Şimdi Ara

Oto yıkamacı aracın airbaglerini çalmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Airbagleri söküp sensörü de iptal ediyorlar. İkaz lambası da yanmıyor. Oto yıkamacıya araç bırakırken bir daha düşünün. Burası Türkiye. Benim daha önce oto yıkamada eşyam çalındı. Eleman inkar etti, patronu benim elemanım öyle bir şey yapmaz dedi, ispatlayamadım. O gün bugündür oto yıkamaya araç vermiyorum.

TARCANLAR TUNİNG EKSPERTİZ (merkez)youtube
    Mersin’de aracını yıkamaya bıraktı. Yıkamacı hava yastığını çalıp satmış MERSİN TARCANLAR EKSPERTİZ
    https://www.youtube.com/watch?v=n9le7j0i_KY

• Ben ağzında sigara ile arka koltuklara uzanıp süpürmeye çalışan yıkamacı gördüm.Kül düşse döşemeyi delse direk kavga sebebi.İmkanı yok ispatlayamazsın.O gün bu gündür yıkamacıların önünden geçmem.Zaten toplamda 2 yada 3 kez vermişimdir.Kendi arabamı kendim yıkarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımın Lineanin silecek kolunu kırmışlar japonla yapıştırmışlar.

Bikac gün sonra kol elinde kaldı.
    Tabi ki kabul etmediler ispat da edemedi, cebinden yaptırdı mecbur.

• Konudan alakasız ama geçen hilltown avm’nin oto yıkamasına araç verdim. Çocuklara da içinde çıkan ne varsa atın çöpe dedim. Kamptan geldiğim için su şişesi kibrit çakmak poşet ıvır zıvır dolu. O kirin pasın içinde çocuklar şirket ID’imi çöpe atmışlar.
    Neyse dedim canınız sağolsun da üstünde koskaca, bilindik bir şirketin adı yazıyor kart olduğu belli bunu da çöpe atmazsın be kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 8 Kasım 2024; 10:28:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bişey söylemeseniz belki önemli gördüğü şeyleri ayırırdı ama sizin söyleminiz üzerine yine de kesinlikle böyle yapmaması gerekir, herşey ile karşılaşabilir sonuçta, bir başkasının düşürdüğü emanet dikkatinden kaçar herşeyi atar.

• Bugün arabayı yıkamaya verdim mahalle arasında çaprazda simit kahvaltı salonu vardı. Oturdum çay börek bitene kadar işleri orda karşı dükkandan izledim. Sanayide vs yıkanırken de dükkanda oturuyorum genelde kimin ne yapacağı belli olmaz.

4 gün yıkamacıda niye araç durur seramikmiş oymuş buymuş delilik. Akşam gezesi tutar arabanla bir trafik kazası ölüm yaralama yok yere arabadan olursun davalık olursun. Bu rahatlık bana normal gelmiyor.

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

sıfırdan aldığım stilo'nun ayna mekanizmasını içten kırmış yetkili servis, sonra da yapıştırmışlar. haliyle benim bunu anlamam mümkün değil. sonradan bir sebeple ayna açılınca öğrendim. hangi yetkili servis yaptı onu da anlayamadım (iki servise gitmiştim), anlasam da bişey değişmezdi.

anlı şanlı crystal otel'de etiketi üstünde gömleğimiz çalındı.

oto yıkamacı aracın beynini yıkadı, aracı çekiciyle aldık ve adamın tek dediği "ben bişi yapmadım", adam ödemedi zararı.

yani bunlar normal şeyler.

• Xiaomi mini el supurgesi var 2000 bin lira fiyata bulunuyor yaklaşık 3 yildir hem aracta hem evde kullaniyorum cok memnunum tavsiye ederim ite kopuga aracimi veremem ne vale ne yikamaci kendim supurur yikarim uzak yildan gelince bocek falan varsa vaktim yoksa da basinda dururum parayi agactan toplamiyorum kimse kusura bakmasin ...

