Bildirim
Oto kokusu olarak ne kullaniyorsunuz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
little trees.
not: apaçi değilim. -
şu a101 de bardak yerine koymalık kokular var sıvı. namussuz aylardır banamısın demedi bitmiyor. ve kapıyı açar açmaz sanki yaz bahçesine giriyormuşum gibi :) -
www.hepsiburada.comMordepom Oto Kokusu Askı Cam Şişe 1000 Adet Karma Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/mordepom-oto-kokusu-aski-cam-sise-1000-adet-karma-p-HBV00000H8XVL?magaza=OTO_SPOT&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=CjwKEAjwue3nBRCCyrqY0c7bw2wSJACSlmGZxhhiIcY_u9fvABq9tb2vwb56Uc1oWdbuU-riszzFPhoCGCTw_wcB
3 yıldır kullanıyorum diğer kokular beş para etmez!
-
3008 gt-line -
Fiyati ne kadar hocam ve hangi kokusunu tavsiye edersiniz?quote:
Orijinalden alıntı: TheWalkingDead
şu a101 de bardak yerine koymalık kokular var sıvı. namussuz aylardır banamısın demedi bitmiyor. ve kapıyı açar açmaz sanki yaz bahçesine giriyormuşum gibi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 8 Haziran 2019; 22:16:27 > -
Teklisi piyasada ne kadar?quote:
Orijinalden alıntı: Mouesonwww.hepsiburada.comMordepom Oto Kokusu Askı Cam Şişe 1000 Adet Karma Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/mordepom-oto-kokusu-aski-cam-sise-1000-adet-karma-p-HBV00000H8XVL?magaza=OTO_SPOT&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=CjwKEAjwue3nBRCCyrqY0c7bw2wSJACSlmGZxhhiIcY_u9fvABq9tb2vwb56Uc1oWdbuU-riszzFPhoCGCTw_wcB
3 yıldır kullanıyorum diğer kokular beş para etmez!
-
Bilgim yok hiç tekli almadım .quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
Teklisi piyasada ne kadar?
Alıntıları Göster -
little trees midnight chic , ama çok çabuk geçiyor kokusu -
Bu is ciddi hocam.
kullanacaksaniz Kaliteli kullanin.
Cigerlere cok zarari var bunun. Oksurugu gecmeyipte bundan oldugunu farkeden tanidiklarim var.
Hele yazlari fena oluyor. Buyuk oda parfumu seklinde olanlari kullanmayin, onlar cok fazla geliyor.
Arkadasin dedigi little trees ler fena degil. Cam kokulu olani kullaniyordum yillar once.
Aklima getirdiniz bende alayim.
Konumuz da vardi hatta.
Konuyu bir daha okudum. Faydaliymis
https://forum.donanimhaber.com/little-trees-arac-kokusu-kullananlar-bakabilirmi--92602560
-
Kanserojenik şeyler kullanmayın bu tarz ürünleri her aracın kendine has bir kokusu oluyor gerçek deri olanlar daha bir başka kokuyor özellikle Volvo'nun orijinal gerçek deri kokusunu hiçbir şeye değişmem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 9 Haziran 2019; 0:46:12 > -
1000 tane mi alıyorsun mistır reno -
Glade araç kokuları var baya kalıcı fiyatları da tekli 15 - 20 TL Arasında değişiyor. -
Odun kokusunu tek geçerim 😂 -
Hic koku falan kullanmayin . Hepsi kanserojen . Paspaslarinizi ayda bir yikatin , aracinizi pislendiginde ic dis yikatin , 2-3 senede birde koltuk yikama yaptirin yeterli . Guzel kokuyor olmasi bir kimyasali icinize cekiyorsunuz demektir . Temiz olan sey kokusuz olandir hava gibi . -
California scents, kokulari çok güzeldir. Evdede kullaniyorum. -
Organik çay ağacı ( en ucuzu)
Organik sedir ağacı
Organik sandal ağacı (en pahalısı) -
shell istasyonlarında satılan areon bubble gum kokusunu kullanıyorum en az 3 ay etkili.tavsiye ederim.fiyatı 7 tl.üzerinde kedi resmi olanlardan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 11 Haziran 2019; 1:49:4 > -
Glade parfüm taneleri lavanta. -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1000 tane mi alıyorsun mistır reno
|
Hic koku falan kullanmayin . Hepsi kanserojen . Paspaslarinizi ayda bir yikatin , aracinizi pislendiginde ic dis yikatin , 2-3 senede birde koltuk yikama yaptirin yeterli . Guzel kokuyor olmasi bir kimyasali icinize cekiyorsunuz demektir . Temiz olan sey kokusuz olandir hava gibi .
|
Benzer içerikler
- podye işlemli araç alınır mı
- renault duster euro ncap
- bariyere çarpma cezası 2024
- cif ile araba çizik giderme
- e toggle vites nedir
- 508 peugeot 2024
- 2025 transporter
- renault duster 2024 fiyat
- cupra terramar ne zaman gelecek
- lexus nx fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X