Şimdi Ara

Otobüste aşık oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otobüste bir çocuğa çok fena aşık oldum. Yani bir daha karşılaşma olasılığımız çok düşük pek binmediğim bir otobüste karşılaştık ama yolda falan görsem hiç tereddüt etmeden konuşmaya çalışırım sanıyorum ki. Çok mu saçma bir durum cidden soruyorum?

• forumda gayimsi dakikalar
  • onu bi daha hiç göremicen boşuna kafana takma
  • quote:

Orijinalden alıntı: cc987

Otobüste bir çocuğa çok fena aşık oldum. Yani bir daha karşılaşma olasılığımız çok düşük pek binmediğim bir otobüste karşılaştık ama yolda falan görsem hiç tereddüt etmeden konuşmaya çalışırım sanıyorum ki. Çok mu saçma bir durum cidden soruyorum?

o çocuk bendimmm,, o kız sensin dimi.. çaktırmadan bana bakmaya çalışan.. birkaç kez göz göze geldik sana baktığımda utandığından hemen kafanı başka yöne çevirdin

•  Otobüste aşık oldum
  • Otobüste aşık olup, inince aşk acısı çeker türk genci...
  • Ben bi hafta boyunca aynı saatte, aynı durakta bekledim kızı, gelmemişti. Zor yani takam kafana, unut gitsin. Hem sana bakar mıydı orası meçhul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladık kızsın
  • cc987 @
    hg cimisin yoksa?
  • quote:

Gayimsi derken? Bir kızın bir erkeğe aşık olması normaldir gayliğe girmiyor bu bilmeni isterim. Cidden aşık olunasıydı çocukla bakışıp durduk neticede.

beyler koşun kız var

.

• kız var dedıler geldik

dermisim.
  • Yemin ediyorum "Otobüse aşık oldum" diye okudum ve güldüm ama acı gerçekle sonradan yüzyüze kaldım.

Bu arada belki erkek sübyancıda olabilir. Erkek veya kız demiyor çocuk diyor. Çocuk diyince kendisinden küçük erkek veya kız grubuna giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 10 Nisan 2011; 23:06:30 >
  • bişey olmaz ben çok kızla bakıştım otobüste indikten 5 saniye sonra hafızamdan siliniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

kız var dedıler geldik

baba büyüksün

dermisim.

• Kesin verecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: :y4vuS:

Kesin verecek

neyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

quote:

Orijinalden alıntı: :y4vuS:

Kesin verecek

neyi

Öhm bilmem Kalbini mesela
  • kız kacmıs beyker korkuttunuz kızı
  • quote:

Gayimsi derken? Bir kızın bir erkeğe aşık olması normaldir gayliğe girmiyor bu bilmeni isterim. Cidden aşık olunasıydı çocukla bakışıp durduk neticede.

h.g. harun abi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.