Şimdi Ara

oto kolçak hakkında fikir verir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynen dediğiniz gibi hocam silikon tarzi yapiştirici ile olabilir aslinda. ben nasilsa bunu taktiğimda bir daha çikarmicam :D
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    hocam sizin kolçağin goruntusunu çekebildiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfeker89

hocam sizin kolçağin goruntusunu çekebildiniz mi ?

Bu kolçağın altını mı arabalık işim olmadığı için bugün arabadan uzaktım yarın (bu sabah) sabahtan arabaya geçeceğim detaylı resimleri hatta video çekip yükleyeceğim
  • sakın hocam orjinal ürün kullanın diğerleri çok çakma duruyor
    çok teşekkurler hocam şimdiden
  • CA18DET kullanıcısına yanıt
    hocam inan arabayi aldiğimdan beri sormadiğim yer kalmadi servis fahiş fiyat çekiyo bende piyasada birebir uyan modellerden ariyorum ama benim arabaya uygun bulamadim hiçbir yerde
  • quote:

hocam inan arabayi aldiğimdan beri sormadiğim yer kalmadi servis fahiş fiyat çekiyo bende piyasada birebir uyan modellerden ariyorum ama benim arabaya uygun bulamadim hiçbir yerde

ondan diyorum ya hocam başka çare yok diğerleri belli ediyor kendini kalite olarak da..
  • quote:

çok teşekkurler hocam şimdiden

Gecikme için kusura bakmayın video çektim yuvaya giren kısmın içi boş kesilebilir ama sert biraz yorabilir olmayacak iş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 9 Nisan 2017; 15:56:22 >
    Hocam öncelikle çok teşekkür ederim video için sizi çok uğraştirdim. Bu kolcagi sizdr omsaline firmasindan aldiniz sanirsam. Adamlara mail attim benim ölçüleri yarın üstüne dusucem bu isin benim ölçülere en yakin kolçak icin rn uygununu bulup uydurcam olmadi sizin kolçaktan alip artik biraz kesip biçip uydurcam. Yardımlarınız için teşekkürler tekrardan detaylari konunun altina aticam. İnşallah birinin işine yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ben sizin kolçak tan almaya karar verdim alt kismi benimkine uydurcak sekilde plastigi benim arabanin yatağına uydurcam içi bos oldugu icin mdf parcayla doldurup silikon ile yapistirmayi dusunuyorum.bana nerden aldiginiz konusunda yardimci olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam ben sizin kolçak tan almaya karar verdim alt kismi benimkine uydurcak sekilde plastigi benim arabanin yatağına uydurcam içi bos oldugu icin mdf parcayla doldurup silikon ile yapistirmayi dusunuyorum.bana nerden aldiginiz konusunda yardimci olur musunuz?

Aldığım kişinin kartını ekliyorum ben gidip elden almıştım 1 ay önce 150 TL den
    oto kolçak hakkında fikir verir misiniz?

Zaten yuvaya sığdırsanız o sıkışacağı için çıkmaz yapışkana falan da gerek kalmaz

valla pes bir insan bu kadar yardimci olabilirdi. hocam çok teşekkurler gerçekten valla çok yardimci oldunuz sonucu yazicam
  • quote:

valla pes bir insan bu kadar yardimci olabilirdi. hocam çok teşekkurler gerçekten valla çok yardimci oldunuz sonucu yazicam

Umarım sonuç alabilirsiniz merakla bekliyorum sonuçları
    hocam geçen gun attiğiniz fotodaki drs tuning e gittim yenikapidaki şubeye. 180 tl fiyat çekiler. dedim geçen hafta aldik daha 150 tl ye hemen tamam abi sen nasil istersen dedi eleman. yalniz rapid için kalmamişti. diğer şubeden kargoyla tarafima ulaştirdilar. bugun gelmiş takmadan metreyle olçtum tam istediğim gibi. 6.5 cm X 10 cm. simdilik senin gibi elektirik bandiyla boşluğunu aldim. fakat ilk boş zamanimda kalici bir çozum uretip yapiştirmayi duşunuyorum. tekrardan çok teşekkurler. valla 18 aydir kafami kurcalayan konuydu. sayenizde hallettik. Allah razi olsun. yapiştirma işini detayli foto ve video ile kayit altina alicam. paylaşirim burdan. iyi gunler dilerim.
  • quote:

hocam geçen gun attiğiniz fotodaki drs tuning e gittim yenikapidaki şubeye. 180 tl fiyat çekiler. dedim geçen hafta aldik daha 150 tl ye hemen tamam abi sen nasil istersen dedi eleman. yalniz rapid için kalmamişti. diğer şubeden kargoyla tarafima ulaştirdilar. bugun gelmiş takmadan metreyle olçtum tam istediğim gibi. 6.5 cm X 10 cm. simdilik senin gibi elektirik bandiyla boşluğunu aldim. fakat ilk boş zamanimda kalici bir çozum uretip yapiştirmayi duşunuyorum. tekrardan çok teşekkurler. valla 18 aydir kafami kurcalayan konuydu. sayenizde hallettik. Allah razi olsun. yapiştirma işini detayli foto ve video ile kayit altina alicam. paylaşirim burdan. iyi gunler dilerim.

Sizin adınıza çok sevindim iyi günlerde kullanın resimleri bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.