Şimdi Ara

oto müzik sistemlerini ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nsx

quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

syn nsx arkadaşım soruyu öylesinemi soruyosun yoksa öğrenmek içinmi......
    sözleri çarpıtmayalım....

bawulla getirticem belki uygun fiyata buldum, arkadaş iyi diyor sorayım dedim yine de...

senin dalga gectigin adam bir cok yerden teklif alan ve ankarada en cok taninan ustalardan biri..Benim yanimda calisiyo..Kimin ne kadar bilgisi oldugunu kimse bilemez..Ama ankarada olanlar iyi bilir emre tekcan adini ok? bavulla ben sana getiriyim bose..Adam yardimci olmak istiyo sizin yaptiginiz hoş değil..Kicker in ic anadolu bolge bayiligini ben ustam mukemmel oldugu icin aldim..Inanmayan promet e gidip sorabilir...Emre sende acikla biraz insanlar para verecek bunlara bosuna sormuyolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lakerman -- 24 Ekim 2005, 21:57:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ogokhan83

Selam! Yeni 307'nin ses sistemi benim eski arabamdan sonra (ki tesisat vardı) çok kötü geldi. Fakat bu arabamda öyle anfi-woofer olayına girmek istemiyorum. Benim istediğim sadece arabanın orjinalinde yer alan 2 tweeter ve 4 hoparlörü değiştirerek maksimum ve en kaliteli sesi alabilmek. Bunun için tavsiyeniz hangi marka ve ne çeşit hoparlör yönünde olur?

Anfi olmadan cok sey elde edemezsin.orjinal teybinin cikisi yetersiz kalir..Anfi kullanmayacaksan degistirme derim..4 kanal bir anfi alirsan isini gorebilirsin..O zamanda focal ,groundzero kicker gibi comp.ler isini gorur..
  • sun zvk arkadaşım soruna biraz geç cvp veriyorum arabanın bagajını kullanıyosan üst sacınıda bozmak kesmek istemiyosan tavsiyem fiber ile istediğin dizaynı ve sesi alabilirsin kaliteli ve net ses sistemi istiyosan sayet kicker ve jbl den şaşma teyp için alpin model olarak 9835veya 9855 tavsiyem birazdaha uygun olmasını istersen pıoneer deh.8600 tavsiyemdir......
  • syn andydark arkadaşım senin yazdığın cihazlar kickerin 38 cm en üst seviyenin bi altıdır bu chazların rms si ne göre bi annfi seçip 2 ohm deki gücü ile 4 ohmdeki güçlerine göre bi anfi almandır...
  • yardıma ihtiyacı olan birisini arıyosan işte burda http://forum.donanimhaber.com/m_4462715/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre99

merhaba yeni dizel albea aldım ama cd çalar var sadece o da konsola entegre gibi duruyor.eski polomdan çıkardığım sony mp3 çaları nasıl monte edeceğimi şaşırdım walla:)
    yardımlarınızı beklerim

albea gogusu icin cerceveler var..Orjinal alirsan 50 ytl yi bulabilir.Sanayiden alirsan 10 ytl..Bu cerecevelerle istedigin teybi takabilirsin..
  • hmmm... Ben arabamda su anda JBL 13 cm bas-tiz hoparlorler kullanıyorum. Bunları pioneer bir ampli ile besliyorum (ikinci el buldum da...) Ayrıca dandikten bir amplim var. Onla da ev icin yapılmıs olan iki adet kolon besliyorum, Woofer olarak calıstırıyorum... Dandikten dedigim ampli Roadson 250*2 galiba emin degilim. Ama en kısa zamanda bir kabinli woofer alacagım. Bu amplinin kaldırabilecegi woofer tavsiye eder misin usta bana?? Bir de ozelden sizin dukkanın adresini atarsan... Millet reklam koymus gibi falan demesin... Atlayan cok olur burda .
  • audiobahn 1200Q için ne ampli önerirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

ANKARADAYIM 8 SENEDİR MÜZİK SİSTEMLERİ ÜZERİNE ÇALIŞIYORUM BU İŞTE İYİ OLDUĞUMA KANAAT GETİRİYORUM
    TEK İSTEĞİM YARDIMCI OLMAK KİŞİLERİ BİLGİLENDİRMEK

hani bu arada biraz da para kazanırsak fena olmaz diyorsun yani...

