walla otobüste giderken arkadan birini gördüm ama saçları falan bir görsen kumral fönlü kat kat kestirmiş morumsu bi balyaj attırmış asker yeşili pantolon birde yeşil bady vardı üstünde arkadan görünce off bee hatuna bak hükümet gibi demiştim yanımdaki arkadaşa ama tam o anda nedense otobüs sustu herkes benim dediğimi duydu bir geçtik abi sakallı falan bir adam çıkmaz mı otobüs yerlerde
Alıntıları Göster
Hükümet gibi
hahahahaha süper
quote:
Orjinalden alıntı: kirman
walla otobüste giderken arkadan birini gördüm ama saçları falan bir görsen kumral fönlü kat kat kestirmiş morumsu bi balyaj attırmış asker yeşili pantolon birde yeşil bady vardı üstünde arkadan görünce off bee hatuna bak hükümet gibi demiştim yanımdaki arkadaşa ama tam o anda nedense otobüs sustu herkes benim dediğimi duydu bir geçtik abi sakallı falan bir adam çıkmaz mı otobüs yerlerde
quote:
Orijinalden alıntı: ambrosia_
quote:
Orjinalden alıntı: Turuncu Kafa
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
İstanbul 500T ye binde gör bakalım oalyları. Her bindiğimde bir olay
puhahahahahah ::::::D::D:D:D 500T yi gordum yere kapaklandim.. Hakkaten bomba bu hat herkes bir gun mutlaka binsin arkadaslar
beyler abartmiyorum bir keresinde adamin teki nalburdan mi nerden bilmiyorum DUŞAKABİN almış otobüsün içine sokmuştu gerisini siz düşünün
anamm karnım ağrıdı
Alıntıları Göster
İstanbul da 500 T, 500 ES ve 16 K meşhurdur.Hele 16 K da neler neler oluyor bir binseniz birdaha hep binmek istersiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Turşu Paşa
IETT - 500T
Adını bir otobüse 500 türkü sığdırmasından aldığı rivayet ediliyor..
Alıntıları Göster
quote:
IETT - 500T
quote:
Orijinalden alıntı: Darcyn
Sapığın biri bi kızı taciz etmişti. Millet adamı çullandı falan sonra şöför in falan dedi. Buraya kadar normal. Adam çıkarken sprey gibi bişi sıktı biber gazı sanırım herkesin gözü yaşarıyo öksürüyo falan.Allahtan yanımdaki arkadaş komünistti alışık böyle şeylere hemen aşağı eğil dedi tişörtü başıma geçirdi bişey olmadı pek bize.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Darcyn
Sapığın biri bi kızı taciz etmişti. Millet adamı çullandı falan sonra şöför in falan dedi. Buraya kadar normal. Adam çıkarken sprey gibi bişi sıktı biber gazı sanırım herkesin gözü yaşarıyo öksürüyo falan.Allahtan yanımdaki arkadaş komünistti alışık böyle şeylere hemen aşağı eğil dedi tişörtü başıma geçirdi bişey olmadı pek bize.
