Şimdi Ara

Oto Kuaför de Beyin ıslandı 1100 TL , dikkat.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S R T

Aslında yapması gereken davranışı yapmış, abartılacak bir durum yok. Fakat bu tarz insanlar artık azınlıkta kaldığı için bu gibi durumlara seviniyoruz.

+1
  • Bence kuaförün adını verin, kendi kentimde olsa ona giderim. Zaten personel dersini almıştır; esnaflık budur.
  • quote:

Aslında yapması gereken davranışı yapmış, abartılacak bir durum yok. Fakat bu tarz insanlar artık azınlıkta kaldığı için bu gibi durumlara seviniyoruz.

Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş.
  • Geçmiş olsun. Helal olsun adamlara iyi,dürüst esnaflarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobody knows

geçmiş olsun , aracımı alınca yıkamacılardan illa birşeyler oluyor

bende aracımı yıkamaya vermiştim kapıyı hızlıca açınca duvara değdi ve çizildi
    diğer arkadaşımın aracını içerde yer değiştirken kapısını göçertmişlerdi.

Şu yerin ismini verirseniz memleketimizdeyse çok sevinir gideriz. Gerçekten böyle esnaf kalmadı, bugun bırakın yıkamacıları Yetkili servisler yaptıkları hatayı kabullenmiyor. Yıkamacı gerçekten ADAM mış
  • bende geçenlerde arabayı yıkamacıya verdim.. nedendir bilmiyorum o gün bu gündür bu torpidonun üst kısmında beyaz beyaz çizikler oluştu.. araba daha 2012 model.. günahlarınıda almak istemiyorum.. acaba bi sıcak bi soğuk olduğundan çatlamaya yüzmü tuttu...
  • Nasıl kötü bir tecrübe yaşadığımızda yer ismi paylaşıyorsak, böyle olumlu durumlarda da isim paylaşılmalı.
    Bence ismi verin.
  • yapılması gereken bu demiş arkadaşlarda nerde kaldı böyle esnaf bir çoğu suçunu kabul etmez etse bile abi bizim sanayide adam var orda yaptırırız yetkili servis felan karıştırma derler.Kimse kolay kolay 1000 lira çıkarıpta saymaz. Zaten bunu ödemezsede almak çok zordur ,hukuki olarak mümkünatı var mı orasını bilemiyorum ama varsa bile dava felan çok uğraştırır. Gerçi adam yapması gerekeni yapmış ve marka değerini korumuş inşallah böyle esnaflarda var olmaya devam eder.
  • ben de motora su tutuyordum gitmiyordur diye tahmin ettiğim elektronik kutunun içine baktığımda suyun gittiğini anladım. Gerçekten çok tehlikeli baya tedirgin oldum ama çok şükür bir şey olmadı. Hala birşey olsa aklıma orası geliyor :)
  • yok kafama göre ismini vermem
    1 hafta sonra tekrar cilalı yıkama için çağırmışlardı kuaför ve pasta dan sonra
    gittiğimde bahsederim izin verirse açıklarım
    her ne kadar gereği ne ise yerine getirmiş olsa da isminin anılmasını istmeyebilir

2004 yılında bizim yıkamada çok yoğun günlerden birinde peder bey müşterinin yeni avensis i ile
    sağ kapıdan direğe bodoslama girmişti , adam canın sağolsun kaskosu var demişti
    peder de yanlış hatırlamıyorsam kaskosunu bozdurtmayıp yaptırmıştı adamın ısrarına rağmen

ayrıca servisdekiler de baya şaşırdı yıkamanın sorun çıkarmadan ödemeyi yapmasına
  • Helal olsun diyorum. İsmi paylaşmalısınız bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bence kuaförün adını verin, kendi kentimde olsa ona giderim. Zaten personel dersini almıştır; esnaflık budur.

+1
  • geçmiş olsun, bence de ismi paylaşılmalı.
  • quote:

Teorik olarak doğru ama nerdee böyle insanlar

bir elin parmaklarını geçmez.
  • hangi firma bu?
    bızde yaptıracak olursak o fırmayı tercıh edelım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun, esnafa helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Problem büyük ama çözümü o kadar da büyük olmamış. Tebrik etmek lazım esnaflık budur işte. Ancak marka vermemişsiniz. Nerede başınıza geldi bu olay ?

yok yeri belirtmeyeceğim
    işin aslı belirtsem olumlu reklamını yapmış olurum fakat karıştırmaya gerek yok

reklam yapın tabi böyle esnaf bulmak zor

şahsen bana yakınsa bende orda yaptırmayı düşünüyorum
  • Yerini adresini ismini verin lütfen.
  • benzeri benim de başıma gelmişti fakat ben sizin gibi şanslı esnafa denk gelemedim malesef.

aracı bilindik bir firmaya bıraktım,gittim geldim,aracı teslim aldım.biner binmez teybi açarım fakat teyp bozulmuş.ekran birbirine girmiş,ses acılıyo kısılıyo,radyo scan durmuyo.gayet sakin dedim teyp gitmiş ama nedendir?yıkayan çocuklar hemen içeri çekip hava tutmaya başladılar.ben gayet sakin bekliyorum.ordan dükkan sahibi geldi,nolmuş dedi.böyle böyle dediler.adam bana dönüp "eski araba,bozulur,biz mi bozduk yani" dedi .inanın ağzımı bile açmamıştım.o öyle diyince ben de açtım ağzımı.dedim bunu yaptıracaksınız,sen buraya direkt hava tuttuğuna göre bu dahaö önce olan bi durum,biliyosun su kaçtığını.ver bana tanıdığın bi yerin adresini.bunu yaptıracam.öyle yaptırmaya götürdüm.halbuki kusura bakma demesi yeterliydi.

sorun da tamircide sıra beklerken geçti teyp kuruyunca

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capricemylove -- 14 Şubat 2013; 19:06:00 >

• söylediğim gibi kendileriyle görüşmeden isim vermem doğru olmaz
    problemi çözmeseler haklısınız , fakat problemi çözdükleri için rızalarını almak gerekli
    en nihayetinde burada 1 başlık binlerce kez okunuyor
    biri google firmanın adını yazdığında en tepede çıkacak

bunlarıda düşünmek gerek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.