asırı derecede hızla ne ıslerı var turızmcılerın ordek kapmıcak rakıp fırmanın aracı ondan once peron yapıp otogardan yolcu almıcak bırcok turızm sırketlerının tercıhıdır safır benım ıcın otobus degıl evet ancak turızm ıcın en ıdeal arac bu bır gercek 350 beygırlık bır aractan zaten ne kadar hız beklersın bır yokus cıktıklarında arac bayılıyor bır 403 ıle asla aynı terazıde olcemezsın ancak mazot parasında cebe katarsın 3-5 kazanırsın otobusculukte guvenlıgı sende bılırsın 2. plana atarlar oncelık para kazanmaktır zaten 2.plana attıkları ıcın onlarca vatandasımız ölüyor
quote:
Orjinalden alıntı: tvg_str
asırı derecede hızla ne ıslerı var turızmcılerın ordek kapmıcak rakıp fırmanın aracı ondan once peron yapıp otogardan yolcu almıcak bırcok turızm sırketlerının tercıhıdır safır benım ıcın otobus degıl evet ancak turızm ıcın en ıdeal arac bu bır gercek 350 beygırlık bır aractan zaten ne kadar hız beklersın bır yokus cıktıklarında arac bayılıyor bır 403 ıle asla aynı terazıde olcemezsın ancak mazot parasında cebe katarsın 3-5 kazanırsın otobusculukte guvenlıgı sende bılırsın 2. plana atarlar oncelık para kazanmaktır zaten 2.plana attıkları ıcın onlarca vatandasımız ölüyor
Haklısın tabi hatlı fırmalarda oldugu zaman traktör diye geçiyor adı ztn
Bu devirde Otobüsçülükte bitti..
quote:
Orjinalden alıntı: BmCpRo827
bitirdiler çakmalar
quote:
Orjinalden alıntı: GSoldier
quote:
Orjinalden alıntı: BmCpRo827
bitirdiler çakmalar
Bazı hatlar cidden işliyor yanlız ne kadar azalma olsada akmasada damlıyo be
bana gore en guzel ısleyen hat metro turızmın ızmır bergama hattı yol kısa para buyuk
ne güzel işte parada öyle kazanılır
otobüs hastalığı bambaşka bişey fakat bu hastalık çok pahalı.300 milyara otobüs almak hiçde kolay değil.pek anlamam ama şirkete girince bilet fiyatından siyolcu sigortasıydı yazane payıydı.. pek bişey kalıcağını sanmıyorum.(şunuda söylemek isterim bunca otobüs işletenler kazanıyorki halendaha aynı mesleği yapıyorlar.)
Ford Faln Çok Hoşuma Gitmiştir Birde BMC Çok severim ama Onun Kulübüne ayrıca Girmek istemedim
usta şimdi metroyla[travegoyla] ist ten ankaraya gidiyoduk bizi bi tane [403]bitlistaç bizi geçmeye çalıştı tam solluyodu bizim otobüsün kafası 403 ün arka koltukların ordaydı bizde en önde oturuyoduk birden bizim şöför bi bastı ibre 125 devir ibreside halen yükseliyodu geçerken bitlisin şöförüne baktım kıpkırmızı olmuştu ]çok zoruna gitmişti ama benim hayatımdaki en iyi yolculuk olmuştu[sm=uhohu.gif
xd
Otobüs Firmaları para kazanıyor ama reklamları para kazandırmıyor bana :S
bi otobüse 500 600 milyar baglanıyor peki bu araç ayda ne kadar kazandırıyor ki??
Türkiye´de pesin yapilan islerin biride Otobüscülük yolcu biner parasini alirsin. Ama o kadar para baglarsin sonra yolcunun verdigi para ile borc ödersin ....
Selam ağalar... NEOPLAN STARLİNER
quote:
Orijinalden alıntı: ScaniaR420
Selam ağalar... NEOPLAN STARLİNER
Burası alanya sanırım
hayır manisa-saruhanlı
Metro doğuda oralı şöförler tarafından kuruluyor.
artık iş yapmıyor çünkü uçak biletleri ucuzladı.trenler conforu yakalamaya başladı ve hızlandı...ayrıca 80li yıllarda bir şirket ya da şahıs bir 302 alıp onu 20 yirmi yıl çalıştırabiliyordu ..çünkü başka otobüs yoktu..iyi bilmeyenler eski ile yeni 302 yi ayırt edemezler..ama günümüzde sürekli otobüsler kasa değiştiriyor...ve bundan dolayı otobüs sahipleri otobüslerini 4-5yılda bir değiştirmek zorunda kalıyor..yeni bir otobüs de 500-600bin lira arasında değişiyor..bu da kazancı borç ödemeye aktarıyo..kazananlar 30 yıl önce kazandı...şimdilerde bu işte para kalmadı..
travegon varsa ve tur başı gidip gelirsen aylık 15-20 bin bırakır ama sezon içinde,kışın da cepten yersin...403 ile de en fazla sezonda aylık 6-7bini devirirsin...