Şimdi Ara

OTOBÜS & KONFOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uzun süredir yoktum forumda zaman vs nedenlerden ötürü :)

evet hız olarak neoplan tercih etmiştim, ama otoban da.otobanda basabildiği kadar basar ama tek gidiş tek dönüş olan yolda o araç zorlanır...

Travego ve Setra: hemen hemen birbirinin kopyası ama setra daha yakışıklı..travegolarda iyi araç yalnız uzunları sevmiyorum..seyahat ettiğim yollardan ötürü travego kısa ve o 403 tercihim..

neoplan setra travego virajlı ve dar yollarda çok savruluyor...o savrulma kısa travego ve o403 hatta fortuna larda fazla olmuyor..

onun için tercihim o 403..

ben zonguldaklıyım.ve senede 2 defa rizeye 8-10 defa ankaraya 3-4 defa istanbula gidp geliyorum

karadeniz e gideniniz varsa bilir..osmancık yolu..dar ve geçiş zor virazjlı ve yol acayip derecede bozuk..o yolda neoplan ve uzun travego hatta setra ile oldukca seyahat zor oluyor..araç savruluyor sallanıyor sanki yatacakmış gibi oluyor..ama o 403 ve kısa travegolarda öle değil..

lafı uzattım ama başımdan geçen bir de olayı anlatayım..

rize ye gidiyorum..uzun travego ile metro turizm e ait..sofor resmen aracı yola sıgdırmakda zorluk cekıyor..ve ben en arkadan bir sıra ondeyım..aracın arkası o kadar sallanıyor kı.en sonunda onumuzdekı cocuk aglamaya basladı..ve yanımızdan gecen araclar bızı hepten yoldan dısarı atacakmıs gıbı oluyordu..en sonunda dayanamadı arkadan bır kısı hostes ı yanına cagırdı..bu ne bıcım surus vs vs...hostus verdıgı cevap arac zaten 88 km gecmesı ımkansız..bılmeyenlerı kandıra bılır ama bılenlerı degıl..arac gercekdn de hızlı degıldı ama onundekı yol ve dar olusu o aracı cok zor durumlara ıttı..kısa travego olsa o kadar sallanmazdı ama uzunlar gercekden de cok sallanıyor..

bu benim şahsi düşüncem..herkesin düşüncesine saygım var..

herkese iyi akşamlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: korsallar

O 403 çünkü artık yolda da kendimi evde gibi hissediyorum 95 yılından beri yolcusuyum.MAN a kıyasla çok iyi en başta; sağı solu tıngırdamıyor - ön camı buhar tutmuyor- ses gürültü onun kadar almıyor bi de direksiyonuyla vitesine hastayım Efsane yaw......

herşeyi açık ve net söylemiş
  • Hepinize katılıyorum 403 çok güzel bir otobüs bende yazları ve kurban bayramlarında köye gidip geliyorum.Uzun yollarda çok güzel ve seri gidiyor tam 100e yaklaşırken gece saat 2-3 gibi retarder kullanıyo retarder sesi hafif uykuluykende bana güzel geliyo nedense bi acayip bende retarder sesini seviyorum bizim kastamonu şenpazar şöförleride çok iyi kullanır hisstmiyosu nerde olduğunu adam komple sisli havada görüş en fazla 200m yoktur bile salladım zaten merteri. 90km/h de gidiyodu
  • bana göre mercedes travego ben küçüklüğümden beri memlekete gider gelirim 403 süper arabaydı ama bi teker üstüne oturduğunda midenin bulanması kaçınılmazdı artık travegolar var çok daha konforlu onda teker üstünde bile miden bulanmıyor
  • neoplan iyi hoştur.ama bozuk yollarda takır takır gider
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.