Şimdi Ara

Oto Teyp Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
13.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pıoneer 6250'i tavsiye ederim kullanıyorum cok memnunum 300 tl civara bluetoothlu,USB,Aux Girisi Varr.Kesinlikle Pıoneer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktug7

Pıoneer 6250'i tavsiye ederim kullanıyorum cok memnunum 300 tl civara bluetoothlu,USB,Aux Girisi Varr.Kesinlikle Pıoneer

HORT
  • Mrb arkadaşlar aracıma ses sistemi döşetmeyi düşünüyorum ama acelem yok parm oldukca bişeyler alıp ekliycem.bu konuyla ilgili bilgiye sahip arkadaşlardan yardım istiyorum.
    Aracım Fiat Marea orjinal teyip var üzerinde.nasıl bir cd calar amfi hoparlör tavsiye edersiniz?
    bi sorumdaha olacak bu USB li ve kart girişli teyip lere ses sistemi takılabiliyor mu takılınca cd çalar gibi performansı naasıll oluyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: cappadocciali

Mrb arkadaşlar aracıma ses sistemi döşetmeyi düşünüyorum ama acelem yok parm oldukca bişeyler alıp ekliycem.bu konuyla ilgili bilgiye sahip arkadaşlardan yardım istiyorum.
    Aracım Fiat Marea orjinal teyip var üzerinde.nasıl bir cd calar amfi hoparlör tavsiye edersiniz?
    bi sorumdaha olacak bu USB li ve kart girişli teyip lere ses sistemi takılabiliyor mu takılınca cd çalar gibi performansı naasıll oluyor???

Pıoneer 4350 tavsiye ederm rds usb renk değişimi sub çıkışları gbi bir çok özelliği var amfi ye gelince jbl gto-1004 al 4 kanallı anfi 1000 wat kolonlar'a gelince 13 cm lik kapılara pıoneer 1343 al. 4 tane pıoneer 6973 u tavsiye ederm subwoofer a gelince jbl nin 1100 w lık bir seriri var çift bobin li harika bir güce sahip adı aklımda dqL ama onu tavsiye ederm bnden bu kadar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.