hehe tabi biber Gazı bir müddet sonra bağışıklık yapıyo
quote:
Orijinalden alıntı: ambrosia_
quote:
quote:
puhahahahahah ::::::D::D:D:D 500T yi gordum yere kapaklandim.. Hakkaten bomba bu hat herkes bir gun mutlaka binsin arkadaslar
beyler abartmiyorum bir keresinde adamin teki nalburdan mi nerden bilmiyorum DUŞAKABİN almış otobüsün içine sokmuştu gerisini siz düşünün
anamm karnım ağrıdı
Alıntıları Göster
bi keresindede güngören izzet ünver lisesinde okuyorum o sıralar, otobüse bindim , haznedara gidicem, yanıma adamın biri oturdu meğer adam sapıkmış bana ne sorular sordu burda söylememe inanamazsınız o zamanlarda lise 1 e gidiyorum o gün gerçekten çok korkmuştum
bir keresinde minibüse bindim şimdi adam cam kenarına oturmuyo güneş var diye yaşlı bir adam bende oraya oturayım diye hamle yaptığımda sırtımdaki çanta adamın suratına gümmm !!! öyle bi çarptıki adam nasıl kriz geçirmedi anlamadım neyse oturdum amca özür dilerim flan bi sürü özür adam hala bağıra bağıra söyleniyo laf ediyo en son şoför adama bi kızdı ya sus amca çocuk özür diledi hala ne sölyeniyon kafamı s..tin dedi indiririm seni şimdi falan diyince adam sustu ama diken üstünde gittim bütün yolu :S
bi keresindede sultanahmetten otobüse bindik otobüs tıklım tıklı inanamazsınız bende güneş gözlüğü var bende ilk defa birine yer vermedim onlarda orta yaşlı kadınlar hepside benim olduğum bölümde gerçekten yer verilecek bi durum yok kalksam daha kötü nerde durucam oda belli değil neyse kafamı koydum ağzımı hafif açtım zaten gözlük var uyuyo numarası yaptım ama kadınlar bütün yol boyunca benim hakkımda konuşyular zamane genci şu bu falan diye diye en son kalktım ineceğim durakta numaradan bi esnedim attım kendimi aşağı
quote:
IETT - 500T
Alıntıları Göster
quote:
IETT - 500T
harika olmuş ...
böyle bir hat özel bir işletme elinde resmen insan sömürüsü ile para kazanıyor ...insan insanlığından çıkar 1 ay bu hattı kullansa!
quote:
Orijinalden alıntı: istanbuli
quote:
IETT - 500T
harika olmuş ...
böyle bir hat özel bir işletme elinde resmen insan sömürüsü ile para kazanıyor ...insan insanlığından çıkar 1 ay bu hattı kullansa!
Alıntıları Göster
arkadaşlar bu 500T otobüsü topkapı/cevizlibağ ' dan binipte taa gebze yada tuzla taraflarına kadar giden otobüs mü ?
quote:
quote:
IETT - 500T
harika olmuş ...
Alıntıları Göster
Bir Harem-Gebze minübüsüyle Gebze'ye gidiyorum.Minübüs tıka basa dolu herzamanki gibi.Neyse boşaldı gittikçe yolda baya uzun yaklaşık 45 dakika falan.En arka koltuğun önündeki koltuk boşaldı hemen yeri kaptım tabi gözüm kimseyi görmüyor artık.Araba nerdeyse tamamen boşaldı arka 4 lü koltukta bir kişi birde önlerde bir kişi kaldı.Bir de yanımda 20-23 yaşlarında bir kız.En arkanın önündeki ikili koltuğu bilirsiniz tam teker üstü olduğu için cam kenarındakilerin bacakları yüksekte kalır.Geçelim esas hikayeye kızın benden taraftaki bacağı gittikçe benim bacağımn altına doğru kayıyor resmen sürtünüyor ben kaçmaya çalıştıkça geliyor bir vakit sonra oluruna bıraktı araba hafif manevra yaptıkça kız gittikçe sokuldu.Ya arkadaş bir sürü boş yer var gitsene diyorum tabii içimden.Kızla kardeşler gibi olduk bi zaman sonra kız cep telefonunu falan çıkartıyor aklı sıra öylesine menüye falan giriyor bırakıyor falan.Minübüsün tam o sıralarda dönesi tuttu kız kucağıma doğru geldi durum tehlikeli olduğunda bir yandan da diğer iki yolcuyu şöforü seyrediyorum.İnene kadar canım çıktı.
Birde İstanbul 16 K da bu cuma günü bir anım varki onu burda anlatmayayım.
quote:
Orijinalden alıntı: vuKaat
arkadaşlar bu 500T otobüsü topkapı/cevizlibağ ' dan binipte taa gebze yada tuzla taraflarına kadar giden otobüs mü ?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: vuKaat
ayneeen öyle :D dünya üzerinde KITALAR ARASI (ciddiyim) sefer yapan nadide bir otobüs hattıdır..
quote:
quote:
IETT - 500T
harika olmuş ...
