Bildirim
Oto teyp tavsiye ve bilgisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
6050 7950 animsyonlu usb li tyiplerine bak -
quote:
Orijinalden alıntı: by_pandizotçu
6050 7950 animsyonlu usb li tyiplerine bak
güzel teypler miş... bilgi için sağol...
hoparlör ne alayım bu teyplere? -
Hoparlör anfisizmi besleyeceksin yani teyptenmi ? -
amfi ile besleyeceksen compenant takımı onerırım... -
kardeşim kullandıgın arc ne onu yaz bırde arkadşlın dedigi gibi amfi kullanıcnmı kapılardkıler 13 16 cm onu bılelim -
bizzat 6050 kullanıcısıyım çok memnunun 2 yıldır tık demedı masallah cokta guzel sesı var 4 tane 6993 pioneer baglı -
cook asırı bırsey ıstemıyorsan amfiyi almadan once dene derım memnun kalırsın amfiye gerek kalmayabılır sahsen bana gerek kalmadı bi denemende fayda var -
Aracım 2002 Renault Scenic. Büyük oto ses sistemi istemiyorum tatlı tatlı çalsın hafifte bas versin yeterli.
Doğubankta 2. katta elif elektronikte Pioneer DEH 4450 BT teyp baktım fiyatıda çok iyiydi şu anki kararım bu model. Başka tavsiyelerede açığım bu hafta sonu alıcam.
Kapı 13cm
Göğüs 10cm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cıkcıkhüsnü -- 16 Temmuz 2012; 12:18:04 > -
kardeş o zaman sana teyp yeterli gelecektir eminim bence deh 7150 olabilir hassas kullanmak lazım ama onu on panel motorize oldugu için darbe sıransında pim kıranbılıyor ama hassas kullanılacaksa ve sadece sen kullanacaksan tek kullanıcı yanı bence alınır benım cok hosuma gıden bı ürün 7050 ı alırken arasında 60 lıra var dıye alamamıstım -
teybi ve hoparlörü aldım çok güzel
hoparlörü JBL GT6-5c mid takımını aldım çok harika ses veriyor. -
teybin modeli ne kardes hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: jblciiii
teybin modeli ne kardes hayırlı olsun
Pioneer DEH 4450BT
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X