Şimdi Ara

Otobüste rezil oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • demin uyumaya calisiodum 10saat yol vardi daha ama simdiden otobusun icini yesil gaz kokusu kaplamisti fosforlu olduundan karamlikta gozukuodu bildigin
    herkes fart fart os*ruyodu uykudayiz ayagna bende bu kondua bi ders vermem gerektini hissettim en son bi gazin koltukla carpisma sesini duyunca forssst die bianda kalktim yerimden böö hangi ...... os*rdu lan die bagirdim otobusun isiklari fln acildi herkes bana bakmiya calisti arka koltuklardan bi adam kalktı 190boylarinda bir yarma ben os*rdum bilader varmi diceyin dedi hiphizli ne dicemi dusunurken babam otur oturdugun yere lan diyip kafamdan tutup beni koltuguma firlatti basimi cama vurunca bayilmisim simdide kardesim abi bizi ne rezil ediyon yaaa diyo onuda orda dovdum biraz napiyim bu yarmaya mola verince bi ders vermem lanzim aramizda 21 cm var ben 169um

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumayın arkadaşlar.
  • yellen geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 16 Ağustos 2015; 23:06:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cool olmayan story

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisi osuramamis,osuranlari kıskanıyor

• mola saatinde adamı takip et yemek falan yerse arkasından sinsice yaklaş ve yediği yemeğe osur.
  • Bi kasarli tosta 10tl verdi enayi şimdi tmmdır sinsi planimi sokcam devreye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.