Şimdi Ara

Oto Teyp Montajı nasıl yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
5
Favori
121.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Voltaj gelip gelmedigini şerit led ile ,, teybe bağlı hoparlörlerin çalışıp çalışmadığını ise kalem pil ile anlarsınız,, aynı renk 1 çift kablo, 1 hoparlöre gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Voltaj gelip gelmedigini şerit led ile ,, teybe bağlı hoparlörlerin çalışıp çalışmadığını ise kalem pil ile anlarsınız,, aynı renk 1 çift kablo, 1 hoparlöre gider
    kalem pili radyonun elektirik alan kısımlarına monta ediyoruz sanırım ?
  • YLDS YUSUF kullanıcısına yanıt
    Neyyy , yeni bir teyp alınız,, setciye gidip kurulum yaptırınız

• quote:

Neyyy , yeni bir teyp alınız,, setciye gidip kurulum yaptırınız
    Teybin tamamen bozuk olduğuna emin olalım öyle yapacam, yapcak bişey yok şu n11 sitesinde satılıyor ninimum 60 tl civarı nasıl iş görürürmü bi bilgin varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YLDS YUSUF -- 4 Temmuz 2018; 17:56:24 >

Hiç önermem, tuşları bozulur, açılır kapanmaz , kapanır açılmaz , radyo çekmez,, 160 tl de sinir hapına verirsiniz,,

180 -200 ver pioner al ,,,, eli yüzü düzgün pioner olmayan teyp zaten 120-150 arası,, az daha ver pioner al ,, kumandası güzel, tuşları yumuşak,,,

• 50-60TL bandında satılan teyplerin etiketlerinde 4x50w yazıyor olsada içeriginde tda2003 çıkabiliyor (ÖRN > RT3003)
    Öte yandan jamason (4x45w) tda7388 kullanıyor bir nebze daha iyi..
    Ses çıksın yeter denirse alınabilir ama kaliteli ses ihtiyacı varsa sony,pioneer blaupunkt,kenwood,jvc,gibi markalara yönelmek gerek
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    8000 binlık araba içinde 200 tl lik radyo almak fakir birine bmw hediye etmek gibi olmazmı

• VRMS kullanıcısına yanıt
    evet güzel açıklama zengin olunca ses kalıtesine önem gösteririm şimdilik ses olsun yeter
    20-30 tl ye usb ses oynatıcılar var,, çakmaklık usb den kullan, oldu bitti,,,

• quote:

20-30 tl ye usb ses oynatıcılar var,, çakmaklık usb den kullan, oldu bitti,,,
    Evet oda olabilir ama sürekli aynı kestane yenmediği gibi sürekli aynı müzükte dinlenmezki bayar radyoda olsa daha iyi.
  • Ya arkadaşlar,kimse cevap vermedi, mosfet çıkışlı teypler ve arka soğutucusu alüminyum döküm şeklinde olan oto teypler daha mı iyidir?
  • Ya arkadaşlar,kimse cevap vermedi, mosfet çıkışlı teypler ve arka soğutucusu alüminyum döküm şeklinde olan oto teypler daha mı iyidir?
  • cumhur45 kullanıcısına yanıt
    Orjinal pioner sony kemwood alpine modeller markalar olsun ,, çünkü 2*9w gücünde olan tda8210 entegreside kalıplı soğutucuya ihtiyaç duyar, bu çıkıştan olan eski teyp çoktur ,,,

• quote:

Orjinal pioner sony kemwood alpine modeller markalar olsun ,, çünkü 2*9w gücünde olan tda8210 entegreside kalıplı soğutucuya ihtiyaç duyar, bu çıkıştan olan eski teyp çoktur ,,,
    Nihayet bir selamımızı alan çıktı.:) teşekkürler.Hocam benim derdim, dandik oto teyplerden alacağım.Mikado 1430 ile Everton marka (arkası alüminyum döküm soğutuculu) teypleri arasında kaldım.Mikado mosfet 4x50 everton ise düz 4x50 .ama arkası alüminyum soğutuculu.Mikado nun arkasını göremediğim için bilmiyorum.:) Mosfet çıkışlı teypten müzik dinlediğimizde, vay beee sese bak diyebilecekmiyiz yoksa farkedemiyecekmiyiz?Everton da da mosfet olanları var, onlarda bluetoot yok, çok mu lazım birşey bu bluetooth,ne kadar özellik o kadar arıza riskidir bakış açısı da aklıma geliyor.Neyse temel sorunum mikado mosfet li mi, everton alüminyum soğutuculu bluetootlu mu konusundaki kararsızlığım.

• Piranha teyp aldım bağlantı için yardım edebilecek varmı
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    var, buyrun ..
  • quote:

var, buyrun ..
    12 PİN girişli soket kabloları çok zayıf bunları nasıl bağlarım sağlam durması için bağlantı yaptım ama pek hoşuma gitmedi.
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Durduğu yerde kopacak kadar ince değildir,,, eğer hâlâ tereddütünüz varsa,, aynı soketten piyasadan alıp yenisini takın

• Araba ses tesisatında teyp bağlantı renkleri ile aynı renklermi bulunur mesela teypte kırmızı artı ise araç ttesisatındadamı kırmızı renk vardır bu her arabada varmı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.