Şimdi Ara

Oto Teyp Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
13.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 gündür fiyatlara bakıyorum oldukça uygun gibi gözüküyo fiyatlar 3 model war şuan düşündüğüm sony marka; eğer ki başka modelde tavsiye eden olursa iyi olur

Sony-CDX-GT414U OTO CD/MP3 Çalar 330-350 YTL
    Önden USB Girişi(A tip),Önden AUX Girişi,4x50W MP3/WMA/ATRAC3 Okuma,24 Bit DAC,Drive S,RDS EON,EQ3 stage II,Auto Changer Kontrolü,RM-X151 uzaktan kumanda dahil
    CDX-GT414U-Sony

Sony-MEX-BT2500 390-420 YTL
    Ahizesiz Görüşme İşlevi için Bluetooth® Araba Stereo'su...
    Bluetooth cep telefonuyla ahizesiz konuşma, kablosuz müzik dinleme ve kontrol etme, 4x52W, MP3/ATRAC3/WMA okuma, Drive S HX, RDS EON, uzaktan kumanda...
    MEX-BT2500-Sony

Sony-CDX-GT616U OTO CD/MP3 Çalar 385-425 YTL
    Önden USB Girişi(A tip),Önden AUX Girişi,4x50W ,MP3/WMA/ATRAC3 Okuma,24 Bit DAC,Drive S,RDS EON,EQ3 stage II,Dynamic Sound Stage Organizer: DSO II,Auto Changer Kontrolü,Pre-amp Ön ve Arka Çıkış,RM-X151 uzaktan kumanda dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra_0101 -- 21 Ekim 2007; 10:51:50 >

• Kardes o teyplerin arasinda alltaki teypi öneririm 616 i Ses ve gelişmiş özellikleri açisindan bunu önerdim ayrica usb si dez bir avantaj çünkü cd ve mp3 nazaren hiç takılma yapmior buda kesintisiz müzik zevki anlamina geliyor... Son olarak sub kontrol özelliği war buda elimizde olan subimizin ne kadar bas verebilcemiz anlamina geliyor
  • bende araştırıyor olmakla birlikte...

bu fiyatlara yakın fiyata spot pioneer 7950 var (en son 380 ytl. idi) bi araştır madem alacaksın iyi bişii al değilmi_?

bende ilk yola 414 ile çıktım sonra bi baktım 616 dayım derken kendimi 7950 de buldum. almanya 'daki akrabamdan haber bekliyorum yoksa sabaha alırım dediğim teyibi. saygılar.
  • güncell
  • Sony-MEX-BT2500 bence en iyi seçim. Bluetooth üzerinden kablosuz ses aktarımına imkan veriyor. Bluetooth destekli (A2DP özelliğine sahip Bluetooth v2.0) bir cep telefonu ile (Sony Ericsson K790i, Nokia N73, N95,..) cep telefonunuzdaki müzikleri kablosuz dinleyebilirsiniz. Aşağıdaki linkteki video daha aydınlatıcı olabilir:

http://www.youtube.com/watch?v=y2vFowlPkdw
  • arkadaslar burakın sony sunu bunu pıoneere ıhanetetmeyın 11 yasından berı ben bu işin icindeyım pıoneerden vazgecıp te baska markaya yonelen cok ınsan gordum ama tılkının dondu dolastı yer gıne pıoneer oldu.suanda 7950 aldım hemde 320 ytleye sızde arastırın pişman olmıycaksınız.bana ulasın avansis@mynet.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: avansis

arkadaslar burakın sony sunu bunu pıoneere ıhanetetmeyın 11 yasından berı ben bu işin icindeyım pıoneerden vazgecıp te baska markaya yonelen cok ınsan gordum ama tılkının dondu dolastı yer gıne pıoneer oldu.suanda 7950 aldım hemde 320 ytleye sızde arastırın pişman olmıycaksınız.bana ulasın avansis@mynet.com

Yasal garantisi olmayan, Türkiye ve Avrupa'daki radyo standardı ile tam uyumlu olmayan bir model almışsınız; iyi günlerde kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto teyp evde kullanmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar benceee bizim arkadaşta gt 350 var ya
    ses denen bişii yok kendi arabamda deh 4850 var pioneerdan daha güçlü baslı sesler yarat<n bi teyp görmedimm.... alpine hariççç
    7950ıb almanı tercih ederimm hemde yada 6950 ıb 230 dolar
    emrah--deniz@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah--deniz -- 18 Aralık 2007; 22:28:29 >
  • kardessssssss yukardakı yazıda 11 yasından berı ben buısın ıcındeyım dıyorum.sen bana ne dıyosun uzerınte aslanlar gıbı herseyı var.umutma elektıronık sans ısıdır.senın o dedıne kazıklanma denır ben hıc anlamıyorum.yanı bıseyı her zaman enıyısı olması fıatımıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avansis

kardessssssss yukardakı yazıda 11 yasından berı ben buısın ıcındeyım dıyorum.sen bana ne dıyosun uzerınte aslanlar gıbı herseyı var.umutma elektıronık sans ısıdır.senın o dedıne kazıklanma denır ben hıc anlamıyorum.yanı bıseyı her zaman enıyısı olması fıatımıdır.

