Şimdi Ara

Otobüste gördüğüm kız :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
11
Favori
8.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknik üni'de mühendislik okuyorum. Biyolojik açıdan kız ama görünürde erkekten farksız yaratıklar var sınıfımda. Asosyal olmanın verdiği yalnızlık ile el mahkum yaşıyorum.

Ama geçen hafta memlekete gelirken en arka sıra aldığım koltuk sayesinde kızla tanıştım. En arka koltuğu arkamdan birileri görmediği için seçerim. Çünkü yolculuk sırasında skins, blue mountain state, californication gibi diziler, friend with benefits gibi filmler izlerim. Arkadan burada aile var dememeleri için en arka güzel oluyor. Güzel güzel dizimi izledikten sonra filme başlamıştım ki, 43,44 ile 45,46 arasında koridor var. ben 44 kız 45 oturuyor. Bana dönüp güzel film çok begendim filan dedi. Az önceki dizi de güzeldi. Falan filan dizi-film muhabbetlerden tanıştık. 1saat filan konuştuktan sonra beraber izlesek süper olur tekrar izlemek isterim dedi. Ama yanındaki 46 dolu idi. sonra ben filmi izlemeye başladım. 30dk sonra yanındaki kız bir ilçe merkezinde idi. Asosyal doğru dürüst kızlarla konuşamayınca bi kız görünce dibine düşmek şart tabi hemen muavine sorup 46 numaraya oturacak biri olup olmadığını sordum. binen olmayacak deyince içimde hormonlar patlama yaptı. sonra kız da durumu görünce gülümsedi ve yanına geçtim. filmi beraber izleyeme başladık. iyi izleyebilmek için benim sol kızın sağ bacağı birbirine değerek gittik. Bende tabi ara ara hareketlenmeler oldu. Aslında filmi baştan izleyebilirdik ama daha önceden izlediği ve baş kısımlarının o kadar önemli olmadığını söyleyince devam ettik. derken 1saat filan geçti. arada küçük diyaloglar oldu. filmin bitmesine ok az kalmışken laptop batarya zayıf diye uyarı verdi. kız aaaa sonunu göremeyeceksin çok da güzel bitiyordu dedi. Ben de nasıl bitiyordu anlatıyor musun dedim. 3-5 cümle anlattı ve sonunda kız beni yanağımdan öptü. filmde de aynı böyle oluyordu. Kız böyle yapınca çaktım mevzuuyu Kızla biraz daha içli dışlı ve samimi oldum. en baştan beri sormayı unuttuğum bir soruyu sordum. nerde ineceksin? kıza birden durup bir soru sorabilir miyim dedim. kız heyecanla beklerken sordum ve şaşırdı. aslında başka soru bekler gibi bi hali vardı. derken cevabını verdi. aynı yerde inecekmişiz. hemen abazan gibi numara almayı düşündüm ama vazgeçtim cool olup yol bitiminde alacaktım. Yol boyunca bir kaç film hakkında üni maceraları hakkında konuştuk. sonra tekila muhabbeti döndü. kız 10shotta kendimi kaybediyorum çok fena hatırlamıyorum dedi. ben de 7-8shotta dedim. kız bi de erkek olacaksın dedi. madem öyle bi gün deneyelim ilk önce kim kaybedecek görürüz, kız ise böyle iddialara girmem bi ödülü olmalı dedi. tamam o zaman ne istiyorsun dedim; the girl next door filmindeki gibi benim belirlediğim bir yerde arabanın önünde bana striptiz yapacaksın dedi. Ben korkmadım çünkü 15 shota kadar bir şey olmuyor bana. sırf kızın böyle bir iddiaya gireceğini tahmin ettiğim için 8 demiştim. Eee hemen kazanacakmışsın gibi davrandın, ya benim ödülüm? tamam o zaman sen belirle dedi. Ben de; madem filmlerden bahsediyoruz friends with benefits'deki gibi diyebildim. Çünkü yok artık