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Hocam bunlar hiç normal şeyler değil.

Ahlaksızlık, üçkağıt, dolandırıcılık böyle şeyleri sıradanlaştirmayalim.

• Nasıl sabit bir kuaföre gidiyorsanız oto yıkamacınız da öyle olacak. Gözünüzün gördüğü ya da boş olan ilk yıkamacıya arabanızı yıkatırsanız böyle olur. Yıllardır aracımı aynı yerde yıkatırım en ufak bir sorun yaşamadım.

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Ben de özenle belirttiğim için ne varsa çöpe atın diye. O sebeple ses etmedim.
    Gerçi dolu paket sigara, çakmak ve bir kaç euro bozukluk çıkmış onları atmayıp ayırmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 8 Kasım 2024; 10:32:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 12 senedir oto yıkama ve detailing işi yapıyorum fakat yukarıda yazılan hiç bir durumla karşılaşmadım.Lütfen yorum yazarken işini severek yapan iyi insanları tenzih ediniz.Verilen örnekler çok uç örnekler.Nedense bu forumda en çok kötülenen meslek grubu oto yıkama.

Bu durumda bir meslek grubunu kötülemek haksızlıktır.Her meslekte işini kötü yapan ve ya art niyetli insanlarla karşılaşabilirsiniz.Önemli olan bu kişilerin doğal seleksiyon içinde yok olacaklarını bilmektir.

Herkese iyi günler...

• Oto yıkamacılar eleman da çok sık değiştiriyorlar. Bir ara Afgan ve Suriyeli çok eleman vardı. Şuan ne durumda bilmiyorum. Önüne gelen de oto yıkamacı açabiliyor, mesleki yeterlilik yok. Sabıkalı tiplerde modaydı bi ara. Hatta Adanalı dizisine konu olmuştu.

Maraz Aliyoutube
    Maraz Ali ve Çetesinin sadece göstermelik olarak yaptıkları oto yıkama işi.. Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt), İstanbul’un en büyük suç çetesinin lideridir. Dışardan bakıldığında, İstanbul Ulus’da, aynı anda beş - altı araba yıkanabilen, üstü açık bir araba yıkama yerinin sahibi gibi görünen Maraz Ali, gerçekte, özel yetiştirdiği elemanlarıyla şehirde dönen her türlü hırsızlık, kapkaç ve soygun olayının yüzde seksenini gerçekleştirmektedir. Aslında “kanun adamı” Adanalı ile “suç adamı” Maraz Ali, aynı mahallede büyümüş, iki kan kardeşidirler ve ikisinin de İdil’e olan ilgisi ilişkilerinin başka boyutlara taşınmasına neden olacaktır. Adanalı - 1. Bölüm ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Oyuncular : Oktay Kaynarca (Adanalı Yavuz), Mehmet Akif Alakurt (Maraz Ali), Selin Demiratar (İdil), Nurhan Özenen (Hafize), Serenay Sarıkaya (Sofia), Alican Yücesoy (Tilki Timur), Orhan Aydın (Nevzat Müdür), Rüzgar Aksoy (Ferruh), Gökhan Kıraç (Mülayim), Fırat Albayram (Boncuk Semih), Çağkan Çulha (Engin), Pınar Dikici (Ayşegül), Nilüfer Silsüpür (Derya)
    https://www.youtube.com/watch?v=P6FMZu7BcxE
  • CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ C kullanıcısına yanıt

Hocam sizin sektörde tutunmak zor olmalı ki oto yıkamacıların kapısında sürekli devren satılık yazıyor. İstanbul anadolu yakasındayım.

