Şimdi Ara

OTO KİRALAMA;Budget'tan %30 indirim kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vodafone'la her yöne %30 indirimli sürüş keyfi.
    Şimdi Vodafone'lular Budget'dan yapacakları araç kiralamalarında %30 indirim fırsatından yararlanıyor. Araç rezervasyonunuzu yaptırdıktan sonra Budget yazıp 2020'ye yollayın, sadece Vodafone'lulara özel bu fırsatı kaçırmayın!

Bahsi gecen indirimi kullanıp arac kiralyan arkadaşımız var mı aramızda?

• İndirim kullanmadım ama zamanında çok araç kiralamıştım, özellikle budget'ten.
    Tavsiye ederim, güvenilir bir firmadır.
    Haftasonu kampanyaları oluyor. Göz atmanızda fayda var.
    Son kiraladığım araç daha 2.000km deydi. Tertemiz ve simsiyah çok hoşuma gitmişti.
  • Mahsuru yoksa ne kadara kiraladınız ögrenebilirmiyim.

Ayrıca kredi kartı limitin cok fazla degil.Blokaj icin sorun oluşturur mu?

quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

İndirim kullanmadım ama zamanında çok araç kiralamıştım, özellikle budget'ten.
    Tavsiye ederim, güvenilir bir firmadır.
    Haftasonu kampanyaları oluyor. Göz atmanızda fayda var.
    Son kiraladığım araç daha 2.000km deydi. Tertemiz ve simsiyah çok hoşuma gitmişti.
  • Günlük 120TL idi. Ama haftasonu kampanyasında işler değişiyor, cok daha ucuza geliyor o zaman.
    300TL provizyon alınıyor kartınızdan, tek kötü tarafı bu olsa gerek.
    Direk limit kapanıyor. Ve provizyon almadan hiçbirşey yapmıyorlar kesinlikle almaları gerekiyor.
    Farklı bir kredi kartı varsa onuda verebilirsiniz ama, yeterki kredi kartı olsun ve limiti olsun. Yalnız çok güzel bonus geliyor, belirteyim.
  • Haftasonu kampanyası demek.Teşekkür ederim.
    Peki 1 hafta sonra perşembe yada cumada mail atar teklif alırım.

Merakla bekliyorum.
  • Arkadaşlar bildiğniz başka güvenilir oto kiralama firmaları varmı?
  • daha ben 2 gun önce 2 günlüğüne araba kirladım linea 2010 model daha 9.000km idi.şirket gayet iyi düşük otolarda 300 lira kart blokesi istiyor başkasının kartıda olabılır ama kart sahibinin yanında olması lazım.hafta sonu kampanyası nette yazıyor fiyatları.fiyatlar vadofone indirmi ile b sınıfı 70 ben linea yı 77 ye kiraladım piyasadaki en ucuz !
  • Hafta sonu kampanyası linea icin 77 lira
    Harika fiyat
    Firma budget mi?
    quote:

Orijinalden alıntı: maybel

daha ben 2 gun önce 2 günlüğüne araba kirladım linea 2010 model daha 9.000km idi.şirket gayet iyi düşük otolarda 300 lira kart blokesi istiyor başkasının kartıda olabılır ama kart sahibinin yanında olması lazım.hafta sonu kampanyası nette yazıyor fiyatları.fiyatlar vadofone indirmi ile b sınıfı 70 ben linea yı 77 ye kiraladım piyasadaki en ucuz !
  • Arkadaşımızın söyledigini gayri ihtiyari teyitlemiş olmaktayım.
    Kartdan 300 lira blokaj ayırmak arac kiralamak icin yeterli.

quote:

Merhaba Erdi Bey,

Aşağıdaki talebinize istinaden kredi kartınızdaki 500 TL limitiniz ile araç kiralamanız mümkün olabilir.

Ekonomik araç grupları (Ford Fiesta, Fiat Punto,Fiat Linea ve muadili araçlar) için kredi kartından 300 TL provizyon bedeli alınmaktadır.

Bunun yanında kiralama ücreti ise günlük olarak değerlendirilmekte ve seçtiğiniz araç gruplarına göre fiyatlandırma yapılmaktadır.

Ayrıca Vodafone hattı kullanıcıları, Pegasus,THY,Diğer Havayolları gibi havayolu müşterileri veya HSBC ve İşbankası Maximiles kart sahipleri kampanyalı fiyatlarımızdan yararlanabilmektedirler.

Bilgilerinize...

• hafta sonu kampanyası ile daha ucuza geliyor. ama normalda vadafone kampanyası çok iyi günlük 77 linea 70 fiesta ama en az 300 provizyon sart ! firma budget

OTO KİRALAMA;Budget'tan %30 indirim kampanyası
  • Arkadaşlar daha önce budget'ten araç kiralayan biri kiralama işinin prosedürleri işleyisini anlatsada bilgi sahibi olsak...

Kiralama tutarına ek olarak, ekstra sigorta satın alammız gerekiyormu?

Olası bir kaza halinde ekstra ödeme yapmak gerekiyormu? türünden bilgiler herkese fikir verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuzeyYıldızı34 -- 26 Nisan 2010; 14:37:42 >
  • mini ve ek sigorta var gunluk 11 lira lastik ve cam bide surtsen cızık olsa bile polis cagırmana gerek yokmus sigorta cagırmana gerek yok.bence gereksız.bi kagıda imza atıyon o kadar guvenılır bır sırket full kaskolu !
  • Haftasonu kampanyasına vodafoneden yüzde 30 indirimi eklersek 3 günlük kira 175 e günlük 58 liraya geliyor.
    Yanılıyormuym
  • Kampanyalşar birleştirlemez diye bir durum var yani tek kampoanyadan yararlanabilrisin. Oyle eklense birde birde advantage kartlılara %20 indirim onuda ekleriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.