ingilizce olunca halk bayılır.ingilizce isim vermek yasaksa
Otopar oto yıkama.
dükkan nasıl olacak hoja. para atıp kendin yıkıyorsun öyle mi olacak?
ÇİZMEDEN Yıkama
yıkar geçer bence akılda kalıcı
Bıcı Bıcı Oto Yıkama
Güzel oto kuaför
Oto-matik
quote:
Orijinalden alıntı: Search and Rescue
Tesla Oto Yıkama.
Akılda kalıcı farklı. Tabela da ona göre düzenlenirse gayet ilgi çekerç
Bence de en güzeli bu olur
quote:
Orijinalden alıntı: em2018
FastWash oto yıkama.
ingilizce olunca halk bayılır.ingilizce isim vermek yasaksa
Otopar oto yıkama.
dükkan nasıl olacak hoja. para atıp kendin yıkıyorsun öyle mi olacak?
Yok hocam çevrede öyle bir yer var zaten benzinlik içerisinde, bizim yerimiz avm altı, kendimiz oto yıkama hizmeti vereceğiz.
aslanoto
Oto Yıka
quote:
Orijinalden alıntı: Lazeran
İsim bulacak kadar beynimi zorlamıyorum ama oto yıkama açıyorum benim yerime düşünecek insana da 100tl veriyorum oto yıkama.
Akılda kalıcı farklı. Tabela da ona göre düzenlenirse gayet ilgi çeker. Ayrıca isminin nereden geldiğini kimseye açıklamana gerek kalmaz.
Ney bu kadar ağırınıza gidiyor, istemiyorsan yazma kardeşim zorla mı yazdırıyoruz.Kendi fikrim var zaten, daha iyisini görmezsemde onu yaparım.
Pislick oto yıkama ya da
Horse Washing in and out.
KandacK
kullanıcısına yanıt
valla bana kalırsa makineye para at yıka git daha iyi. çinliler yeni bir makine yapmış. dokunmadan araba yıkıyo. o makineden 1 adet alıp 4 tane de kopyalasan bence daha iyi olur. şahsen bende araba var anlattığın mekanlara hiç gitmiyorum. hep sıra oluyor orda. adam anahtarı istiyor. eşyalarımı kurcalar.arabanın ne zaman hazır olacağı belli olmuyor.adama arabayı veriyorum uyuz uyuz takılıyor etrafta.kafayı yiyorum sinirden ve gitmiyorum öyle yerlere. şu videoyu izle derim.