Şimdi Ara

Oto kokusu olarak ne kullaniyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yil once araci aldigimda detayli temizlik yaptirmistim o zamandan bu zamana guzel bir koku devam etti. Artik yok gibi bir sey. O yuzden sagliga zarar vermeyen ve kavun gibi meyveli olmayip sucul ferah kokular saglayan ve ciddi anlamda kalici olan urun onerir misiniz?

• little trees.

not: apaçi değilim.
  • şu a101 de bardak yerine koymalık kokular var sıvı. namussuz aylardır banamısın demedi bitmiyor. ve kapıyı açar açmaz sanki yaz bahçesine giriyormuşum gibi :)

• 3008 gt-line
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWalkingDead

şu a101 de bardak yerine koymalık kokular var sıvı. namussuz aylardır banamısın demedi bitmiyor. ve kapıyı açar açmaz sanki yaz bahçesine giriyormuşum gibi :)
    Fiyati ne kadar hocam ve hangi kokusunu tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 8 Haziran 2019; 22:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

3 yıldır kullanıyorum diğer kokular beş para etmez!
    Teklisi piyasada ne kadar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu oto kokusu nedir?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Teklisi piyasada ne kadar?

Alıntıları Göster
    Bilgim yok hiç tekli almadım .
  • little trees midnight chic , ama çok çabuk geçiyor kokusu
  • Bu is ciddi hocam.
    kullanacaksaniz Kaliteli kullanin.
    Cigerlere cok zarari var bunun. Oksurugu gecmeyipte bundan oldugunu farkeden tanidiklarim var.
    Hele yazlari fena oluyor. Buyuk oda parfumu seklinde olanlari kullanmayin, onlar cok fazla geliyor.
    Arkadasin dedigi little trees ler fena degil. Cam kokulu olani kullaniyordum yillar once.
    Aklima getirdiniz bende alayim.

Konumuz da vardi hatta.
    Konuyu bir daha okudum. Faydaliymis

https://forum.donanimhaber.com/little-trees-arac-kokusu-kullananlar-bakabilirmi--92602560

• Kanserojenik şeyler kullanmayın bu tarz ürünleri her aracın kendine has bir kokusu oluyor gerçek deri olanlar daha bir başka kokuyor özellikle Volvo'nun orijinal gerçek deri kokusunu hiçbir şeye değişmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 9 Haziran 2019; 0:46:12 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    1000 tane mi alıyorsun mistır reno
  • Glade araç kokuları var baya kalıcı fiyatları da tekli 15 - 20 TL Arasında değişiyor.
  • Odun kokusunu tek geçerim 😂
  • Hic koku falan kullanmayin . Hepsi kanserojen . Paspaslarinizi ayda bir yikatin , aracinizi pislendiginde ic dis yikatin , 2-3 senede birde koltuk yikama yaptirin yeterli . Guzel kokuyor olmasi bir kimyasali icinize cekiyorsunuz demektir . Temiz olan sey kokusuz olandir hava gibi .
  • California scents, kokulari çok güzeldir. Evdede kullaniyorum.
  • Organik çay ağacı ( en ucuzu)
    Organik sedir ağacı
    Organik sandal ağacı (en pahalısı)
  • shell istasyonlarında satılan areon bubble gum kokusunu kullanıyorum en az 3 ay etkili.tavsiye ederim.fiyatı 7 tl.üzerinde kedi resmi olanlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 11 Haziran 2019; 1:49:4 >
  • Glade parfüm taneleri lavanta.
  • Oto kokusu olarak ne kullaniyorsunuz?

Airwick. Araba büyük olunca normal oto kokuları yetmiyor. Havadanlığa takılanları da benim havadanlıklara takamıyorum. Bozulmadan evvel bu arkadaş pandizotta çalışıyordu. Fıslayınca arkadan böyle hafif hafif geliyor kokusu. Ufak arabada 1 fısı ölümcül olabilir tabi

Normal oto kokusu olarak bimde karton kutuda olan bir koku var. Relevi marka. İtalya üretimi olduğunu görünce denemek için aldım. Kırmızısı güzel. Fiorino'da 2 tane koyunca hafif güzel bir koku veriyor.

Kapıda würth'ün sprey kokusu var. Arada onu da sıkıyorum. Kışın airwick'in mangolusunu almayı düşünüyorum. Kalorifer ile güzel oluyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.