Şimdi Ara

Otobüste yaşadığınız en sıradışı olaylar?? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
10
Favori
55.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha başka hareket yok mu beyler bir arkdaş dh nın bot dolu olduğunu düşünüyorum demişti haklı galiba.
  • izmirde sabahları 197 ye binen varmı
  • 17:10 civarı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi karşısı (Sahil) - Balçova'ya >>> 169.

Otobüs hep tıklım tıklım dolu olur. Ben de boş bulduğum kapı önüne geçiverdim. Balçova'nın girişindeki meydana yaklaştığımızda arkamdan yaşlı bir adam durakta inmek için kapıya yaklaştı.

Durağa geldiğimizde kapı açıldıktan sonra inecekken eliyle kıçımı feci şekilde okşadı. O sırada kapının çevresi kalabalık da değildi.

Akşam evde kendimi tuhaf hissettim.
  • Burdada demin istanbuldan sakaryaya giderken oldu :) Kızın biri arabadan telefonunu düşürdü iki saat onu aradık :) en sonunda bulduk tam gidiyo kız yine bağırdı durun diye sonra bişey yokmuş gibi pardon gidebilriz dedi :) O ortamı görcektiniz otobus yerinden zıpladı gülme sesinden kız tam makara :)
  • tacize uğradık arkadaşla
  • Eskişehirde de 19 ve 23 var. Normalde tıpa giden otobüsler girişte boşalıyor. Ama bu 19 ve 23 mühendisliğe kadar tıkış tıkış gidiyor. Paso mühendislik öğrencisi taşıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

bir defasında muğladan hataya geliyuordum neys eyola çıkalı 2 saat felan olmuştu ...otobüste kız daha fazla hep ünili kızlardennizlide mola verdik ben sohbet felan derken tuvalete gitmeyi unuttum molada bitti ve arabaya bindik tekrar şoförde hasta bişey zaten adam bağıra bağıra sohbet ediyor yav gece 11 de arabada milleti susuturacağına kel kafalı bişey

Üzerimde buz mavisi kot var iyice sıkıştım artık öyle yapıyom olmuyor yanımdaki neyin var die sordu sıkıştım dedim ...Gittim utana sıkıla bakarmısınız ben sıkıştım dedim ne yapacağız felan filan sordum sessizce saat gece 12.00 oldu bu arada ''ne yapimm sıkıştıysan yeni mola verdik geçseydin ya dedi ilerde mola var bekle ''yaww ben fısıldayarak söyledim o dangalak bağırrak cevap verdi o zaman da biraz kaçırdım zaten adamın ses tonunu duyuncayanda bir çanta gördüm şunun kel kafasıona geçirimmi şu çantayı diye baya düşündüm o zaman

neyse yerime tekrar geçtim ama kotun rengi değişmeye başladı artık ve uzzuuuuun bir ara sonra durdu otobüs hadi hit arkaya yap dedi ben fırladım bu arada saat sabahın 3ü herkes uyuyorrr
    ben arka tekere işemeye başladım tam da ne güzel işerken ''bu şoför Ne yapıyorsun kardeşim sen orada işe dediysek tekere mi işe dedik gel bari koltuğa işe oğlum diye otobüsün arka kapısından bana bağırıyor dingilll'' bwen de artık bağırmaya başladım yeter ulaannn yeterrrr nolmuş işediysek tekere işenmez diye bir kural mı var ............herkes uyandı tabiii millet yıkılıyor içerde benim sinirlerim alt üst üstüm başım sidik...sonra muavin felan araya girdi uttana sıkıla otobüse bindimm yüzümü gören gülerek öbür tafaf bakıyor Allahımmm ne rezillik gecenin bir yarısı her tarafım m ıslak dondumm dondumm iliklerim dondu sabaha kadar uyumadım sabah adanaya vardık başka bir arabaya bindim ve oradan iskenderuna geçtim

yok böyle bir olay
  • 500T ye güzergahımda olmadığı için binmiyorum
    ama hep geçiyor benim beklediğim duraklardan

