Şimdi Ara

Oto Teybinin Mp3 çalabilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

VW Caddy aracım var. Araçtaki Cd player sadece track leri çalabiliyor. Mp3 çalabilmesi için ne yapmam lazım?

P.S. Mp3 player alıp çakmaktan çalıştırmak falan istemiyorum. Cd çalara bir parça takarak halledilebiliyor mu?

• Geçmişte böye bir konu vardı ama... Bi arkadaşımız bunu yapabildiğini idda etmişti caddy de... Bi arayalım bakalım...
  • evet bende de caddy war böyle bir şey mümkünmü acaba olursa çok iyi olur opellere oluyor bildiğim kadarıyla ama vw lerde oluyormu bilmem opellerde bir kit takıyorlar hem yol bilgisayarı türkçe oluyor hemde mp3 çalıyor.
  • teybin garantisini bozarım dersen (bilmiyorum garantilimi ama) buyur
    http://forum.donanimhaber.com/m_7342530/mpage_1/key_mp3%252Cplayer%252Cba%25F0lamak//tm.htm#7342530
  • Hyundai Getz al.
    MP3 çalar standart.
  • bence audio çalmaya devam et çünkü audio hem ses kalitesi daha iyi hemde mp3 olunca insan zırt bırt değiştiriyor hiçbir şarkıyı tam dinlemiyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of chaos

teybin garantisini bozarım dersen (bilmiyorum garantilimi ama) buyur
    http://forum.donanimhaber.com/m_7342530/mpage_1/key_mp3%252Cplayer%252Cba%25F0lamak//tm.htm#7342530

dostum bu bizlere gelmez uyum sorunu olur ayrıca bu iyi bir şey değil kendim elektronikçi olarak tavsiye etmem arkadaş direk bağlamış oraya bir tampon ayrı bir opamp koyup teybi korumak lazım teybin amfisi gittikten sonra bi önemi yok ayrıca benim demek istediğim bu rcd-300 lere orj. olartak bişey takılıyormu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müzik Çalar sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç Bozma Derim
  • abi cd cekerken track olarak at onu da cekebılırsın yanı 80 dk mı oluor ne . bozmaya gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

abi cd cekerken track olarak at onu da cekebılırsın yanı 80 dk mı oluor ne . bozmaya gerek yok

Ben de öyle yapıyorum ama epey zaman istiyor, sürekli çek çek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.