Şimdi Ara

oto kolçak hakkında fikir verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skoda octavia 2011 model 1.6 tdi ambiante araç sahibiyim. aracimda kol dayama (kolçak) bulunamakta ve bu benima acayip canımı sıkmaktadır. İnternetten aracima uyumlu olduğu yazan ilanlardan aldiğim butun kolçaklar vidali monte edilen modellerden fakat ben boyle kolçak istemiyorum. konsolda bulunan boşluğa oturabilecek tarzda vidasiz olan modellerden ariyorum ama bulamadim. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var. Vida kullanmadan konsoldaki boşluğa uyabilecek tarzda kol dayama nerden bulabilirim? Şimdiden teşekkurler.

• 2016 rapid sahibiyim kolçak yoktu 150 TL orjinal rapid için yapılmış kolçaktan alıp yuvasına taktım kullanıyorum vida vs yok resmini gönderiyorum siz de de böyle bir yuva varsa uyabilir belki
    oto kolçak hakkında fikir verir misiniz? oto kolçak hakkında fikir verir misiniz? oto kolçak hakkında fikir verir misiniz?
    Kolçak ölçüleri (Yukarıdaki kare yuvaya giriyor bu ölçüye uyuyorsa rapid kolçağı da uyuyor demektir size )
    oto kolçak hakkında fikir verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 7 Nisan 2017; 19:37:35 >

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Gevşeme yapıyor mu hocam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Matematik

Gevşeme yapıyor mu hocam ?

Yok hayır biraz oynuyordu etrafına elektirik bandı yaptım o zaman iyice sıkıştı şuan hiç bir sorun yok band vs gözükmüyor zaten yuvaya geçtiği için
    hocam verdiğiniz cevaptan oturu çok teşekkur ederim. yarin konsolun fotosunu çekip yukleyim fikr alişverişi olsun konsolla ilgili. ya kafayi yicem 50 bin tl arabaya ver adamlar kol dayama takmasin. servis 1700 tl istedi konsol değişçekmiş vs ben o paraya salon takimi için 3 lu koltuk alirim mallar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfeker89

hocam verdiğiniz cevaptan oturu çok teşekkur ederim. yarin konsolun fotosunu çekip yukleyim fikr alişverişi olsun konsolla ilgili. ya kafayi yicem 50 bin tl arabaya ver adamlar kol dayama takmasin. servis 1700 tl istedi konsol değişçekmiş vs ben o paraya salon takimi için 3 lu koltuk alirim mallar ya

Rica ederim resim olursa fikir alış verişi yapabiliriz
    rapid için de 450 tl istiyorlardı geçme olmasına rağmen
  • Skoda Fabia 2 sahibiyim ve bu Kolçak işi benim de canımı sıkmıstı. Vidasiz olsun diye bende bu Omsa'nin urunlerinden aldim. Roomster icin sariliyordu ama uretenler ve satanlar o kolcagin Fabia 2 icin oldugunu bbilmiyorlardi aldiktan sonra Omsayi da bilgilendirdim şu an ayni ürünü Fabia icin de satiyor.

Her neyse... Almis oldugum bu urunden cok cok memnunum. Monte yeri dayanikli fiber malzemeden; kol yeri ise kaliteli suni deriden imal ediilmis ve saklama haznesi de suet kapli oldugundan kalite hissi gayet iyi.

Kisaca öneririm ama benim bildigim sizin araca özel olarak satilan kol dayama da mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amasseia kullanıcısına yanıt
    hocam omsaya daha once mail attim fakat benim araba ile ilgili kol dayama uretmediklerini soylediler.ben yarin fotosunu cekip @emrncd kardeşimin ilk yorumundaki gibi boşluğun olcusunu alip hem buraya yuklerim hem onlara mail atarim inş. arabaya uygun bulurum valla araba 18 aydir bende kafayi yicem bulamiyorum
  • mfeker89 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın attığıyla benim ki aynı gibi. Alt geçme tarafı da aynı bence.

oto kolçak hakkında fikir verir misiniz?oto kolçak hakkında fikir verir misiniz?