bambaşka bir otobüs o, ışıkları loş, zemini pis, camları buğulu..
  • malesf ki bzm okula gdn tek otobüs 82.izmir de blen bilrotobüs e binnlerin yas ort.sı da ztn otobüs numarsı kdrdr ortalma 75-80 flndr.sabah ın köründe kalkıp daa dorusu kalkmayıp her gn duraa kostrarak gdrm we hep yaslılar bzi kaldrmak ister,incekleri yere kdr konusrlar eğer kalkmazsan btn otobüs sna tip tip bakr.sonunda da TERBİYESİZ der gdr arka da 4 koltk wardr ama bz genllkle 5 yada 6 yapıoz
  • İzmir 82'de üç kapılı otobüste,adam en arka kapıyı açar mısınız? dedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BERk___

malesf ki bzm okula gdn tek otobüs 82.izmir de blen bilrotobüs e binnlerin yas ort.sı da ztn otobüs numarsı kdrdr ortalma 75-80 flndr.sabah ın köründe kalkıp daa dorusu kalkmayıp her gn duraa kostrarak gdrm we hep yaslılar bzi kaldrmak ister,incekleri yere kdr konusrlar eğer kalkmazsan btn otobüs sna tip tip bakr.sonunda da TERBİYESİZ der gdr arka da 4 koltk wardr ama bz genllkle 5 yada 6 yapıoz

Ne diyorsun? anlamıyorum, Hangi dili konuşuyorsun? Resmen Türkçe'yi katletmişsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turuncu Kafa

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

İstanbul 500T ye binde gör bakalım oalyları. Her bindiğimde bir olay

puhahahahahah ::::::D::D:D:D 500T yi gordum yere kapaklandim.. Hakkaten bomba bu hat herkes bir gun mutlaka binsin arkadaslar

beyler abartmiyorum bir keresinde adamin teki nalburdan mi nerden bilmiyorum DUŞAKABİN almış otobüsün içine sokmuştu gerisini siz düşünün

• bnde wrdm yaa o gn gülme krizine girdm bigün yne 82 deyiz araba ya adm alck yer yok son binen kişi ilerleyelim ddi ortadan biride bi ilerlicem ddi adm bi kızdı bağardılar fln snra öndeki adm BEDAVA ERKEKLİK OLMAZ ddi indiler dövüstüler
  • quote:

Orjinalden alıntı: manakan

quote:

malesf ki bzm okula gdn tek otobüs 82.izmir de blen bilrotobüs e binnlerin yas ort.sı da ztn otobüs numarsı kdrdr ortalma 75-80 flndr.sabah ın köründe kalkıp daa dorusu kalkmayıp her gn duraa kostrarak gdrm we hep yaslılar bzi kaldrmak ister,incekleri yere kdr konusrlar eğer kalkmazsan btn otobüs sna tip tip bakr.sonunda da TERBİYESİZ der gdr arka da 4 koltk wardr ama bz genllkle 5 yada 6 yapıoz

Ne diyorsun? anlamıyorum, Hangi dili konuşuyorsun? Resmen Türkçe'yi katletmişsin.

Türkçesi:
    quote:

Malesef ki bizim okula giden tek otobüs 82.İzmir'de bilen bilir,otobüse binenlerin yaş ortalaması da zaten otobüsün numarası kadar.75-80 falandır..Sabahın köründe kalkıp,daha doğrusu kalkamayıp her gün durağa koşturarak giderim ve hep yaşlılar bizi kaldırmak ister,inecekleri yere kadar konuşurlar eğer kalkmazsan bütün otobüs sana tip tip bakar.Sonunda da TERBİYESİZ der gider.Arkada 4 koltuk vardır ama biz genellikle 5 yada 6 yapıyoruz.

