Şimdi Ara

Oto Yıkamacıda Çalışıyorum Soruları Alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Radyoyu açıp neden kanal değiştirip, birde onu kayıt ederler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Radyoyu açıp neden kanal değiştirip, birde onu kayıt ederler?

Bizde bazen açıyoruz ama kayıtlı olan kanallarda geziniyoruz.
  • Koyaanisqatsi K kullanıcısına yanıt
    Hocam aracın iyi olup olmadığı öyle bi içine binmeyle anlaşılmaz, aracın iyi olup olmadığını en az 2000-3000km yapman ve uzun yola çıkman lazım, soruna cevap ise hb lerde bence golf zirvede, sedanlarda ise focus ve jetta diyebilirim ama focusun yol tutuşu ve dizel motoru daha üstün

Not: kesinlikle vw fanatiği felan değilim, vw'ne laf atanlar bir uzun yola çıksınlar ondan sonra laf atsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koyaanisqatsi

c segmentindeki en iyi araç hangisi sence? böyle içine binin otomobil budur dediğin? golf, focus falan..

Açıkçası Civic ve A3 arasında kalırdım ama genişliği nedeniyle Civic'i seçerdim.
  • Ji EndoJi kullanıcısına yanıt
    zor bir iş mi ? yoruluyor musunuz ? günlük 40-50 demi ? sabaahtan akşama kadar mı ? saat kaçta dağılıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ji EndoJi

quote:

Orijinalden alıntı: Fadafaka

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fadafaka

sarı çizme giyiyor musunuz?

Çizmeyi genelde arabayı yıkayan kişi giyiyor.Aslında çok da önemli değil bende arada bir araba yıkıyorum ama terlikleyim

çok havalı lan küçükken çok özenirdim sarı çizme giyip ağzımda sigarayla araba yıkamak

Eğer Bursadaysan gel yap hocam

olsaydım valla gelirdim lan forumdan birkaç kişi daha gelir orayı fetheder kendi dükkanımızı kurarız dh yıkama

• -hiç arabaya bir zarar verdiğin ya da çalışma arkadaşlarının verdiği oldu mu? (boya akması , çizik vs vs)

-çalışma saatleri nasıl?

-mesela lüx bi araba geldikten külüstür bir şey gelince "ne zalımsın hayat " gibi cümleler kuruyor musun?

-baştan savma yaptığın arabalar oluyor mu?

-müşteri memnun kalmazsa nasıl cevap veriyorsunuz ?

-bi de şu paspaslara serdiğiniz kağıtların maliyetini biliyor musun? (büyük ihtimal toplu geliyordur ama yine de birim fiyatı belli olması lazım :D)
  • quote:

Bursa/Nilüfer/Görükle'de Görükle Oto Yıkamada çalışıyorum, istediğiniz soruları sorabilirsiniz.

ŞevketMarco ve ben bursalıyız ziyaretine geliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotsenz0NZ0

quote:

Bursa/Nilüfer/Görükle'de Görükle Oto Yıkamada çalışıyorum, istediğiniz soruları sorabilirsiniz.

Çırak alırmısınız beni ?Babam berbere verecek oto yıkama daha zevkli olur gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞevketMarco

quote:

Orijinalden alıntı: rotsenz0NZ0

quote:

Çırak alırmısınız beni ?Babam berbere verecek oto yıkama daha zevkli olur gibi

Ben zaten fazlayım iki elemanda yıllık izinde o yüzden sürekli çalışıyorum elemanlar gelince extraya geleceğim. Nerede oturuyorsun?

• Arabaların içinde parfüm olursa sıkıyormusunuz oranıza buranıza
  • Patronun meth yapıyor mu
  • Bende oto yıkamada çalışıyorum.Lastik cilası olarak ne kullanıyorsun?
  • Ji EndoJi kullanıcısına yanıt
    yıkamacı mı açsak ne yapsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technoyun

zor bir iş mi ? yoruluyor musunuz ? günlük 40-50 demi ? sabaahtan akşama kadar mı ? saat kaçta dağılıyorsunuz ?

Zor bir iş değil ama yoruluyorum tabiki sürekli terliyorum ve bel ağrısı oluyor.Günlük en az 40'ı buluyor, akşam saat 8 gibi dağılıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ji EndoJi -- 20 Ağustos 2014; 23:41:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Arabaların içinde parfüm olursa sıkıyormusunuz oranıza buranıza

Tabi ki kaçar mı bizden.Paket olursa tek dal alıyorum, şeker sakız falan varsa da alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hgunduzalp

yıkamacı mı açsak ne yapsak

Abim ve arkadaşı ilkbahar sezonu başladığında açacaklar.Müşteri kitlesine bağlı.Sürekli müşterileriniz varsa sırtını z yere gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Bende oto yıkamada çalışıyorum.Lastik cilası olarak ne kullanıyorsun?

Hocam açıkçası spreyi günde 2 kez bidondan doldurduğum halde ismini unuttum ama yarın yazacağım Bu arada nerede senin çalıştığın oto yıkama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta

Patronun meth yapıyor mu

Yapmıyor ama methin alasını yapan kimyasallar var mesela apex, reçine çıkartıcı :)

• pazarın altındaki oto yıkama mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.