Şimdi Ara

oto ses sistemlerinde sony neden tercih edilmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu arada ileride eve ses sistemi kurabilirim. kurarsam büyük ihtimal ev amfisini sony seçeceğim. ev elektroniğinde gayet başarılılar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanbk

bu arada ileride eve ses sistemi kurabilirim. kurarsam büyük ihtimal ev amfisini sony seçeceğim. ev elektroniğinde gayet başarılılar ;)

Bütçe var ise daha iyi markalara bakılabilir bence.
  • imzadaki sistemi görmüşsünüzdür. zaten araca yeterince para harcıyorum :) eve çok üst düzey bir şey kurmayacağım. zaten allta babamlar, çevrede diğer komşulardan sesi de açamayız :)) uydu, blueray ve bilgisayarın optik olarak bağlandığı mütevazi 5.1 bir sistem düşünüyorum. belki 7.1 de olabilir.
  • quote:

imzadaki sistemi görmüşsünüzdür. zaten araca yeterince para harcıyorum :) eve çok üst düzey bir şey kurmayacağım. zaten allta babamlar, çevrede diğer komşulardan sesi de açamayız :)) uydu, blueray ve bilgisayarın optik olarak bağlandığı mütevazi 5.1 bir sistem düşünüyorum. belki 7.1 de olabilir.

Bence eve daha üst düzey bir sistem kurmanız daha iyi olur.
    Akustik düzenlemeler,yalıtım malzemeleri,döşemeler parke vs vs gibi işlemler uygulanabilir.
    Ben eğer evime sinema sistemi yada müzik sistemi kursam oto sisteminden hariç bu gibi işlemleri yaparım görenleride hayrete düşürürüm.
  • güzel şeylerden bahsetmişsiniz, iştahım kabardı :) ama dediğim gibi bütçeyi araca harcadım. bilgisayarım bozuldu daha onu yenilemem lazım. ayrıca ailemle dubleks evde kalıyorum. şimdilik mümkün değil. ileride ama olabilir. o zaman haberleşirim sizinle:)
  • quote:

bu arada ileride eve ses sistemi kurabilirim. kurarsam büyük ihtimal ev amfisini sony seçeceğim. ev elektroniğinde gayet başarılılar ;)

doğru seçim olur ben şahsen 30 yıllık Bi sony ev amfisinin hala orjinal aynı kalitede çalıştığını hatırlıyorum
  • quote:

güzel şeylerden bahsetmişsiniz, iştahım kabardı :) ama dediğim gibi bütçeyi araca harcadım. bilgisayarım bozuldu daha onu yenilemem lazım. ayrıca ailemle dubleks evde kalıyorum. şimdilik mümkün değil. ileride ama olabilir. o zaman haberleşirim sizinle:)

İnşallah güzel bir ses çıkar ortaya:)
    Tabikide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_unsal

oto ses sistemlerinde sony neden tercih edilmiyor

Bunlar iyidi zamanında.Kaliteli urunlerdi.Sony dediğin boyle olacak.

ne teyplerdi bee .aşıktım zamanında .2. el aldım hala duruyor aracımda :) çok kaliteli zamanının teknoloji harikası bi teyp.
    şimdi pioneer aldık bakalım onu takıcam.ama gönlümdeki yeri başka ne atarım ne satarım.uygun bulsam yine alırım dursun anasını satayım :)

• Ev sistemlerinde marantz,aiwa,techinch, bende bunların hayranıyım.Ozellikle 5 katlı bir marantz gordum adamlar 80 li yıllarda yapmıslar.Hepsinin kapakları motorlu acılıyordu ve kumandasında ısıkları vardı ŞOK oldum.
  • Nakamichi bilen yok sanırım normal Pioneer - Alpine ürünleriyle kıyaslanamaz bile onlara göre hi-end kalır.
  • Sony XR-C5300R Modelini Kullanıyorum Gayette Memnunum Aux Girişide Yaptım Bana Yetip Artıyor
    Sony XR-U 440
    Sony XR-C7200R
    Sony XR-C4100
    Modelleride Elimde Mevcut Sadece C4100 Ekran Aydınlatma Ampüleri Patlamıştı Sorunu Mantar Mavi Led Takarak Cözdüm

oto ses sistemlerinde sony neden tercih edilmiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.