Şimdi Ara

Otobüste gördüğüm kız :) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
11
Favori
8.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okudum. Gerçek mi anlattıkların ?
  • Kitap ozetimi cikardin?
  • aids.avi
  • Alayını okudum. Sürükleyici güzel bir hikaye. kızla beni bi tanıştırsana
  • Yorumlardan dolayı herkese teşekkür ederim. Olumlu olumsuz tüm yorumlara açığım. Sonuçta herkes beğenecek diye bir şey yok. Ama devamını isteyen sayısı benim için yeterli olunca devam ederim.

EKLEME: bir yerden alıntı filan değil, bizzat kendim yazdım. Türk aklı işte biri bi şey yapınca illa çakma/kopya olacak. Değil efenim ben yazdım.

Bir kaç yoruma cevap yazayım.

1. yaşadığınız şehirde bilindik bir kafe ismi söylendiği zaman bilirsiniz herhalde. Ben daha fazla detay olmasın diye yazmadım. O nerde vs vs 5satır gereksiz okuyacaksınız.

2.tekila olayına gelince 5 arkadaş 6şar shot yaptık. tık yoktu. o günü her ayrıntısına kadar anlatabilirim. Sadece 5derece evde tişört ile duruyorsunuz o kadar. 3shot ile zoom olan arkadaş, sakın ola 1bira ile direksiyona geçme ehliyet kaptırırsın.

3. numaralarda atlama olmuyor artık. önceden az kullanıcı var diye öyle yaparlardı. şimdi ise arka arkaya 10numara oluyor. nerden mi biliyorum sonu 34-35-36-37-39 5tane hat aldık. 38 biri almış yoksa onu da alırdım.

4. otobüslerde bayan+ bayan veya bay+bay. akraba iseniz bay+bayan verirler. zaten olay başında normal idi. kaliteli firmalar bunu sorun etmiyor. çünkü en son bir gazeteci bu yüzden dava açmış. kadına illa oturamazsınız falan filan kadın sinirinden otobüsten inmiş. çok muhafazakarız(!)

5. yazmak için hiç düşünmedim. 2saat gibi bir sürede bitirdim direkt. o da yazarken zaman aldığı için

6. bilerek yer, kişi bilgilerini detaylandırmadım. gelecek hafta olayında onlarla ilgili öğrenecekleriniz olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megane RS -- 12 Mart 2012; 13:12:35 >

• bundan çok güzel konulu film olur.
  • Kıza aşık oldum
  • Öncelikle hikayene inanmadım.

Ama beğendim, bence devam ettir okuruz.

Şöyle kızla aynı evde falan kal, hayatına mıçsın biraz
  • Tamamını okudum Oldukça Başarılı anlatım. Gerçekse hayırlı işler kolay gelsin,değilse de Iyi yaratıcılık.
  • Bence sıkış payı yüksek :D :D :D
  • yalan.
  • Başlıkla içerik tezat olmasa inanabilirdim, yine de sıkılmadan okudum. Sağol abazan kardeş
  • at yalanını..
  • en fazla gidip 2 şer bira içip yiyişmişlerdir. buda abartıp bu hale getirmiş
  • Anlatimin cok iyi yalniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 12 Mart 2012; 14:11:21 >
  • Özet gec agbı zaten mobılım
  • böbrekleri kontrol ettin mi reyiz
  • Sitede uçağı olan adam var hala otobüse biniyo arkadaş sen bunu fantazi sitelerine yaz orda iyi ekmek var burda yenmez bu yarısını bile okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Allah var okumadım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.