• Metufkcr kullanıcısına yanıt
    İçinden çıkan ne varsa çöpe atın diyen sen değil miydin ki ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2014 de arabayı yeni almışım iç dış yıkama 15 liraydı. Adam yıkamış. Bana cepten düşen bozuklukları vermişti. 17 lira
    Kolay kolay gidemeyeyeceğiniz bir yerde olduğu için tavsiye edebilirim. Kastamonu Cide garajının yanında dere kenarında bir yerdi.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Ben çift lisans mezunuyum ve elemanlarımın tamamı üniversite bitirmiş , bu işe gönül vermiş insanlarız.Evet sürekli devredilen dükkanlar var fakat yıllardır bu işi hakkıyla yapan ve uzman bir çok dükkan mevcut.Eğer aracınıza özen gösteriyor iseniz, yıkamacı seçmekte de özen gösterin lütfen.

Hocam mesajımı sakın ha sakın kişisel algılamayasın. Ben ne sordum sen ne söyledin. Çift lisans mezunu olmanla veya elemanlarının üniversite mezunu olmasıyla dükkan devredilmesinin ne alakası var ya da sen çift lisans mezunusun elemanların üniversite mezunu diye "bunlar okumuş adam kesin iyi araba yıkıyorlardır" mı demeliyiz? Ya da meslektaşınız ilkokul mezunu diye "bu adam ilkokul mezunu araba yıkamaktan anlamaz" mı demeliyiz? Bu nasıl bir kıstas hocam? Esnaflık zaten başlı başına bir zanaat okul ile de hiçbir ilgisi yok zira esnaflık, müşteriyle iletişim bambaşka konular. Bu detayı paylaşma ihtiyacınızı anlamadım doğrusu. He gönül vermek kısmına bir yorum yapamam ona bir itirazım olamaz kesinlikle

Konu başlığı özelinde gidelim. "Üniversite mezunu oto yıkamacılar arabadan malzeme çalmaz" veya "ilkokul mezunu yıkamacılar arabadan malzeme çalar" diyebilir miyiz? Ya da tam tersi?

Elbette diyemeyiz.

He desen ki, üniversite okumus adam konusmasını oturup kalkmasını bilir şahsen ben ona da katılmam. Ne ilkokul mezunları var doktoralı olanlardan bilgili, ne doktoralılar var ilkokul mezunu kadar bile bilmiyor.

Bu söylediklerimi siz de yaşayarak tecrübe etmişsinizdir zaten yani farklı bir şey söylemiyorum. Sadece bağı kuramadım sorduğum soru ile söylediğinizin.

İlkokul mezunları dükkanlarını fazlaca devreder, üniversite mezunları fazlaca devretmez diye bir istatistik de yoktur zannederim ki.

Hülasa özür dilerim hocam yanlış bir şey söyledi isem. Benim sorduğum bambaşka bir şey idi sizin söylediğiniz bambaşka bir şey.

Hayat kosullarına göre işine gönül veren de devredebilir işine gönül vermeyen de. Sadece özel bir sebebi mi var bilmediğimiz onu merak etmiştim. Belki de oto yıkamacı işletmek zordur başta herkes hevesle girip sonradan zorluğundan ötürü vazgeçiyordur. Tahmin benimkisi sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 9 Kasım 2024; 17:10:21 >

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Bu konuda öğrenim düzeyini yazmamdaki neden genelde geçmişi sorunlu, Afgan ,Suriyeli çalıştırıyorlar şeklindeki genellemedir.Ben sadece sizin dükkan devir mesajınıza değil ,tüm bu konulardaki mesajlara cevap verdiim.

Mesjınızdaki konuya geri dönersek ; yıkama dükkanları hızlı bir şekilde devinim halindedir .Çünkü dışardan işi kolay görüp, işin içine girince zorluğu tadanlar bir an önce devir etmek istemektedirler.

Hocam bir de çevreden çok şikayet olabiliyormuş. Bizim burada bir yıkamacı vardı mesela, çevresindeki binalar çok fazla şikayetçi olmuşlar belediyeye ses şikayeti ile. Sonrasında taşındı orası başka yere gitti. Binaların içinde çok olacak bir iş değil esasen.

Sizin başınıza gelmiş miydi böyle bir durum?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.