Şimdi Ara

Oto Kuaför de Beyin ıslandı 1100 TL , dikkat..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal de bu konuyu açmamayı düşünüyordum
    fakat önemli olduğu için vazgeçtim

cumartesi günü bilindik bir oto yıkama kuaföre arabamı full bakıma bıraktım
    pasta cila boya koruma kuaför vs.
    kendimiz 12 sene bu işle uğraştığımızdan herhangi bir yıkama ile alışverişim yok
    işimi genelde kendim hallederim , fakat vakit darlığından dolayı kuaföre bıraktım

neyse lafı uzatmayalım
    pazar sabahı arabayı almaya gittim , gayette güzel olmuş , parayı ödedim yola çıktım
    bi baktım sinyaller sapıtmış , orta da iken sağa , solda iken sağa sinyal veriyor , sağda iken kapanıyor falan
    benim ustayı aradım dedim böyle böyle , usta motordan nemlenmiştir kuruyunca düzelir muhtemelen dedi
    neyse eve gittim zaten pazar , akşam baktım sağ taraf parklar sönmüyor
    kuaförü aradım durumu anlattım gittim , ahtapot ile motoru iyice kuruttuk
    ben şüphelenip sinyal kolunun oralara da tuttum ama nafile

ertesi gün servise gittim
    sinyal için direksiyon kolonu söküldü

direksiyon kolunu elektroniği beyni 717 TL
    cruise kontrollü sol sinyal kolunun bağlantısı 260 TL
    bu parçalar temizleyici kimyasallar neticesinde ıslanmış
    parçanın sağlamını takınca sinyal düzeldiğinden sorun netleşmiş oldu

toplam 1100 TL tutan masrafları görüştüğüm kişiye bildirdim
    en ufak bir zorluk çıkarmadan , gelin servisde siz de yanımda olun ısrarlarıma rağmen sadece servise para ödemeye geldiler
    adam gibi esnaflığın gereği ne ise yerine getirdiler

demem o ki oto kuaför yaptıracaksanız mutlaka yapacak kişileri direksiyon kolonu ve sinyallerin bölgesi konusunda uyarın
    bunca yıl bu işi yaptım ben bile oradan o derece sızıntı olacağını tahmin etmezdim
    benim kadar şanslı olup düzgün insanlara da rastlayamayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 13 Şubat 2013; 20:00:04 >

• geçmiş olsun , aracımı alınca yıkamacılardan illa birşeyler oluyor
  • Nerede kuaför yaptırdınız ? Tebrik ediyorum kendilerini,iyi esnaflık budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun böyle problemler malesef olabiliyor ama sonuçda sizde mağdur olmamışsınız oto yıkamanın sahipleri düzgün insanlarmış.
  • Aslında yapması gereken davranışı yapmış, abartılacak bir durum yok. Fakat bu tarz insanlar artık azınlıkta kaldığı için bu gibi durumlara seviniyoruz.
  • Problem büyük ama çözümü o kadar da büyük olmamış. Tebrik etmek lazım esnaflık budur işte. Ancak marka vermemişsiniz. Nerede başınıza geldi bu olay ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZMİRDE EN İYİ OTO YIKAMA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vay be ne esnaflar varmış. hiç zorluk çıkartmadan ödemişler. helal olsun valla.

bu arada geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun hocam. Problem sağ salim atlatılmış.
  • bende xenon beyınlerı hasar gormustu
    allahtan garantıden değişilmişti...
  • Allah herkesi böyle esnaflarla karşılaştırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Problem büyük ama çözümü o kadar da büyük olmamış. Tebrik etmek lazım esnaflık budur işte. Ancak marka vermemişsiniz. Nerede başınıza geldi bu olay ?

yok yeri belirtmeyeceğim
    işin aslı belirtsem olumlu reklamını yapmış olurum fakat karıştırmaya gerek yok
  • Size geçmiş olsun...

Demek ki hala böyle esnaflar var,kazançları bol ve daim olsun böylelerinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Aslında yapması gereken davranışı yapmış, abartılacak bir durum yok. Fakat bu tarz insanlar artık azınlıkta kaldığı için bu gibi durumlara seviniyoruz.

• hela olsun ama işlerini düzgün yapsalardı keşke

buarada benim arabanın da bir kaç parçası değişmesi gerekiyor
    şu bilindik oto kuaförün adresini bi yollasan
  • Bazıları beyine , bujilere poşet tarzı bişey sarıp yıkıyo . Dikkat etmek lazım . Geçmiş olsun .
  • Abartilacak cok sey var. Boyle esnaf kaldi mi ya? Kim cikarip 1000 tl sayar?

En iyisi bile sucunu kabul etmez, eden de "aggbiigg gel sanayide arkadaslar var hallederiz, ne yetkili servisi" demezse ben de neyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 13 Şubat 2013; 21:29:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esnaflıkları iyi ancak işçilikleri biraz sıkıntılı sanırım..
  • Esnafa helal olsun.

Motoru ve arabanın içini dışarıda yıkatmak sakat iş. Ne olacağı belli olmaz.
  • Ben 1 veya 2 sene evvel aracımı oto kuaföre bırakmıştım artık boyası siyah olduğundan parlaklığını biraz yitirmişti hem içi çok tozlanmıştı

Akşam bıraktım sabah almaya gidecektim.Torpidoda 1 şişe jack vardı dedimki elimde taşımayım kalsın başınada bir iş getirmeyin tamam abi dediler çıktım.

Sabah bi gittim araba perişan benim şişe masada bide üstüne bir sürü tartışma

Yani böle karektersizlerde yok değil siz baya iyi birine denk gelmişsiniz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.