Şimdi Ara

oto teyp sorularıma cevap verirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oto teyp alıcam da. bir kaç sorum var.

1. aracımın boşluguna uyarmı. standartmı bu olculerı teyplerın
    2. yazılım donanım vs desteklememem durumları olabiliyor mu. hanı pc lerde su marka ram bu anakartı desteklemez vs
    3. soketler war orıjınal teybımde. ama burdakılerde yuvalar war tek tek. nasıl baglantı olucak. bu sıkıntı mı
    4. en zor soru :D direksiyon kumandasıdır aracın ıcındekı ekrandır bunlarda aynen orjınal teyp gıbı kullanabılır mıyım.

bu arada aracım 2007 megane 2.

http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-tdc-4030-sdusb-oynatici/productDetails.aspx?productId=otdeltdc4030&sku=OTDELTDC4030&categoryId=26080&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=pc&utm_content=cpc&utm_term=kategori-genel&wt_pc=akakce.cpc.kategori-genel.cpc&v=1.7.9#Gorseller aklımda kı teyp te bu

• Oto teyp sizin original teybe bile yaklasamaz kaldi ki megane 2 ye daha kaliteli olmasi gerekir. En kotu piranha ekranli teybi var. Ondan edinebilirsiniz..

Piranha charger y type serisi
    Kolay gelsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-charger-y-type-radyolu-usb-sd-mmc-kart-girisli-oto-mp3-calar/productDetails.aspx?productId=otpirchargery&categoryId=26080

cevap için teşekkkürler. bu linki diyorsun sanırım. ben biraz önce cancan oto teyp e telefon ettim. direksiyon kumandası çalışmazmış. dostum ben direksiyon kumandasının çalışmasını istiyorum. ve usb olsun istiyorum. mevcut durumda usb yok. o da zaten benim aslı düşüncemin temeli. USB İLE CALISSIN İSTİYORUM. direksiyon dan da aynen kumanda edilsin. şimdi gidicem can cana orda konuşçam bakalım. sanırım universal teyp ler direksiyon kumandasını pasifize ediyormuş. megane için üretilen teypler varmış ama ciddi para. 1200 den başlıyor diyor. sanırım benim bu düşüncem hayal. tek çare usb apartı. auxtan takıyorlar torpidodan delikle torpidoya uzatıyorlar kabloyla. beyin torpidoda. yani cihaz. dur linkini atıim http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/renault-megane-2003-2008-usb-sd-aux-aparati-168967695 başka sitede 170 180 e var. buna takıyorsun işte usb yi. sonra ordan okuyor. herşey ciks. ama ben deldirmek istemiyorum aracı. arkadaşın önerisi üzerine usb li teyplere odaklanmıştım ama sanırım tek çare bu dostum. bluetooth cihazı da var diğer seçenek.http://www.logitech.com/tr-tr/product/bluetooth-audio-adapter bunu da aracın kontagından elektrik aldırıyormus. ustasına sordum. teybın arkasından auxtan sanrıım veri girişi oluyor. kontak acılınca acılıyor cihaz. bluetoothu acıp eslestırıyon. sonra telefondan muzık acıyon ve calıyor.

çok düşündüm. bakalım ne karar vericem. senin önerin varmı. benım aklıma yatan su anda usb adaptoru. bluetoothcu 200 tl dedi ama ben cıhazı alır verırım ona 150 tl ye yaptırırım. 100 tl cihaz. 50 tl işçilik.
    usb adaptörü için de 200 dedi başka usta. onuda internetten alırım 170 e istersem. ama ben monte edemem sanırım delmek için matkap lazım. ama babam geldi. matkap bulup ona deldiririm. ama arka yuvası uycakmı acaba. uymazsa eğer. onun için terminal gerekli. bir sipariş edip görmem gerek. durum bu. bir yaz bakalım

• Kisaca ozetlemek gerekirse megane 2 icin ozel tasarlanmis teyplerden almaktan baska caren yok cunku deldirmek istemiyorsun. Usb li olsun kumandali olsun falan filan bu isin icinden cikamazsin..
    Ya da direksiyon kumandasi uyumlu teyp bakin derim ben birakin deldirmeyi falan girmeyin. Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyurt -- 23 Mayıs 2015; 23:49:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akyurt kullanıcısına yanıt
    thanks kardes. kararımı verdım 200 tl totoya girecek. usb adator alıcam montaj vs 200. emet 4. caddededi hipap tarzı olan kısa boylu amcaya yaptırcam. delcek torpıdoyu. cok sıkıntı degıl ya. dıreksıyon kumandasız teyp almam. bu kırmızı cızgın. araba aldım konforunu yasayım dimi:D orjınallıgını de boylece bozmamıs olucam. cok pis arastıran bir yapım vardır. senı de yorduk kusura bakma. boyle boyle ogrenmıyorum bende :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.