daha neler başka neler filan ? o zaman o gün kazanırsam be seçenekleri sunarım sen begenirsin dedim. tamam bana uyar dedi. derken yolculuğumuz sona ermektedir, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, kıymetli eşyalarınızı unutmamanızı hatırlatırız sesini duyduk. kız of ya sıkıcı, dandik şehir napcam ben 2gün boyunca dedi. evet öyle bir şehir ama istersen yapacak bir şeyler buluruz dedim. ciddi misin tamam olur o zaman yarın görüşelim dedi. ben nasıl? kız; dogru ya telf yok di mi? söyleyeyim telefonuna kaydet dedi ama wifi açık unuttuğum için şarjı bitmişti. çantasını karıştırdı ve kalem bulabildi. kağıt yoktu. aç avcunu aç yazayım dedi. güzelce yazdı ve görüşürüz sakın elini yıkama dedi, en azından numarayı bir yere kaydedene kadar. ben valizimi alıp onun küçük bir çantasını alarak belediye otobüs durağına kadar taşıdım. kızın bineceği otobüs hemen geldi. o an otobüs şoförünü öldürmek istedim. 5dk geç gelse ölür. derken vedalaştık kız gitti. benim uyz belediye otobüsü ise 30dk'da anca gelebildim. 30dk kadar da eve kadar sürdü. 1saat geçti... kızla görüşmem lazımdı. eve gittim. hemen telefonu şarja taktım tam açacaktım ki hemen bizimkiler iş verdi onu halletmem lazımdı. onu halledene kadar bir acelecilik bir merak vardı. 1saat sonra eve dönüp telefonu açtım elimdeki numaraya baktım. hayır diye öyle bir bağırmışım ki bizimkiler bir şey var sandı. ben ise numaranın biri silindiği için delirmek üzereydim. sonra eksik olan numara için aklıma bir fikir geldi. zaten benden sms/çağrı beklediğine göre 1-9 arası tek tek arayıp kızı bulacaktım en azından sesinden tanıırm. Ama değilse ne diyecektim. aklım fikir geldi ve ttnet gibi konuşup sesini öğrenmeye çalışacaktım. ilk 3 numarada bunu yaptım ama yapmak baya zor pot kırabilirsiniz. iyi günler ben ttnet mobil bilgilendirme servisi, artık internet cebinizde. uygun tarifemiz olan 4gb 3g internet paket 100TL. yuh ben paket filan istemiyorum. dedi karşıdaki ben ise teşekkürler deyip kapattım. sonra 2. numara ise paketi begendi(herhalde haberi yok int. paketleri hakkında) hemen şimdi başlayabilir miyim dedi. ben ise hemen bir ttnet başvuru merkezinden işleminizi halledebilirsiniz dedim. kapattım. 3.numara ise bu kadar pahalı int. mi olur. yeter artık ttnet'ten nefret ediorum tlf ne varsa kapattım hala aramayın bip bipp... dedi ben hemen kapattım. 4. numara kız çıktı oh dedim. yoksa 9a kadar işimiz vardı. kız tlf elinde bekliyormus gibi hemen açtı alo dedi. rahatladım.
    kız: niye bu kadar geç aradın
    ben: eve dönüşte belediye otobüsünde uyuyakalmışım 2tur atmış, en son şoför uyandırdı.
    kız: niye uyudun ki ayrıldığımzda uykun yoktu.
    ben: ben sana ne yaptırsam diye düşünürken dalmışım. rüyamda ne yapacağımı buldum ama
    kız: neymiş o
    ben: söylemem biraz merak et o gün iddiayı kaybedersen yapacaksın kazanırsan da anlatırım artık
    kız: bi şeyler var ama neyse artık :D
    ben: ee ne zaman görüşelim?
    kız: yarın öğlen fincan kafede.
    ben: tamm uygundur 4gözle bekliyorum.
    kız: 4gözle demek hımmm...
    ben: neyse görüşürüz, kapatmam gerekiyor
    kız: kapatmasan olmaz mı?
    ben: işim var hadi görüşürüz.
    kız: görüşrüz öptüm
    ben: ben de.

