Şimdi Ara

Oto Katalog ve Karşılaştırma Uygulaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birazdan uygulamanın yeni sürümü yayınlanmış olacak.

Bu sürümde;

düzeltilenler:
    - Benzinli araçların yakıtları Mazot yerine Benzin olarak değiştirildi
    - Paylaş ve Hakkında düğmeleri reklam alanının üzerine taşındı
    yenilikler:
    - Araç nesli seçildiğinde aracın küçük resmi ekrana getiriliyor. Bir sonraki sürümde resme tıklandığında büyük akranda açma özelliği eklenecek
    - Ekrandaki kaydırılan bölüm ekran boyutuna göre dinamik olarak ayarlandı. Büyük ekran telefonlarda bir bakışta daha fazla bilgi görülebilecek
    - Uygulama güncellendiğinde DB de güncellenecek şekilde tasarım değiştirildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

Birazdan uygulamanın yeni sürümü yayınlanmış olacak.

Bu sürümde;

düzeltilenler:
    - Benzinli araçların yakıtları Mazot yerine Benzin olarak değiştirildi
    - Paylaş ve Hakkında düğmeleri reklam alanının üzerine taşındı
    yenilikler:
    - Araç nesli seçildiğinde aracın küçük resmi ekrana getiriliyor. Bir sonraki sürümde resme tıklandığında büyük akranda açma özelliği eklenecek
    - Ekrandaki kaydırılan bölüm ekran boyutuna göre dinamik olarak ayarlandı. Büyük ekran telefonlarda bir bakışta daha fazla bilgi görülebilecek
    - Uygulama güncellendiğinde DB de güncellenecek şekilde tasarım değiştirildi
    Ayrıca, uygulamanın İngilizce versiyonu da aşağıdaki adrestedir:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aktuna.util.autocatalog

• mrmrmrmr kullanıcısına yanıt
    Reklamın aşağı inmesi ve diğer güzencellemeler güzel olmuş.
  • Elinize sağlık, pratik, sade bir uygulama olmuş. Paket özellikleri de eklenecek mi uygulamaya?
  • malesef paket bilgileri ve fiyat bilgileri elimde olmadığı için bunları henüz ekleyemiyorum. uygulama çok yaygın kullanılırsa ve bunları eklemeye değecek bir noktaya ulaşırsa, ben de bunları elde edebileceğim bir yöntem/kaynak bulabilirsem ilerleyen zamanlarda eklemeye çalışacağım.

şu aşamada pratik olarak ilk yapabileceğim şey araç resimlerini büyütebilme yeteneği. Buna da ne kadar talep var emin değilim.
  • araç resimlerini büyütme özelliği eklendi.
  • bir yorum almak istiyorum; 3 araç karşılaştırma isteği oldukça fazla.
    bu özellik eklenirse nasıl eklenmeli.
    ekranda 3 araç göstermek için yazıları küçültmek gerekebilir. daha farklı bir yaklaşım olabilir mi ?
  • yorum alamadım. "3 araç karşılaştırması gerekli değil" çıkarımında bulunuyorum bu durumda..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.