Elimden geldiği kadar çevirmeye çalıştım,umarım yararlı olur.
  • yine 82 deyiz saat 7.40 falan ben arkadayım arkadas ortada kaldı önden biri beyler ilerleyelim dedi.arkadas ın yanındaki adamda NEREYE İLERLEYELİM YAA KADINLARLA BACAK OMUZ MU YAPALIM DEDİ herkes koptu gülmekten
  • quote:

yine 82 deyiz saat 7.40 falan ben arkadayım arkadas ortada kaldı önden biri beyler ilerleyelim dedi.arkadas ın yanındaki adamda NEREYE İLERLEYELİM YAA KADINLARLA BACAK OMUZ MU YAPALIM DEDİ herkes koptu gülmekten

Oldu canım.

Öyle diyeceksin de otobüs sadece gülecek? Bi gider misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 26 Ekim 2008; 21:20:16 >
  • Bu olay geçen hafta başıma geldi.20 D ile işe giderken Soyakyenişehir civarında bizim şöför adamın tekine yol vermeyince (yeni kasa Honda Civic) adamda hırs yaptı Koca otobüsün önüne geçti gözden kayboluncaya kadar bizim şöföre hareket çekti (elini camdan çıkararak p.ndik yaptı ) Bizim şöför başta bozuldu tabii sonra "O p.ndiği çevirir kötüne sokarım senin ibne" dedi.Yanında ben ve birkaç yolcu adama hak veriyoruz tabii (adam kaç kişiyi taşıyor sinirlenmesi iyi değil ) Ben inene kadar (Göztepede inmiştim) hala küfür ediyordu
  • 500T superdir ya, ne maceralarim geçti o otobuste.

522'ye binmemis olanlar bir kere için binmeli. Adam koyun sokmustu otobuse, yok boyle bir olay.
  • Okula gitmek için terminal - cumhuriyet caddesi 38 otobüsüne bindim. Şöför biraz asabi otobüs kalabalık bende hemen şöförün yan tarafında duruyorum. Yanımdada orta yaşlı bi teyze. Yolcuların biri telefonla konuşuyo otobüstede telefonla konuşmak yasak. Şöför bağırıyo telefonla konuşana adam duymuyo yada duymamazlıktan geliyo. Bi kaç yolcu söledi adama adam kapadı telefonu. Sonra yanımdaki teyzenin telefonu çalmaya başladı. Oda şöförün hemen yanında daha yakın şöföre. Dedim eyvah bakalım ne olcak. Kadın konuşmaya başladı. Şöför hemen bağırdı kadına kapayın telefonları diye. Kadın hemen konuşurken karşı taraftakine bağırarak sinirli bi sesle kapıyorum kapıyorum falan diyerek kapadı telefonu ama sinirlenmişti. O heyecanlada kadın telefonu yere attı. Eyvah dedim yere atınca kadın alamaz iğne atsan yere düşmez o kadar kalabalık otobüs. Kadın dedi evladım verirmisin. Bizde o kalabalığın içinde telefonu yerden alığ vermiştik.
  • İstanbulda okumayı düşünüyorum seneye bir şekilde 500T ye binicem bu kadar mesajdan sonra
    Benim yaşadığıma gelince;

Okul çıkışı, okulun yarısından fazlası durakda herkes dershaneye gidiyor işte, dershanelerin yoğun olduğu doğu garajı istikametine giden bi otobüs geldi herkes hücum etti biniyoruz falan, şöförde millet bindikçe gençler arkada boş yer var ilerleyelim falan diyo, ki kafalar tavana deyiyo zaten yer olsa da görmesi gibi bir ihtimal mevcut değil, artık doldu arada yok yer hala adam almaya devam ediyo gençler ilerleyin falan diye biraz sesi yüksek çıktı şöförün bizimkilerden biri nereye ilerleyecez artık be kapa şu kapıyıda ilerle falan diye bağırarak cevap verdi, şöförde sesini yükseltme terbiyesiz benim senin yaşında oğlum var dedi, ve arkadaştan iptal eden cevap geldi;
    "Benim de senin yaşında babam var.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.