Şimdi Ara

Otoban komplo teorisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun gece 1 civarinda antep - urfa otobaninda 110 km hizla seyir halindeyken 3 seritli otobanin orta seridinde gidiyorduk. Ve sag tekerin tam gececegi yerde 40 - 30 cm dikdortgen seklinde bi cisim vardi. ustunden gectik ve büyük bir ses. Araba yalpalamaya basladi. Hic frene basmadan 400 metre felan sonra durabildik. Baktik lastik yarilmis. Marspiyelde de 20 cm kadar ezilme ve cizilme var.

Buraya kadar hersey normal. Yol guvenligini alip emniyet seridinde aracin lastigini degistirmek icin malzemeleri cikarmaya basladigimda arkadan bi cekici geldi. Gecmis olsun dedi yardima ihtiyacin var mi dedi. O an sagolasin felan dedim gonderdim. Ama eve geldigimde icime kurt düştü.

1 - olayin gece olmasi

2- cisimin lastigin tam gececegi yerde olmasi( orta seridin sag tekerin gececegi yer)

3 - cekicinin o anda hemen yardima gelmesi( sanki tesadufen geciormus gibi)

O an dusunemedim bunlari. Hava karanlik oldugu ve patlamadan sonra durma suremiz uzun oldugu icin ve otoban olunca ters gidemiyecegim icin o cismi aramaya cikmadim. Sonradan aklima geldi. Keske yuruyerek de olsa baskalarinin guvenligi icin almaya donseydim.

Bu cekici yola birseyler birakmis olabilir mi ? Insanlari kazaya sevk edip yardim edip para kazanma yoluna girebilir mi? Cunku gece tarifesi felan da acacak. Kaza yapsak Nerddn baksan o gece 500 lira kazanacak. Goruslerinizi bekliyorum.

Benzer durumla karsilasan arkadaslar supheci davransinlar.

Edit : jant da yamulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkmenson -- 19 Şubat 2016; 17:22:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi daha geçerseniz dikkat edin.Yine varsa polise şikayet edin suç üstü gibi birşey olabilir belki.Gerçi o saatte polis durumu nasıl olur bilmiyorum.
    Ayrıca insanlık ne hale gelmiş.O an kimsenin aklına gelmez böyle birşey.Oradan kazandığı paradan hayır geleceğini düşünen bu insanlara yazık.

• O yolda gecenin bir yarısı ne işi var çekicinin abi? Kurt düşmeyecek gibi değil ki durum. Hayırdır kardeş sana vahiy mi geldi lastiğin yarıldığı deseydiniz keşke çok merak ettim. Valla benim kimseye doğru düzgün güvenim kalmadı olabilir yani. Belki tanıdık lastikçisi bile vardı

• Gazetecilerin buzda kayan arabalar diye haber yapmak için kışın yola su dökdüğü bir Dünyada evet çekici böyle bir nane yemiş "olabilir" Kanıtlamak gerekir en temizi polise bildirmek suç üstü yaparlar ak koyun kara koyun çıkar ortaya.

• Vallahi Öyle bir ülke de yaşıyoruz ki, Aslında Nefes almamız da Mucize,her an herşey olabilir yani o derece...Geçmiş olsun.....
  • evet öyle yapan insanlar var artık insanlıktan cıkmıs yaratıklar para kazanmak için yola yağ dökmeler kazaya sebebiyet verecek cisimler koyuyorlar sonra sanki ordan geçiyormus gibi davranıp senin paranı almaya çalısıyorlar
  • Çekici bir işten dönüyor olabilir sizin kenarda olduğunuzu dörtlüleri görünce sormuştur.
    Muhtemelen denk geldi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • camcının camları kırdırması gibi olmuş, ama işin diğer boyutu hayati tehlikeniz. Daha hızlı da olabilirdiniz.

geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

Çekici bir işten dönüyor olabilir sizin kenarda olduğunuzu dörtlüleri görünce sormuştur.
    Muhtemelen denk geldi..

Çekici de geldi

• muhtemelen tuzak kurmuşlar size.
    insanların canına eğer bu şekilde kast ederek kazandıkları paradan medet umanlar varsa, kat kat çıkar hiç merak etmesinler.
  • Erkmen hoca osmaniyeye mi gedicin oto galeria işi noldu.

Geçmiş olsun.

