Şimdi Ara

oto müzik sistemi için ses yalıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Aracımda mütevazi bir ses sistemim var. Aracın görüntüsü bozulmasın ve de kötü niyetli kişiler araçta tesisat olduğunu anlayıp da üç kuruş için camı patlatmasın diye arka hoparlörleri Hyundai accent aracımın arka orjinal pandizotunu bozmadan monte ettirdim, ancak monte edilirken bass vurunca pandizotun zıplayıp zıngırdayacağnı ya da üçüncü stop lambasının titreşimlerde cama değerek rahatsız edici bir cızırtı yaratacağını hiç düşünmemiştim. Bu sesi kesmek istiyorum ancak profesonel yalıtıma verecek param yok. Pandizotun altına biraz yalıtım bezi sermek üçüncü stopun üstüne de fitil benzeri bir malzeme koyarak cama temasını kesmek istiyorum. İzmirde bu işi yapabilecek arkadaşlar varsa haberleşelim. Pandizotu sökebilsem kendim yapacağım bu işi, bir kere sökemeyi denedim ama sökemedim. Ya da başka önerileri olanlar varsa duymak isterim.

• Kendimi hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim Yok mu bir akıl verecek, yol gösterecek, yardım edecek ya da profesyonelce yardım önerecek bir dost?
  • sen kendince bi çözüm üretirsin.ama sonra bakarsınki sorun devam eder.boşa zaman harcama olasılığın var.bu işi profesyonel olarak yapan yerler var.ben orlara bi görün derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ant_alican

sen kendince bi çözüm üretirsin.ama sonra bakarsınki sorun devam eder.boşa zaman harcama olasılığın var.bu işi profesyonel olarak yapan yerler var.ben orlara bi görün derim.

arkadaş ta zaten böyle bir akıl danışıyor anladığım kadarıyla.izmir de profesyonel olarak bu işi yapan karşıyaka da anadolu cad. üzerinde team aksoy diye biyer var.süper tesisat döşüyorlar ve son derece temiz ve başarılı iş çıkarıyorlar.oraya bi git derim.
    ben de aracıma orada komple set yaptırdım,çok memnunum.istersen pm at adres ve kişi hakkında bilgi verebilirim.
  • ant_alican ve frequency48 ilgilediğiniz için ve görüşleriniz için teşekkürler...
    Haftasonu pandizotu söktüm, ama arka saca ve girintilerine çıkıntılarına, pandizotun tutunduğu tırnaklara vs. bakınca basit bir iş olmadığını gördüm. Elimden iş gelir aslında ama pandizotun altına nasıl bir malzeme serebilirim onu bilemedim. Koçtaşa baktım, güzel bir izolasyon malzemesi göremedim (izocamdan başka ) Sanırım kendim halletmekten vazgeçmek üzereyim. İzmirde bu işi iyi ve uygun fiyata yapan bir yer bulmaya çalışacağım. Son çare eğer çok para isterlerse amatörce kendim yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catasthrope -- 2 Mart 2009; 11:27:08 >
  • Arkadaşlar araçlarınızın ses yalıtım problemleri için oto ses yalıtımı ürünlerini tanıtacağım

Şimdi Ürünleri Kısaca Tanıtalım

1 - OTO SES YALITIMI 7 (YENİ) 9,50 TL + KDV
    2 - Adeself Oto Ses Yalıtımı 46,50 TL + KDV
    3 - Bitüself Oto Ses İzolasyonu 64,00 TL + KDV
    4 - ADESELF 20cm x 15mt 40,00 TL + KDV
    5 - OTO SES YALITIMI 8 (YENİ) 24,00 TL + KDV
    6 - BİTÜSELF OTO SES YALITIM BANDI 10 CM 42,00 TL + KDV
    7 - SimSelf Oto Ses Yalıtımı 58,88 TL + KDV
    8 - 1Cm Firex Sünger 87,40 TL + KDV
    9 - BİTÜSELF OTO SES YALITIMI 64,00 TL + KDV
    10 - KAUÇUK SÜNGER 12,00 TL + KDV
    11 - 2Cm Firex Sünger 150,00 TL + KDV

Kaynak Site :https://www.adetasyapi.com/oto-ses-yalitimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oto ses sistemi soru
    5 yıl önce açıldı
    Oto Ses sistemi
    8 ay önce açıldı
    oto ses sistemi hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.