bilerek konuşmayı kısa tuttum. bi kızla kısa konuşma iyidir. buluşma ekme olayını en aza indirir. çünkü merak edecek ve gelecek konuşacaktır.

derken biraz erken yatarak ertesi gün rahat uyandım. kızla her zaman yapılanlar dışında bir şeyler yapmalıydım. Derken cafede biraz durup go-kart, bowling, ve bir park içinde biraz oturduk. derken gün ağarır iken iddiayı ne zaman yapalım diye sordu.
    içimden burada şans zor belki üni ortamında daha iyi olabilir diye düşündüm. otobüste okul vs sorunca nerde kaldığı aklıma geldi. evde arkadaşı ile kalıyor. arkadaşı cumartesi günü eve gelmiyormuş. iç düşüncelerim bittikten sonra;

ben: burada yapacak yer yok adam gibi.
    kız: evet aslında mantıklı. üniye ne zaman dönüyorsun bildiğim bir yer var orada yapalım
    ben: hımm olabilir aslında. ama şu var rezil olmak da var. ev ortamında filan yapsak, ben getiririm 70lik
    kız: aslında evet daha iyi, ama sen evde kalmıyordun nasıl olacak
    ben: sizin evde olmaz mı
    kız: olmaz ya arkadaşım var...
    ben: arkadaşın eve gelmediği gün yok mu(biraz ima ile tabi) ya da rica etsen gelmese?
    kız: aslında evet cumartesi gelmiyor bir cumartesi yapalım, mekan benden içki senden ona göre
    ben: uygun süper

derken hava kararmış ve evlere dönmüştük. bu sefer kızı otobüse bindirdikten sonra beklemedim. çünkü ailenin aracı ile gelip bildiğim bir yere park etmiştim. içimden bir ses kızın yanına araba ile gitmememi syledi. otobüs uzaklaştıktan sonra araba dogru 5dk yürüdüm ve eve gittim. 5-10 sms attım, tekrar yarın görüşme, sinema istedi. flm zevkleri ortak sayılırdı. derken filmi begenmiş hatta bilet bile almıştı. biraz kızsam da bir şey diyemedim. ertesi gün gidip kızla görüştüm. hemen biletleri gösterdi. çok istekli idi. derken sinema vaktine kadar gezdik. sinema vakti geldi çattı. biletler ondan olunca altta kalmak olmaz bende büyük boy 2mısır aldım. sinemacılara sövdüm. 20tl olur mu 2büyük mısır

film başladı. ara ara kolçağın tek olması sebebi ile eller denk geliyor filan kıza bakınca bana gülümsediğini gördüm. derken her filmde olduğu gibi filmde sonlarda bi öpüşme sahnesi olur. tam o sırada kız yanağımdan öptü.. bir şey diyemedim o da bir şey söylemedi.
    derken parka geçtik. haftasonu bitmiş ve ertesi gün dönüş başlayacaktı. dönüş yolculuğu saatleri farkli idi. kız çok üzüldü. ben ise sınavımın oldugunu yoksa bileti ona göre ayarlayabilirdim dedim. bir yönden de iyi oldu. sürekli kızla olunca kız sıkılacaktı. biraz özlesin dedim içimden. neyse gelecek cumartesi görüşürüz o zaman sınava kadar iyi çalışmam lzım ki sınav sonrası iyi olayım iddia da üstüne süper gelsin dedim. kız ise o kadar emin olma. o gün görüşeceğiz dedi.

yine ayrılık vakti ama bu sefer ben de otobüsle gitmek zorunda kaldım...
    eve geldim. kızla gezmek güzel olsa da vizeye çalışmam lazım çünkü kalırsam ailem üni olayını bitirirdi. hemen çalışmaya başladım arada smsleştik. ertesi gün farklı saatlerde gittik. ara ara smsleştik. ben kızın sayesinde vizeye güzel çalıştım. hoca ise %50 çalıştığm yerden sordu diğer kısımlar derste verdikleri ile ilgili idi. onların da yarısını yaptım ve gerekli notu aldım. hemen kıza mesaj atıp yarın geliyorum içki hazır diye sms attım.

ertesi gün oldu. atladım belediye otobüsüne kızın evinin o taraflara yakın bir yerde indim otobüs yolculuğu sırasında aklıma geldi ve eczanelere yakın bir yerde inip şapka aldım küçük cünyıra. iddia olayını garantiye almak için 1kg limon aldım. tekila tuz limon. her shot sonrası 2dilim limon alıp ayık durmaya çalışacaktım. elimde içki ve limon, cüzdanda şapka ile kapısını çaldım. hoşgeldin filan hemen sarıldı, içeri geçtim.

elimdekileri buzdolabına koyup salona geçtim. yine naptın nettin derken 2-3saat geçti. 2kişilk eglence için saat daha erken idi. ben de kızın da hoşuna gidecek bir fikir ile film izleyelim dedim. filmle 2saat geçtikten sonra arkadaşını aradı ve gelmeyeceğini ögrendikten sonra sen mi ben mi hazırlayacağım içkileri dedi.
    ben ise beraber hazırlayalım dedim. limonları biraz fazla dilimledim. o da bardakları ayarladı. mutfaktaki kadeh ve shot bardakları dikkatimi çekti. tam o sırada ihtiyaç molası vermem gerektiğini anladm ve wc'nin yerini sordum. ihtiyacı hallettikten sonra lavaboda elimi yüzümü yıkarken dolap dikkatimi çekti. çeşme açık yavaşça kapağını açtım ve gördüğümle şok oldum. bir paket hiç açılmamış şapka, dogum kontrol hapları... hemen kapatıp kızın yanına gittim.
    kız: ilk kim başlayacak
    ben: tabi sen, bayanlara öncelik ama
    kız: ilk sen. yenilişin erken olsun
    ben: beraber başlıyoruz o zaman
    kız: bu çok daha iyi
    ben: hadi bakalım

