Konunun son mesajlarını okuyunca kaliteli bir otomatik yıkama makinası alıp işletesim geldi |
Oto yıkama ücretleri (6. sayfa)
-
-
Ben de böyle yapıyorum ama sadece 2 su ile .5-6 yıl önce bir araç şampuanı almıştım konsantre olandan onu yıkama eldivenine aracı ilk su ile yıkadıktan sonra döküyorum bütün yıkama boyunca eldivene bir iki kez daha döküyorum sonra duruluyorum tamam. Ardından kocaman bir kurulama bezi aldım tek bez ile de kuruluyorum. İçini de evdeki BEKO dikey süpürge ile 15 dk temizliyorum. Toplam 1 saat sürüyor. Ayda 1 kez yapıyorum ya da uzun yol sonrası.
Antalya’da yaşıyorum b-suv için 400-500 istiyor çoğu yer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThumpS -- 18 Nisan 2024; 18:55:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu tarz şeylere biraz da spor gözüyle bakmak lazım. Son 3-5 aya kadar evi hep ben süpürürdüm. Süpürme gözüyle baksam üşenirim ama spor gözüyle bakınca zoruma gitmiyordu. Şimdi temizlikçi geliyor. Aylık nereden baksan 20bin gidiyor. Bana kalsa ben süpürürüm 20bin vereceğime
Oto yıkama da benzer şekilde. Ben çok nadir yıkarım, onda da 15dk yı geçmez. Onu da genelde boş zamanlara denk getiririm. Yıkamacıya götürsem daha fazla vakit kaybı olur bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şundan var bende, kardeşim hediye almıştı, yıllardır kullanıyorum.
-
Ben benzinliklerlerde kendim yıkıyorum köpük-su max 80-90 TL veriyorum.
Köpükten sonra kendi temizlik aletlerim ile temizleyip en sonda su tutuyorum mis gibi oluyor.
-
Oto yıkamacılar araç içinden parça veya eşya çalabiliyor. Çaldığı parçayı ancak aylar sonra fark ediyorsun ya da fark etmiyorsun. Zaten düzgün yıkayan yer yok hepsi salla pati geçiyor.
-
Markası ne bu aracın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Temizlikçiyi merak ettim şimdi ..ayda kaç gün geliyor ki?? benim ki haftada bir 3+1 ev..900 TL veriyorum yol parası dahil..
-
Okuduğunu anlama özürlüsü ,kendisi sıçandan hallice iken utanmadan Panther nicki almış şahıs:
300-400 TL yi üzerine basa basa ucuz görmüyorum ama her yerde de 500-600 TL değil diye yazdım..Fiyatlara da bunları yaratanlara da ben de muhalifim dedim..Barzo panther fiyatlara ucuz diyorum diye yazmış ..Artık yazdığımı neresi ile okuyorsa ..soğan cücüğü dahi olamayacak herif bir de beni engellemiş..hadi oradan
-
Black & Decker
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tiggo 8 pro var bende de. Üstünü yıkayamıyorum ben de :)) Tabure alıcam bir dahakine :)
-
Çoğu yıkamacı jantlara yağ çöz sıkıyorlar bimde satılanlardan ben yıllardır jantları yağ çözücü ile temizliyorum inanılmaz güzel oluyorquote:
Orijinalden alıntı: masterap
Araba yıkama işi enayi.avi olmuş artık. Eskiden düzenli yıkatırdım aracı, şimdilerde hiç yıkatmıyorum kendim de arada bir yıkıyorum. Yıkamacılardan da çok daha iyi yıkıyorum. Şarjlı süpürge, hortumla su, saç şampuanı, camsil ve doğru bezlerle işlem tamam. Yeri gelmişken lastik jant temizleyici ve düzgün bir şampuan tavsiyesi alabilirsem sevinirim
Geçen hafta ikisini birden yıkadım, suvlerin tavanları zorluyor sadece. Corsa çocuk oyuncağı :) Benzinliklerde yıkarken keyif bile alıyorum gibi basınçlı suyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 19 Nisan 2024; 10:44:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X