hayırlı işler. bize göre farketmez. nasılsa alınacak bari para yabancıya gitmesin...
  • abu arabada 30cm 100 watt jbl x2

bide pioneer gmx-624 war
    amfiyi deiştriim diorm
    arkadaslar bass amfisi al dio
    jameson , boss feln war diolear
    nasıldır bu jameson??(1800 watt monoblok tek cıkıslı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiesta tdci

abu arabada 30cm 100 watt jbl x2

bide pioneer gmx-624 war
    amfiyi deiştriim diorm
    arkadaslar bass amfisi al dio
    jameson , boss feln war diolear
    nasıldır bu jameson??(1800 watt monoblok tek cıkıslı)

jameson alma ama boss iyidir yalnis anlasilmasin jameson o basslari ceker ama asil randimani vermez..Tek kanal mono uygun fiyatli sierra anfiler var bi bak derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lakerman -- 26 Ekim 2005, 23:24:47 >
  • ben JBL GTO 75.4 amfi + sierra 25 cm bass aldım nası iimidir?

bide amfi bağlamaya 150 ytl istiolar..bu fiyat normal mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzerme jr.

ben JBL GTO 75.4 amfi + sierra 25 cm bass aldım nası iimidir?

bide amfi bağlamaya 150 ytl istiolar..bu fiyat normal mi?

anfi baglamaya kimse 150 ytl isteyemez..Ancak senin anladigim kadariyla tesisat kablolarin anfi aparatin fln yok..O zaman bu fiyat normallesir..kutun var mi?
  • selam birader bana bir araba taybi lazımda bitane jvs beğendim.. nasıl tavsiye edermisin....cd mp3 çalar...
    ..
  • kutu derken? bass kutusu mu ?..eet kablo,sigorta aparat hiç bişey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

kardeş biraz sazan durumu oldu ama sağlık olsun.

Ben diğer arkadaşı denemek için sormuştumsadece.Yoksa biliyorum Bose nedir ne değildir...

infiniti FX35 alcas onda var mesela ordan biliyorum...

Direksiyondan Kumandalı BOSE Radyo / CD Çalar (6'lı Önden Yüklemeli )
    7 Hoparlörlü BOSE Müzik Sistemi

Ne kadar reklamı olmasa da Mazda 6'yı da unutmayalım değil mi

• Hocam ben sana birsey danısacagım... Aralıktan itibaren abim askere gittigi icin arabası saab 900 turbo bana kalacak... Bu aracın muziksetine ampli cıkısı icin aparat mı kullanmak gerekir?? Bu arada orjinal muzikseti kaset ve radyo calar... Cok kaliteli ses cıkısı var ama bana CD lazım... Bu araca coklu cd calar takılabilir mi?? Bir de bunların dısında bu arac hatchback... Bende de kutu bass gibi birsey var... Bassları bagaja koyunca aradaki kapak sesi engeller mi?? Bir de ampli cıkısı icin adaptor dısında herseyi olan bir araba icin montaj ucreti ne kadar alırsınız?? Daha dogrusu, bir arabadan sokup, diger arabaya takmak icin ne kadar alırsınız?? (Sokmek kolay zaten, cok tutmaz heralde) . Eger reklam olacaksa ozelden de atabilirsiniz...
  • exhorcist e:JVC nin teypleri gercekten cok kalite tavsiye ederim..

uzerme jr e:bass kutusu bahsettigim ama aparatin kablolarin yoksa ve dandik bir sey istemiyosan 150 ytl cok normal..

Dj_hutnu a: simdi saablar hakkinda pek bilgim yok ama zannedersem orjinal teybinde anfi cikisi yoktur aparat gerekir..orjinal teybede orjinal changer indan baska bir sey takamiyorum..aracin hb olmasi ses icin guzel..bass saglam gelir..kapaktan cok zarar gelecegini zannetmiyorum..tesisat fiyatina gelince nasil bir sey istedigine bagli..Sok tak operasyonu icinse ustama sormam lazim.onun emegi olucak nede olsa..
  • focus sedan araba var, hop.ler orjinal kapıdakiler, anfi+woofer koyucam , bagaja kutu jbl gt4 30cm düşünüyorum ancak anfi konusunda hiçbir fikrim yok.. anfiyi sadece woofer a veriim diyorum zaten hop.ler orjinal, ancak ilerde hop.leride değiştirip anfiyi onlarada bağlamayı istiyorum.. ne önerirsiniz? hangi anfiyi almalıyım? çokta pahalı olmasın ama çokta dandikte olmasın :) çok şeymi istedim marka model tavsiyeniz nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.