Şimdi Ara

Oto teyp tavsiye..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
23.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abiler aracımda orjinal kasetli teyp var. Değiştirmeyi düşünüyorum çokta bütçem yok max 130 140 tl civarı jameson diye bir markanın bir çok modelini buldum. Her hangi birini almayı düşünüyorum. Bu markayı kullanan ya da daha önce kullanmış olan var mı acaba?

• benim sana tavsiyem tam bir fiyat performans canavarı carway marka teyp tir.mükemmel ses kalitesi var fiyatlarıda çok uygun.pionner çakması gibi düşün.reno 19 aracımda 2 yıl kullandım 2016 da 60 tl ye almıştım.şimdi ne durumda bilmiyorum ama tavsiye ederim.yorumlarıda oku hepsiburada,n11 falan gibi sitelerden herkes çok memnun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 2 Aralık 2018; 6:39:43 >
  • alpikom A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ekledim listeme 👍🏻
  • Hocam orjinalliğini bozma,al 10 liraya bir kaset adaptörü ister telefonu spotify bağla ister mp3 player ister bluetooth verici takip ona bağlan. masrafa hiç girme
  • A101 online sitesinde piranha teyp var 60 tl bedavadan biraz pahalı.
  • ocean92 O kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın bütün yolları denedim cızırtıdan başka birşey dinleyemiyorum.
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Piranhanın park sensörünü kullanıyorum 2 aracımada aynısını aldım. Park sensöründe güzel iş çıkarmışlar. Teypte aynı verimi alır mıyım şüpheliyim biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500 tlye kadar oto teyp önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Oto teyp evde kullanmak
    11 yıl önce açıldı
    Oto boya ustalarından tavsiye?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Material-Engineer

Piranhanın park sensörünü kullanıyorum 2 aracımada aynısını aldım. Park sensöründe güzel iş çıkarmışlar. Teypte aynı verimi alır mıyım şüpheliyim biraz.

Ben 3-5 tane alıp 100er liradan sattım kimse teyp bozuldu diye gelmedi. En az 2 sene idare eder garanti süresince yani
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim piranhaya biraz daha ısındım sanki. Sadece Bluetoothlu modelini tercih edebilirim
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Hocam park sensöründen memnun musunuz
    Memnunum hoocam bugüne kadar hiç sorun çıkarmadı👍🏻👍🏻
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/135101506

Montajı için konu açmıştım hocam. Kargoyu aldığımda şok olmuştum piranha değil diye ama sensör beyninin altında piranha yazıyor. Diğer aracıma ve dayıma A101den almıştık 60 liraya ben aracımı sattım 1 sene sıkıntısız kullandım dayımda 1.5 senedir kullanıyor oda her hangi bir sorun yaşamadı.
  • Güncel...
  • Benim daha önce aldığım Piranha teybin radyosu bozuldu..Belki bütün serileri aynı degildir ama biraz daha fazla verip iyi bir şey almakta fayda var diye düşünüyorum.
  • Bütçe bu kadar! Pioneer Sony almayı herkes ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 2 Aralık 2018; 18:16:33 >
  • Önerebileceginiz marka model var mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.