Şimdi Ara

Otoban komplo teorisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o kadar basit değil. herkes saçmalamış. adam üç kuruş için insanların hayatını tehlikeye atmaz. bu şekilde müşteri toplasa 3-5 günde bir adam ölürdü orda. günde 10 müşteri toplasa bu şekilde. en azından birinde ağır yaralanmalı veya ölümlü kaza olur.
  • Çekiciyi dinlemeden arkasından saydırmak kul hakkı değil ama çekicinin durup yardım lazım mı demesi (size göre planlı) kul hakkı...

Adam durmasa bu seferde gecenin zifiri karanlığında insan bir durup yardım lazım mı sorar diye konu açarsınız, yardım lazım mı diye sorsa daha beter suç.

Hiç kusura bakmayın da ne emmeye (em=ilaç) ne gömmeye geliyosunuz.

Eğer ki bir konuda şüpheniz varsa kötüye yorup günah almak yerine susun daha iyi. Tabi hata bende bu forum üyelerinin hepsi dört dörtlük insandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farks -- 19 Şubat 2016; 15:58:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorduğunuz soru hakkında hiç şüpheniz olmasın, bunun aksini düşünmek saflıktan da ötesi olur ,,,, benim asıl kaygılandığım 180 le giden birinin başına gelse olacak olanları düşünmek bile istemiyorum,, bu yüzden ben gece otobanda 120 yi geçmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: farks

Çekiciyi dinlemeden arkasından saydırmak kul hakkı değil ama çekicinin durup yardım lazım mı demesi (size göre planlı) kul hakkı...

Adam durmasa bu seferde gecenin zifiri karanlığında insan bir durup yardım lazım mı sorar diye konu açarsınız, yardım lazım mı diye sorsa daha beter suç.

Eğer ki bir konuda şüpheniz varsa kötüye yorup günah almak yerine susun daha iyi. Tabi hata bende bu forum üyelerinin hepsi dört dörtlük insandı.

suphe ne demek? Teori ne demek?

Daha gecen donem arkadasim çalinan demir logar kapagi yuzunde. Lastik jant dahil tum ön duzeni duzeltmek zorunda kaldi. Siz biraz saf kalmissiniz.
    Halkin sagligini tehdit edenler, sahte icki yapip satanlar bilmiyor mu zarar verdiklerini? Kotulugu yaymak istemem ama dunya kotu. Kendinizi kollamanizda fayda var.

• hersey beklenir bu ulkenin insanlarindan
  • farks kullanıcısına yanıt
    quote:

farks @ 19 Şubat 2016; 15:56:09
    Tabi hata bende bu forum üyelerinin hepsi dört dörtlük insandı.

Yaz, söylen. Sonra git beterini yap.
  • serefsizler yillardir bu igrenc taktigi kullanirlar. sen orada taklada atsan seni oradan cekecek olan yine o.. yani hasar veya can kaybi onlar icin onemli degil ne yazikki.

• Göttingenli Ethem kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Gazetecilerin buzda kayan arabalar diye haber yapmak için kışın yola su dökdüğü bir Dünyada evet çekici böyle bir nane yemiş "olabilir" Kanıtlamak gerekir en temizi polise bildirmek suç üstü yaparlar ak koyun kara koyun çıkar ortaya.

Öncelikle geçmiş olsun ve eğer birisi kasıtlı bıraktıysa o cismi oraya onunda hesabını biri sorar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: farks

Çekiciyi dinlemeden arkasından saydırmak kul hakkı değil ama çekicinin durup yardım lazım mı demesi (size göre planlı) kul hakkı...

suphe ne demek? Teori ne demek?

Daha gecen donem arkadasim çalinan demir logar kapagi yuzunde. Lastik jant dahil tum ön duzeni duzeltmek zorunda kaldi. Siz biraz saf kalmissiniz.
    Halkin sagligini tehdit edenler, sahte icki yapip satanlar bilmiyor mu zarar verdiklerini? Kotulugu yaymak istemem ama dunya kotu. Kendinizi kollamanizda fayda var.

Ben böyle bir olay olmaz demiyorum ama tamamiyle lafta bu söylenenler. Bu mantıkla her insana kötü gözle bakmamız lazım. Her yardım altında bir kötülük çıkar aramamız lazım. Benim karşı çıktığım nokta birisini gıyabında yargılayıp etiketlenmesi. Belki de gerçekten yardım etti? Belki de etmedi? Sorun bunu bilebilme şansımız yok ama biz hep kötüsünü düşünüyoruz ve insanların artık kötü olduğunu söylüyoruz. Belki de bunun sebebi bizdiriz. Çünkü belli ki içimiz o kadar temiz değil...

Hatta size basit bir soru sorayım. Gece saat 3 te evinize hırsız giriyor. Sese uyanıyorsunuz hırsız bunun üzerine kaçıyor. Ev sahibi olarak polise bildiriyorsunuz ve polis kamera kayıtlarına bakıyor ama evin sokağını gören kamera yok. Hemen alt sokakta ki kamera daha önce hırsızlıktan sabıkası olan a yı tespit ediyor ve tutuklama istemiyle mahkemeye sevk ediliyor. Yargılama sırasında hakim gece saat 3 te o sokakta ne yaptığını soruyor. A sigarasının bittiğini ana caddenin oraya sigara almaya gittiğini söylüyor. Evde herhangi bir parmak izi yok. Mahallenin her sokağında güvenlik kamerasıda yok.

Bu olayı kime anlatırsanız 1 dakika içinde hükümü kurmuştur. A suçludur çünkü sabıkası vardır çünkü etiketlemek için kusursuz bir konumdadır. Olayın aslı ise bambaşkadır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farks -- 19 Şubat 2016; 20:40:19 >

• paranoyaya gerek yok. ilaç şirketleri insanları önce hasta edip ilaç satmıyor heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

paranoyaya gerek yok. ilaç şirketleri insanları önce hasta edip ilaç satmıyor heralde.

Tam da boyle oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otoban faresi diye buna derler herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

paranoyaya gerek yok. ilaç şirketleri insanları önce hasta edip ilaç satmıyor heralde.

Aslında büyük çoğunluğu bu şekilde oluyor
  •  Otoban komplo teorisi
  • o yolu iyi bilirim bırak gece vaktini gündüz bile arasan bitane çekici bulamazsın.Günahını almayayım ama çekicinin o cisimi oraya koyma ihtimali çok yüksek...
  • Çekiciye, araba yürümüyor kaldık burada nereye çekelim kaça çekeriz falan birkaç soru sorulsa konuşmasından ve pazarlığından biraz belli eder, eğer fırsattan istifade çok büyük bir rakam istiyorsa şüphelidir.

• 2012 de aynı otoyol da (adana-ankara) orta şeritte aynı şekilde bir sac levhaya çarpmış ve ön sağ lastiğim yarılmış, davlumbaz kırılmıştı. ve arakadaşın yaşadığı gibi tak diye çekici olay yerine gelmişti. Ramazan ayı olduğu için yollar boştu. Aracımın kaskolu olduğunu söyleyip çekiciyi gönderdim ve arkasından polisi aradım. Polis güvenliği sağlayıp tek tek parçaları temizledi ve yaklaşık 10km lik hatta aynı parçalar nedeniyle 1 aracın kaza yaptığını 3 aracın da benimki gibi hasar aldığını söyledi. Aslına bakarsanız polisler dahi kimin ne halt yediğini biliyor ama nedense kimse bu ş.....lere bir dur demiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.