Şimdi Ara

oto müzik sistemlerini ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müzik sistemleri takıntılarınız varsa yardımcı oluruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomüzik -- 3 Kasım 2005, 22:16:45 >

• önce bi kendini tanıtda birader ona göre sorarız
  • 8 SENEDİR MÜZİK SİSTEMLERİ ÜZERİNE ÇALIŞIYORUM BU İŞTE İYİ OLDUĞUMA KANAAT GETİRİYORUM
    TEK İSTEĞİMİZ YARDIMCI OLMAK..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomüzik -- 3 Kasım 2005, 22:18:22 >
  • otomuzik, dual marka teypler için ne diyorsun ?
  • fena degil
  • Bose nasıl peki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

Bose nasıl peki???

bose teyp business class sağlam araçlara konulur sence nasıldır?

Sormaya bile gerek yok en baba sistemlerden biri, prestijli öyle her arabaya koymazlar...
  • kardeş biraz sazan durumu oldu ama sağlık olsun.

Ben diğer arkadaşı denemek için sormuştumsadece.Yoksa biliyorum Bose nedir ne değildir...

infiniti FX35 alcas onda var mesela ordan biliyorum...
  • bmw 3.20i 1991 - sence arabayı kesip parçalamadan(orjinal hoparlör yerlerini kullanarak) jbl veya pioneer ses sistemi kurmak için (not:subwoofer dahil-teyp hariç)hangi marka/model olmalıdır.yani üreticinin özel olarak ürettiği hoparlörler varmı?varsa performans tatmin edici olurmu.son olarakta arabada sub sesini en verimli nasıl alırım.bagajda kullanabileceğim tek yer amphi için olabilir bagaj herzaman dolu olarak düşün.
  • Bi sistem kurmayı dusunuyorum amerikadan getiricegim getirtebilildigim parçaları şimdilik kafamda

Kicker S15L74 X 2 var bunları 200$ gibi bi fiyata alıcagım ( tanesini )

Kafama takılanlar bunları 2 ohm mu 4 ohm mu almam pek bilmiyorum ne işi yaradıgını ohm ların ama anfi ile bi alakası var sanırım . Neyse bunların performansını tam alabılıcegım bı veya iki tane ampli.

9600 e benzeyen yenı bı model çıkmazsa 9600 teyp dusunuyorum. Duruma gore pioneer in dvd serisinden bi tanede alabılırım belli degil.

Bana göre bi sistem yazarsan sevınırım fiyatın pek bi önemi yok 8 10 liraya kadar çıkabilirsin. ( parakende satış fiyatından bahsedıyorum )

Şimdiden Tşk ettim .
  • Dostum iyi niyetle yardımcı olmaya çalıştığına eminim ama arkadaşların sorduğu soruya fena değil gibi cevap verirsen buradan pek yardımcı olamayacağın kanaatini uyandırırsın
  • evet ark.lar yardımcı olmanız ıcın buraya soruyorum. bende JBLGTO601.1 bass anfisi ve JBLGTO1202D 30cm 2 adet bass var. bunlara kabın yaptırıcam ve EVDE DINLICEM
    1) kabının kac lt olması gerek
    2) bu sıstemı beslemek ıcın aku mu almalıyım yoksa adapter mu yaptırmayalım
    3) elektrık sıstemınde bıraz bılgıde verırsenız sevınırım fıyatları ne kadar tutar aku cabuk bıtermı kac amperlık olması gerek adapter ıcınde aynı sekılde ve adapter u nerde yaptırabılırım
  • syn arthur arkadaşım soruya göre cvp verilir..... detaylı bilgi istemedi bende kısaca yazdım.....
    ....
  • syn nsx arkadaşım soruyu öylesinemi soruyosun yoksa öğrenmek içinmi......
    sözleri çarpıtmayalım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

syn nsx arkadaşım soruyu öylesinemi soruyosun yoksa öğrenmek içinmi......
    sözleri çarpıtmayalım....

bawulla getirticem belki uygun fiyata buldum, arkadaş iyi diyor sorayım dedim yine de...
  • Selam! Yeni 307'nin ses sistemi benim eski arabamdan sonra (ki tesisat vardı) çok kötü geldi. Fakat bu arabamda öyle anfi-woofer olayına girmek istemiyorum. Benim istediğim sadece arabanın orjinalinde yer alan 2 tweeter ve 4 hoparlörü değiştirerek maksimum ve en kaliteli sesi alabilmek. Bunun için tavsiyeniz hangi marka ve ne çeşit hoparlör yönünde olur?
  • quote:

kardeş biraz sazan durumu oldu ama sağlık olsun.

Ben diğer arkadaşı denemek için sormuştumsadece.Yoksa biliyorum Bose nedir ne değildir...

Arthur anladık alıyonuz arabayı

Hayırlısı kardeş...

• merhaba yeni dizel albea aldım ama cd çalar var sadece o da konsola entegre gibi duruyor.eski polomdan çıkardığım sony mp3 çaları nasıl monte edeceğimi şaşırdım walla:)
    yardımlarınızı beklerim
  • ya arkadaşlar cd changer yerleştirmek araca zor bir iş mi???? böle çok fazla yer söküyorlar mi??? nasil oluyor kisaca???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismoo

quote:

kardeş biraz sazan durumu oldu ama sağlık olsun.

Arthur anladık alıyonuz arabayı

Hayırlısı kardeş...

Heycanlıyım kardeş heucanlıyım.

Anla durumumu.Herkese nasip olmas böyle bi makine.

Çok şükür allahıma.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.