• oto kolçak hakkında fikir verir misiniz?oto kolçak hakkında fikir verir misiniz?oto kolçak hakkında fikir verir misiniz?oto kolçak hakkında fikir verir misiniz?
    Arkadaşlar indim otoparka fotolari çektim gece gece kafayi taktim bu işe çunku :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfeker89 -- 7 Nisan 2017; 23:59:0 >

• quote:

oto kolçak hakkında fikir verir misiniz?oto kolçak hakkında fikir verir misiniz?oto kolçak hakkında fikir verir misiniz?oto kolçak hakkında fikir verir misiniz?
    Arkadaşlar indim otoparka fotolari çektim gece gece kafayi taktim bu işe çunku :D

benim kolçağı çok az farkla kaçırmış çinli abiler yapmış arkadaşın attığı gibi Türkiyeye de getiren vardır illaki ama aliexpress den de alabilirsiniz ben çok sayıda şey getiriyorum hiç sorun yaşamadım çok büyük bir şey olmadıkça

peki hocam sizin kolçağin yatağa oturan kismi dolu plastik mi? yani sizinkini alsam dremel cihazina taş uç takip benim olçulerde uydurmaya çalişabileceğim bir yapida mi acaba?
  • quote:

peki hocam sizin kolçağin yatağa oturan kismi dolu plastik mi? yani sizinkini alsam dremel cihazina taş uç takip benim olçulerde uydurmaya çalişabileceğim bir yapida mi acaba?

bildiğim kadarı ile içi boştu fazla direnç yok ama tamda hatırlamıyorum araca geçince detaylı inceleyip görüntü alıp göndereyim size
    ayrica hocam omsa ya çektiğim fotolari ve olçuleri mail attim bu olçulere uygun herhangi bir arabaninkini uydurmaya çalişçam artik yapiştirarak vs vs. inş. yardimci olurlar
    valla sizide yoruyorum ama kusura bakmayin. skoda kardeşliği bu olsa gerek çunku aradiğinizi kolay bulamiyorsunuz fakat arabami çok seviyorum geçenlerde şofor tarafi cam kaldirma tuşlari arizalandi aradim aradim bulamadim jettayla ayni fakat içindeki led işiklar jettada turuncu yaniyo benim arabada yeşil mecbur aldim en yakin zamanda ledleri değiştirip yeşile çevircem :D
  • quote:

valla sizide yoruyorum ama kusura bakmayin. skoda kardeşliği bu olsa gerek çunku aradiğinizi kolay bulamiyorsunuz fakat arabami çok seviyorum geçenlerde şofor tarafi cam kaldirma tuşlari arizalandi aradim aradim bulamadim jettayla ayni fakat içindeki led işiklar jettada turuncu yaniyo benim arabada yeşil mecbur aldim en yakin zamanda ledleri değiştirip yeşile çevircem :D

Estağfurullah kolçaksızlık çok kötü bir şey bilirim aracı aldığım ilk gün dedim ben bunu böyle kullanamam ilk gün aldım.

Sizde hertürlü ayarlarsınız bir şekilde yuvası var ölçüyü alıp araştırır benzeri mutlaka çıkacaktır yuva olmasa sıkıntı olurdu

Hocam bizimkiler olabilir sanki bi denemek de yarar var.

Fiber malzeme hocam içi boş ama demir gibi de sert. Hocam alin deneyin uyduramazsaniz iade edersiniz en kötü ama olur bence. Sizin ki hafiif büyük gibi, cikintiya takviye destek ekleyip o sekilde oturtrsunuz yerine.

kafam acayip karişti şimdi. ne yapacağima karar veremedim nasil yapsam diye. aslinda sizinkinden alsam zaten o takicak boşluya yapiştiricam bi şekilde oturtup yapiştirabilirim ama sağlam olmasi için hangi yapiştirici ile yapiştirsam 502 + karbonat karişimi falan mi yapsam bilemedim valla ama gerçekten başa bela bu iş.
    Hocam aracıizin kolcak gelecek bolumune iyii bir bantla bantlasaniz şöyle saglam olan bir bantla, ayni sekilde kolcagin altini da bantlasaniz ve sonrasinda bantladiginiz yerlere silikon sıkıp kolcagi yerlestirip tuttursaniz olmaz mi? Hem saglam olur hem de silikon bantin üzerinde kalarak araca ya da kolcaga yapismamis olur...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.