Şimdi Ara

Oto Yıkamacıda Çalışıyorum Soruları Alayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii

Patronun maraz Ali mi

Hayır, Mehmet Abi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara batikent autowax da calistim bende isin zorlugunu bilirim kolay gelsin dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nape

ankara batikent autowax da calistim bende isin zorlugunu bilirim kolay gelsin dostum.

Eyvallah hocam sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

-hiç arabaya bir zarar verdiğin ya da çalışma arkadaşlarının verdiği oldu mu? (boya akması , çizik vs vs)

-çalışma saatleri nasıl?

-mesela lüx bi araba geldikten külüstür bir şey gelince "ne zalımsın hayat " gibi cümleler kuruyor musun?

-baştan savma yaptığın arabalar oluyor mu?

-müşteri memnun kalmazsa nasıl cevap veriyorsunuz ?

-bi de şu paspaslara serdiğiniz kağıtların maliyetini biliyor musun? (büyük ihtimal toplu geliyordur ama yine de birim fiyatı belli olması lazım :D)

sorular zor mu geldi niye cevaplamıyosun :)
  • quote:

quote:

-hiç arabaya bir zarar verdiğin ya da çalışma arkadaşlarının verdiği oldu mu? (boya akması , çizik vs vs)

-çalışma saatleri nasıl?

-mesela lüx bi araba geldikten külüstür bir şey gelince "ne zalımsın hayat " gibi cümleler kuruyor musun?

-baştan savma yaptığın arabalar oluyor mu?

-müşteri memnun kalmazsa nasıl cevap veriyorsunuz ?

-bi de şu paspaslara serdiğiniz kağıtların maliyetini biliyor musun? (büyük ihtimal toplu geliyordur ama yine de birim fiyatı belli olması lazım :D)

sorular zor mu geldi niye cevaplamıyosun :)

-İlk kez geçen hafta müşterinin arabasını(yemek aldığımız şirket) park ederken sağ aynayı kolona sürttüm.Bir şey olmadı.

-Yazları sabah 9 akşam en erken 8, kışları sabah 9 akşam 5-6-7 falan.

-Eee tabiki ama bir Broadway'i temizlemek Cayenne'yi temizlemekten daha kolay.

-Tabiki baştan savma yaptığım araçlar oluyor, bu müşteriye ve benim psikolojime bağlı.

-Genelde ,,Müşteri her zaman haklıdır'' politikası uygulanıyor ancak müşteriye göre değişebilen bir durum.Parasını geri verip gönderdiğimiz adamlarda var yani.

-0,2 kuruş.

• Arabanın yıkanması ve kurulanmasından arabayı şöyle güzelce parlatabileceğimiz Pasta cila olsun,torpido parlatıcısı olsun,lastik,tampon spreyi olsun vs. bunun gibi mutlaka kullanın diyebilecğiniz kimyasalllar var mı internetten bulabileceğimiz? İsimleriyle söylerseniz çok makbul geçer,teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.