• Milletin aracına açacağı binlerce liralık hasarı umursamadan 10-20 lira için koskoca rögar kapağını çalanların olduğu bir yerde gayet normal karşıladım bu olayı...
  • Acemi bir arkadaş olsa heyecan yapıp kontrolü kaybetse çok kötü olurmuş,kaza anında 30-40km hız ile giderken fren yapmayı akıl edemeyip ciddi masraf açan kişiler gördüm.
    Ailem sanayici olduğundan çok çekici tanırım eğer böyle bir şey varsa bu kadar karaktersizini tanımadım açıkçası.
  • valla ben köye yakın bi rampa da yola su döküp araçlara ya zincir satanları ya da traktörleriyle çekenleri gördükten sonra şaşırmam kardeşim...otobanda öyle bir cismin olması saçma...hani çöp olsa cam şişe kola kutusu ne bilim basşka birşey olsa dicem camdan attılar da öyle birşey ister istemez şüphe uyandırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

Çekici bir işten dönüyor olabilir sizin kenarda olduğunuzu dörtlüleri görünce sormuştur.
    Muhtemelen denk geldi..

Çekici de geldi

Pek çekici değilimdir ama başka marifetlerim vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Gazetecilerin buzda kayan arabalar diye haber yapmak için kışın yola su dökdüğü bir Dünyada evet çekici böyle bir nane yemiş "olabilir" Kanıtlamak gerekir en temizi polise bildirmek suç üstü yaparlar ak koyun kara koyun çıkar ortaya.

Ak koyunlara bişey olmaz bu ülkedede kara koyunları bilemem.
  • TEM'de gece vakti yol alırken GOP çıkışından sonra yol zifiri karanlık oldu uzunları yaktım biraz ileride bir karaltı gördüm ve yavaşladım 2.şeridin ortasında kamyon stepnesi düşmüş yolun ortasında duruyor anında şerit değiştirdim ve lastiğe çarpmaktan kurtulduk.
    Tedbirli davranmasak stepneye geçireceğiz belki araba pert olacak. Gece yolculuklarında yolun durumunu iyi takip etmek lazım...
  • Çekicinin istediği olmamış onun hayali ön takımın dağılması yada aracın bir yerlere vurup kendisine iş çıkmasıydı. Polis telsizini dinleyip olay yerine ambulanstan önce giden tiplerden bahsediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Dun gece 1 civarinda antep - urfa otobaninda 110 km hizla seyir halindeyken 3 seritli otobanin orta seridinde gidiyorduk. Ve sag tekerin tam gececegi yerde 40 - 30 cm dikdortgen seklinde bi cisim vardi. ustunden gectik ve büyük bir ses. Araba yalpalamaya basladi. Hic frene basmadan 400 metre felan sonra durabildik. Baktik lastik yarilmis. Marspiyelde de 20 cm kadar ezilme ve cizilme var.

Buraya kadar hersey normal. Yol guvenligini alip emniyet seridinde aracin lastigini degistirmek icin malzemeleri cikarmaya basladigimda arkadan bi cekici geldi. Gecmis olsun dedi yardima ihtiyacin var mi dedi. O an sagolasin felan dedim gonderdim. Ama eve geldigimde icime kurt düştü.

1 - olayin gece olmasi

2- cisimin lastigin tam gececegi yerde olmasi( orta seridin sag tekerin gececegi yer)

3 - cekicinin o anda hemen yardima gelmesi( sanki tesadufen geciormus gibi)

O an dusunemedim bunlari. Hava karanlik oldugu ve patlamadan sonra durma suremiz uzun oldugu icin ve otoban olunca ters gidemiyecegim icin o cismi aramaya cikmadim. Sonradan aklima geldi. Keske yuruyerek de olsa baskalarinin guvenligi icin almaya donseydim.

Bu cekici yola birseyler birakmis olabilir mi ? Insanlari kazaya sevk edip yardim edip para kazanma yoluna girebilir mi? Cunku gece tarifesi felan da acacak. Kaza yapsak Nerddn baksan o gece 500 lira kazanacak. Goruslerinizi bekliyorum.

Benzer durumla karsilasan arkadaslar supheci davransinlar.

O anda keşke aklınıza gelseydi de anasını bilmem ne ettiğimin çocukları. Yola metal bir şey koymuşlar. Lastiğim patladı deseydiniz çekiciye. Sonra yüz ifadesine baksaydınız.

• Dedem Hollanda dan gelirken eski Yugoslavya taraflarından geçerken yollarda korkardık derdi hep yere taş cam çivi atarlardı diye sonra malum hikaye tanıdık geldi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.