Elektroniği şans işi olarak görüp, aldığım mal bozuk çıkarsa "n'apalım şansıma bozuk çıktı" zihniyeti ile iş yapıyorsak hala vah halimize. Sen 11 yaşından beri bu iştesin, ben 15 yıllık elektronik mühendisiyim; bu işlerde şans olmaz arkadaşım
  • eger kral bir teyp istiyorsanız jvc alacaksınız pioneer sony ayak bu meselelerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: adanali_45
    Sony-CDX-GT616U OTO CD/MP3 Çalar 385-425 YTL
    Önden USB Girişi(A tip),Önden AUX Girişi,4x50W ,MP3/WMA/ATRAC3 Okuma,24 Bit DAC,Drive S,RDS EON,EQ3 stage II,Dynamic Sound Stage Organizer: DSO II,Auto Changer Kontrolü,Pre-amp Ön ve Arka Çıkış,RM-X151 uzaktan kumanda dahil
    />

tek geçerim bu alemde hadi bakalım.

• walla bu konularda usta bi insan olmasam da oto müzik sistemlerinde pionner daha önce gibi bence tabi alpineden falan sonra yani sony'e göre düşünürsek..
    kendi arabamda pioneer 6850 modeli vardı çok memnundum çok güzel bi teypti sesi harikaydı sonra çalındı ne yazık ki kısmet değilmiş uzun süre kullanmak canımız sağolsun napalım
    şidi jvc aldım kd-g386 modelini 199 ytlye aux girişi var ayrı subwoofer çıkışı var 50*4 hoparlör çıkışı war ve su an için memnunum bence düşünebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmk -- 19 Aralık 2007; 22:31:37 >
  • pioneer dan şaşmayın derim sadece mosfet çıkışı bana göre bütün markalara açık fark atar ..........
    tavsiye olarak
    - deh 2900
    -deh 40 mp
    deh 7900 ub üst seriden saygılar.....
  • bu işten anlayan herkes jvcsinin ses kalitesinin pioneerden daha iyi olduğunu bilirbaşka bişey demiyorum
  • arkadaşlar alpine den başka marka tavsiye etmem..hem ses kalitesi hemde uzun süre kullanım için..ALPINE
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitaristx

arkadaşlar alpine den başka marka tavsiye etmem..hem ses kalitesi hemde uzun süre kullanım için..ALPINE

arkadaşım mesajlarında okudğum kadarıyla hep alpine tavsiye ediyorsun belliki bu işlerde yenisin bende ilk gt-4 aldığımda gt-4 benim gözümde dünyanın en iyi hoparlörüydübu bu işten anlamayan herkes için böyledir kendi kullandığı ürün en iyisidirmilletin senin yorumlarına önerilerine inanması için ilk önce alpineden başka markalarıda test etmiş olman gerekli acaba alpineden başka hangi markaların hangi modellerini test ettin vede alpinenin en iyi olduğuna karar verdin söylermisinyada şöyle diyim hiç jvc ile alpine nin ses kalitesini karşılarştırdın mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: 2_Fun

quote:

Orjinalden alıntı: gitaristx

arkadaşlar alpine den başka marka tavsiye etmem..hem ses kalitesi hemde uzun süre kullanım için..ALPINE

arkadaşım mesajlarında okudğum kadarıyla hep alpine tavsiye ediyorsun belliki bu işlerde yenisin bende ilk gt-4 aldığımda gt-4 benim gözümde dünyanın en iyi hoparlörüydübu bu işten anlamayan herkes için böyledir kendi kullandığı ürün en iyisidirmilletin senin yorumlarına önerilerine inanması için ilk önce alpineden başka markalarıda test etmiş olman gerekli acaba alpineden başka hangi markaların hangi modellerini test ettin vede alpinenin en iyi olduğuna karar verdin söylermisinyada şöyle diyim hiç jvc ile alpine nin ses kalitesini karşılarştırdın mı?

kardeş ben yaklaşık 8 sene montaj ve dizayn işi yaptım..çok cihaz test ettim...burdada çalıştım.

http://www.dizaynvip.com

• arkdaslar uzerinden hem usb hem de bluetooth olan bir teyp var mı? sony veya pioneer marka. ikisinden birisini tercih edecegim. bt2500 dusunuyorum. yada pioneer 6950ib ancak pioneer da bluetooth yok. pioneer bluetooth olan bir modeli var ancak biraz pahalı. siz ne dersiniz ?
  • avansis bende senin gibi düşünüyorum hayırlı olsun iyi almışsın bende 7950 almayı düşünüyorum ama o fiyata bulamıyorum arkadaşın dediği rdsnin ne önemi var anlamış değilim benim dert ettiğim tek şey diresksiyon kumandasını ve yol b.sayarındaki görüntüyü kullananam.Peki 6950e usb takabiliyoz mu?bu adaptör kaç paradır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.