derken 5-6 shot güle oynaşa bitti. 2shotta bir fazladan limon aldım ve hala ayık idim. kızda hafiften yamulmalar başladı. terledim ben diyerek kazağını çıkardı tişörtü ile durdu.
    8.shot bitti. ben hafiften ısınır gibi oldum. kız ise yanıyorum ben diyor, gülüyor ve sarhoş olmuş gibiydi. 9-10 derken kız kıvama geldi ama iddiadan bahsediyor yenilmeyeceğim sen ise emeline ulaşamayacaksın dedi.
    11-12 derken kız iyice sarhoş oldu. bende ise bir değişiklik yoktu. kızın kafa güzel beni öpüyor filan dehşet bir şey olmuştu. 12-13-14 derken kız zoom oldu. ayakta zor duruyor;
    kız: pes ettim sen kazandın, haydi ne söylersen kabul ediyorum
    ben: friends with benefits filmindeki gibi
    kız, bu sefer olumsuz değil olumlu cevap verdi
    ben: şaşırmıştım.
    kız: eğlence şimdi başlıyor. anlamsız bir şeyler söyledi.
    ben: odan nerede
    kız ise elimden tutarak odaya götürdü ve yatağa itti. bir saniye geliyorum diyerek wc'ye dogru yöneldi. geldiğinde ise ben mi yoksa sen mi takacaksın dedi.
    ben: hafif sarhoş olmuş gibiydim ama herşeyi fark ediyordum. sen dedim.

derken güzel bir gece oldu. sabah uyandığımda ise kız hla uyuyordu. ortalığı yokladım ve evin anahtarını buldum. buzdolabını yokladıktan sonra kahvaltılık bir şeyler almaya çıktım. biraz yabancısı olunca yarım saatte zor hallettim. eve geldiğimde ise kız beni bırakıp gittiğini düşünmüştüm özür dilerim ettiğim küfürler iiin dedi. ben ise bu sebeple senin telefonun yanına benimkini de bırakmıştım. kız ise aa bakmamıştım. özür..

hadi kahvaltı hazırlayalım diyerek işe koyuldum. kahvaltı filan yaptım. derken geceden pek bir şey hatırlamadığnı ama pişman olmadığını söyledi. hatırladığı kısımları anlattı filan
    sonra ertesi gün okul olması sebebiyle ayrılmam gerekti. kız ise gitmesen olmaz mı bi gün daha kal direkt okula gidersin yarın. dese de yurt iznim tek gün olunca gitmek zorunda kaldım. kız ise gitmeden önce, ev arkadaşımla pek anlaşamıyorum, ne dersin?
    bi düşüneyim tekrar konuşuruz diyerek ayrıldım. ve yurttayım. gelecek haftasonunu 4gözle bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megane RS -- 12 Mart 2012; 15:51:15 >

• Allah var okumadım
  • özet geç
  • Bunun hepsinin okunacağına inandın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Bunun hepsinin okunacağına inandın mı ?

okumayan kaybeder
  • Didnt' read. Lolz

Konuyu gördüm direkt bu gif geldi aklıma
  • çok uzun lan
    edit: vay anasını lan böle bal mı olur :/
    tabi cold story değilse tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 11 Mart 2012; 22:19:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tanımadığın kız sana dönüp "Bana dönüp güzel film çok begendim filan dedi" demişsin bu nasıl iş ?
  • incredible cool story
  • okumadım.
  • sallıyosan da destekli salla birader başlıkta bugun demissin ilk cumlende dun diyosun
  • Hepsini okudum
  • bu konu tutar

edit : hepsini okudum cool story e kaçıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snow-leopard -- 11 Mart 2012; 22:16:05 >
  • Eğer hikaye ise çok yaratıcısın dostum. Bir solukta okudum.
  • Okudum harbi gerçek mi ?
  • Amazing story bro.
  • okudum. olmuş gibi. hangi il ? kız ne okuyormuş?
  • özet : "gelecek haftasonunu 4gözle bekliyomuş " okumadım ama genel olarak böyle bişey heralde
  • Ziya? naber yegen
    Eklme: bilgilendirme servisi taklidine kadar okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jorge -- 11 Mart 2012; 22:20:08 >
  • Oğlum ne kadar saçma sapan yazmışsın,eklerin,olaylar birbirine girmiş.Allah rızası için okumayın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.