Birazdan uygulamanın yeni sürümü yayınlanmış olacak.
Bu sürümde;
düzeltilenler: - Benzinli araçların yakıtları Mazot yerine Benzin olarak değiştirildi - Paylaş ve Hakkında düğmeleri reklam alanının üzerine taşındı yenilikler: - Araç nesli seçildiğinde aracın küçük resmi ekrana getiriliyor. Bir sonraki sürümde resme tıklandığında büyük akranda açma özelliği eklenecek - Ekrandaki kaydırılan bölüm ekran boyutuna göre dinamik olarak ayarlandı. Büyük ekran telefonlarda bir bakışta daha fazla bilgi görülebilecek - Uygulama güncellendiğinde DB de güncellenecek şekilde tasarım değiştirildi
quote:
Orijinalden alıntı: mrmrmrmr
Birazdan uygulamanın yeni sürümü yayınlanmış olacak.
Bu sürümde;
düzeltilenler: - Benzinli araçların yakıtları Mazot yerine Benzin olarak değiştirildi - Paylaş ve Hakkında düğmeleri reklam alanının üzerine taşındı yenilikler: - Araç nesli seçildiğinde aracın küçük resmi ekrana getiriliyor. Bir sonraki sürümde resme tıklandığında büyük akranda açma özelliği eklenecek - Ekrandaki kaydırılan bölüm ekran boyutuna göre dinamik olarak ayarlandı. Büyük ekran telefonlarda bir bakışta daha fazla bilgi görülebilecek - Uygulama güncellendiğinde DB de güncellenecek şekilde tasarım değiştirildi
Ayrıca, uygulamanın İngilizce versiyonu da aşağıdaki adrestedir:
Reklamın aşağı inmesi ve diğer güzencellemeler güzel olmuş.
Elinize sağlık, pratik, sade bir uygulama olmuş. Paket özellikleri de eklenecek mi uygulamaya?
malesef paket bilgileri ve fiyat bilgileri elimde olmadığı için bunları henüz ekleyemiyorum. uygulama çok yaygın kullanılırsa ve bunları eklemeye değecek bir noktaya ulaşırsa, ben de bunları elde edebileceğim bir yöntem/kaynak bulabilirsem ilerleyen zamanlarda eklemeye çalışacağım.
şu aşamada pratik olarak ilk yapabileceğim şey araç resimlerini büyütebilme yeteneği. Buna da ne kadar talep var emin değilim.
araç resimlerini büyütme özelliği eklendi.
bir yorum almak istiyorum; 3 araç karşılaştırma isteği oldukça fazla. bu özellik eklenirse nasıl eklenmeli. ekranda 3 araç göstermek için yazıları küçültmek gerekebilir. daha farklı bir yaklaşım olabilir mi ?
yorum alamadım. "3 araç karşılaştırması gerekli değil" çıkarımında bulunuyorum bu durumda..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme