Şimdi Ara

Otobüste yaşadığınız en sıradışı olaylar?? (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
10
Favori
55.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dolmuşa bindim parayı verdim 10 lira vardı adam bana dediki para üstünü verdikten sonra
    - fazlaysa söyle azza söyleme--

___________________________________________________________________________________________________________________

Geziye gidiyoruz sınıfça öğretmenler bi otobüs öğrenciler bi otobüs... biz şöföre bas gaza kaptan bas gaza fln diye gaz veriyoz... adam kırmızı ışıkta 3 kere geçti, herif şehir içi dinlemiyo bastı uçuyo o kdr kişiyle 80 basmıştır.. ben dedimki kaptan yavaş naptın sen can taşıyon arkada herifin verdiği cevap:

-noldu koçum g.tün yemedimi. sana burdan bi basacam şimdi o zmn göreceniz dedi. btün otobüs kahkaha herife çok darılmıştım ama haa:D

_______________________________________________________________________________________________________________________-

Sabahın 7 si okula yetişcem çok geç kaldım tabii. otobüse bindim arkamda en fazla 10 kişi (hepsi erkek). hepside cama burnunu dayamış uyuyo. kaptan:
    -hadi canlanın beyler arkaya rakı sofrası kurdum geçin ağzınızın pası gitsin...dedi. 5 dk sesizlik oldu sonra bi ses:
    - abi dalgamı geçiyon sen napıyosun yaaa. Arkada rakı makı yok:D:D:D
  • bende geçen yaz giresuna gidiyorum şöförün 2 arkasındaki koltukta tek oturuyorum ve önümde benim yaşımda
    sarı saşlı böyle bebek gibi kız oturuyor.Kızla bayağı muhhbeti kurdum bu burda bitmesin konuşruz felan ama bakıyorum
    şöför aynadan hep bana bakıyor sinirli ifade ile.ben ilk molada uyumusum tabi.kalktım ben o kız şöför hariç herkes
    uyuyor işte ama muhhbet bayağı samimileşti yani utanmasam kzıın yanına geçecem.sonra 2. mola oldu şöfer kızım hadi
    hırkanı al giy bişiler yeriz dedi.Ben o an bittim yani cam kenarına geçmiştim tüm yol boyunca ama kızla 1 sene
    boyunca konuştum telde ve msnde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin* -- 7 Nisan 2009; 1:06:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sputnik

otobüslen kayseriye gidiyordum, bana bir hal geldi havalanmaya başladım. şahitlerim de varr!

allahhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! allahhh!!!!!!!!!!!!!

Öldüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TECHTRONİC

Otobüste yaşadığınız en sıradışı olaylar??

Kız 500 T ye binmeye çalışıyor arkadan uzun siyah ceketli bir adam arkasından bir hippi arkasında bir öğrenci yani boş yer kalmayacak.

şu otobüsün sol önündeki adam binicek olan kızı kesio daha şimdiden vay çakkal yaşını başını almış bide :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

Ben Otobüste Yasadıgım Olayı Anlatırsam Sınırsız Ban Yerim Anladınız Siz Off Off O Dakikaları Anlatamam Zaten Yasamak Lazım

Adam daha anlatmadan sınırsız ban yemiş.
  • harıka bunlar ya ellerınıze saglık
  • izmir-ankara otobusunde mola vermeden once muavin güzel bi vcd koymuştu. film hızlı ve öfkeli idi. bi sure sonra arkadan bi ses evladim film çok iğrenç ayıp öpüşüyorlar falan arkaya baktım adam megersem dinci sakallı dede muavinle bayabi laflaştılar. bende gittim yanına ne var bunda die el ele tutuşuyorlar günah münah deyip duruyordu bittim ya. muavini sakinleştirip molada konuştuk muavin ya o adam beni şirkete şikayet ederse işimden olurum die sıkıldı baya.

10 sene önce eskişehir-izmir seferinde bi otobusteydim. otobus yolda arızalandı tabiki o yıllarda firmalar çok gelişmiş değildi. saat gece 12 hemen bi sanayi sitesi buldu dükkanlardan biri telefonla ustayı çağırdı 2 saat ugraştı ne gundu ama
  • Bende boyunluk vardı, dolmuşta bana da yer vermiyorlardı.

Ani fren yapınca en arkadan, öne kadar gidiyordum.

• quote:

Orjinalden alıntı: FeLisLynx

quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

Ben Otobüste Yasadıgım Olayı Anlatırsam Sınırsız Ban Yerim Anladınız Siz Off Off O Dakikaları Anlatamam Zaten Yasamak Lazım

Adam daha anlatmadan sınırsız ban yemiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: sarpcagildak

quote:

Orjinalden alıntı: erco35coast

otobusde drift heyecanı :D

yok böyle bişey.

• 8 sene once ben çocuktum o zamanlar annemle beraber çankayadaydık. işimiz bitince 86 ya bindik. çankayadan üçyola kadar yol yokuş oluyor. ikarus marka otobusteydik. otobus tıklım tıklım igneyi atsan yere düşmez. o yokuşu o kadar zor çıkıyorduki koşarak bile gecersin otobusu bi anda gürültü küütt die o sesin hemen ardından motorun deviri yukseldi hızıda düştü motor bagırıyor ama otobus durdu geri geri gitmeye başladı ne oluyor falan şöfor hemen fren ardından el freni çekti. dısarı çıktı otobusun hemen arkasında şaft ı bırakmış (vites kutusundan dingile giden dönen boru) yerde duruyo öle millet gülüyo şöför söylenip durdu sürekli eline gazete aldı şaftı tutarak yol kenarına aldı
  • bikeresinde otobusun orta tarafında duruyodum.otobüste tıklım tıklım dolu.tamda şöförün yanında adamın biri beklıyo ayakta.ilerlemiyoda arkaya dogru.neyse en sonda söför sinirlendi.adama dediki ya amca ilerlesene arkaya dogru gelen geçen sürttürüyo rahatsız olmuyonmu dedi.adamda benim için bi problem yok demişti.o gun ne gulmustum ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: assi

Otobüste sıradışı bir olay yaşamak istiyorsan

İzmirde

Bornova metro- E.ü kampüsü arası sefer yapan 525 nolu otobüse binmeni öneririm... Sen ondan sonra olayları gör

abi işte bu 100 kişilik otobüse 300 kişi fln zorluyolar tam makara ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

quote:

Orjinalden alıntı: sarpcagildak

quote:

Orjinalden alıntı: erco35coast

otobusde drift heyecanı :D

yok böyle bişey.

525 dimi bu bornovaya benzio o yolu biliom çünki
  • quote:

Orjinalden alıntı: TECHTRONİC

Bir Harem-Gebze minübüsüyle Gebze'ye gidiyorum.Minübüs tıka basa dolu herzamanki gibi.Neyse boşaldı gittikçe yolda baya uzun yaklaşık 45 dakika falan.En arka koltuğun önündeki koltuk boşaldı hemen yeri kaptım tabi gözüm kimseyi görmüyor artık.Araba nerdeyse tamamen boşaldı arka 4 lü koltukta bir kişi birde önlerde bir kişi kaldı.Bir de yanımda 20-23 yaşlarında bir kız.En arkanın önündeki ikili koltuğu bilirsiniz tam teker üstü olduğu için cam kenarındakilerin bacakları yüksekte kalır.Geçelim esas hikayeye kızın benden taraftaki bacağı gittikçe benim bacağımn altına doğru kayıyor resmen sürtünüyor ben kaçmaya çalıştıkça geliyor bir vakit sonra oluruna bıraktı araba hafif manevra yaptıkça kız gittikçe sokuldu.Ya arkadaş bir sürü boş yer var gitsene diyorum tabii içimden.Kızla kardeşler gibi olduk bi zaman sonra kız cep telefonunu falan çıkartıyor aklı sıra öylesine menüye falan giriyor bırakıyor falan.Minübüsün tam o sıralarda dönesi tuttu kız kucağıma doğru geldi durum tehlikeli olduğunda bir yandan da diğer iki yolcuyu şöforü seyrediyorum.İnene kadar canım çıktı.

Birde İstanbul 16 K da bu cuma günü bir anım varki onu burda anlatmayayım.

arkadaşım homomusun yada cinsel problemlerinmi var ?
    kız senle yakınlaşmak istemiş kızı beğenmesen bile nazikçe uyarabilir yada kırmamak için teli görünce aaa ne güzel telefonun var bide bunun numarası vardır istesem vermessin demi diyip ya telini alıp kızı mutlu ederdin yada kız böle dediğin için seni apachi sanar sana yaklasmazdi bidaha tepkisiz kalman bnce cok yazık ayrıcam küstahlık
  • Biri 525 mi dedi

Devrilmiyor korkmayın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulu*memo -- 12 Nisan 2009; 2:22:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: splash17

quote:

İzmirde

Bornova metro- E.ü kampüsü arası sefer yapan 525 nolu otobüse binmeni öneririm... Sen ondan sonra olayları gör

525 e binmeyi düşünüyom bi gun egeli değilim deu luyum bi sorun olmaz demi kampusun içinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: vtecpower

quote:

quote:

İzmirde

525 e binmeyi düşünüyom bi gun egeli değilim deu luyum bi sorun olmaz demi kampusun içinde

ön kapıdan binersen kent kart bastırıo bazı söförler ege ögrencsi olmaynca, ama kalabalık anı denk getirirsen bütün kapıları açıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: vtecpower

quote:

quote:

İzmirde

öğrenci kartın varsa problem olmaz.ben ögrenci olmadıgım halde beleşe bindim
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.