD)" ve "Ön konsolda 5'li CD değişltirici" var. Forumdaki yazılardan anladığım kadarıyla mp3 çalmıyor. Yetkili satıcıya sordum CD çalar mp3 çalıyor dedi. Cd changer ise audio track çalıyor dedi. Yine de emin olamadım. En son modellerde mp3 çalma özelliği var mı? Niye denemiyorsun diye sormayın lütfen araba kapının önünde yatıyor, eşim de kullanamıyor henüz.:)
    Cevap verebilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler...
  • Gökhan bey çok teşekkür ederim. Ön konsol gönderdiğiniz fotoğraftaki. Aynısı. Diğerlerine göre çok değişik olduğu açık galiba.
  • İstanbulda isen Okçu yu bulman gerekiyor bu işlerden en iyi anliyan ve profesyonel acidan aracina hiç bir zarar vermeden halledicektir...

Yanliz biraz kaziktir ama emeğinin karşiliğini aliyor...
  • Gökhan kardeş galiba sonuca doğru yaklaştım. Birincisi İstanbul'da değilim ama yakınındayım. Sakarya'dan yolum düşecektir. Bu dediğiniz yerin adresini alabilir miyim. Diğer husus da burada CD çalar DVD vs. bulunu yor mu yoksa biz mi bunları alıp ona taktıracağız. Diğer bir husus da CD çalar ve DVD'li birşey almak istersem tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa çok memnun olurum. Ayrıca sitenize girdim ve size de bir mesaj gönderdim. Çok güzel bir site. yararlanacağım çok şey var. Selamlar. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • anlayan birine götür onlar uydurur bişeyler yada servise gidip orjinal cd çalar taktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: oanayurt

Gökhan kardeş galiba sonuca doğru yaklaştım. Birincisi İstanbul'da değilim ama yakınındayım. Sakarya'dan yolum düşecektir. Bu dediğiniz yerin adresini alabilir miyim. Diğer husus da burada CD çalar DVD vs. bulunu yor mu yoksa biz mi bunları alıp ona taktıracağız. Diğer bir husus da CD çalar ve DVD'li birşey almak istersem tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa çok memnun olurum. Ayrıca sitenize girdim ve size de bir mesaj gönderdim. Çok güzel bir site. yararlanacağım çok şey var. Selamlar. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Kardes adresi burada yaziyor..http://www.okcu.net/ Bak kardes...

Bütçene göre değişebilir ve randiman almak istiyorsan orjinal hoparlörleri de değiştirmen gerekicek

Deh-p80mp favori modelim ancak onu almaya güç yetmez Ona göre hoparlörde alaman lazim tabiki kardes birde bütçeni ve hoparlörleri değiştirip değişmiceni sölersen iyi olur

• Gökhan kardeş yeniden merhabalar. Hoparlörleri değiştirmeyi düşünmüyorum. Çok üst düzey birşeye de şimdilik gerek yok. fazla sorun çıkartmayacak işimi temiz görecek birşey. Bütçe olarak da ayırabileceğim rakam 600-700 civarı birşey. Verdiğiniz siteye de gireceğim. Çok teşekkür ederim verdiğiniz ve vereceğiniz bilgiler için.
  • http://urun.gittigidiyor.com/Pioneer-DEH-P80MP-tertemiz_W0QQidZZ6957199 biraz bütçeni aşiyor ama on numara üründür ama orjinal hoparlörlerle kullanicağin için o haparlörler bu teype tweeter gibi gelir... O yüzden bunu unut

http://www.dogubank.com.tr/index.php?p=show&pid=10297&k_id=271 bu model ihtiyacini görücektir 75 lira felanda cerceve ve takım tutar heral en fazla 750 lira verip ayrilirsin oradan....

Önerim bunlar bunlar beni aşar daha ucuz bişey öner dersen onuda öneririm

• Gökhan bey çok teşekkür ederim tam aradığım gibi. Aklınıza sağlık. Kafamdaki sorunları giderdiniz. Esen kalınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.