Alıntıları Göster
Birkeresinde de ankaradan trenle gelmiştim kadıköye; eve gitmeyip göztepedeki bi parkta oturmak istedim, otobüse bindim söğütlüçeşmede kızın teki bayıldı yolcuların hepsi tüydü otobüsten ben kaldım şöförle o da rica etti zaten kalmam için(başı belaya girmemesi için) bu mal şöför baygın kızı hastane diye iett garajına götürdü bende hastaneye götürüyor die sanıyorum),amiri bi fırça attı ona sonra ssk göztepeye yol aldık
kızı ben tutuyom eski ikarus otobüste nabızına baktım anlamadım,bi an öldü sandım,içimi kuşku düştü ölüyümü tutuyom diye elimi yanağına koyuyorum nabız yok,anlamıyorum otobüs viraj dönüyor kızı tutuyom,yoksa yere çakılacak sskya taşıdık acile,polisi falan gördük yarım sonra ayıldı,erkek arkadaşını çağırdı cepten
sanki bi an bağ oluşmuştu içimde meyve suyu almıştım,arkadaşına verdim ona versin diye sapı aldı götürdü taş gibi kızdı valla (sivas kangallıydı kız,89 doğumlu- kimliğine bakmıştım)
quote:
quote:
ayneeen öyle :D dünya üzerinde KITALAR ARASI (ciddiyim) sefer yapan nadide bir otobüs hattıdır..
Alıntıları Göster
quote:
quote:
istanbulda en uzun yol yapan seferdir.hatırlayamadım kaç km di ya
quote:
Orijinalden alıntı: Macromedia
Birkeresinde de ankaradan trenle gelmiştim kadıköye; eve gitmeyip göztepedeki bi parkta oturmak istedim, otobüse bindim söğütlüçeşmede kızın teki bayıldı yolcuların hepsi tüydü otobüsten ben kaldım şöförle o da rica etti zaten kalmam için(başı belaya girmemesi için) bu mal şöför baygın kızı hastane diye iett garajına götürdü bende hastaneye götürüyor die sanıyorum),amiri bi fırça attı ona sonra ssk göztepeye yol aldık
kızı ben tutuyom eski ikarus otobüste nabızına baktım anlamadım,bi an öldü sandım,içimi kuşku düştü ölüyümü tutuyom diye elimi yanağına koyuyorum nabız yok,anlamıyorum otobüs viraj dönüyor kızı tutuyom,yoksa yere çakılacak sskya taşıdık acile,polisi falan gördük yarım sonra ayıldı,erkek arkadaşını çağırdı cepten
sanki bi an bağ oluşmuştu içimde meyve suyu almıştım,arkadaşına verdim ona versin diye sapı aldı götürdü taş gibi kızdı valla (sivas kangallıydı kız,89 doğumlu- kimliğine bakmıştım)
Alıntıları Göster
Herkes anlatsın ufak tefek özellikle okula otobüs veya minübüsle giden arkadaşların anısı fazladır kendimden biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: TECHTRONİC
Herkes anlatsın ufak tefek özellikle okula otobüs veya minübüsle giden arkadaşların anısı fazladır kendimden biliyorum.
Alıntıları Göster
lisedeyen arkdaşımla eve dönüyoruz otobüs kalabalık tabi yaşlı amcanın biri bizim arkadaşın testeronlarını avuçlamış sonra indiğimizde arkadaş çok korkmuştu :)
Kızın tekine 30-35 yaşlarında herifin teki elle taciz ediyordu otobüste tıklım pıklım..
Dikkatimi çekti benimde kız rahatısız oldu yer değiştiriyor falan ancak adam yine yanına gidiyor kızın. Neyse tek gören ben değilmişim meğersem, 4-5 kişilik bir ekip ile 3-4 kişi daha olayın farkında.
Adam bir yandan taciz olaylarına devam ediyor tabi.. Kız en sonunda patladı yeter ya napıyorsun sen şeklinde. Biz farkında olan kişiler onay mesajını alınca otobüsü durdurup bunu aşağı indirdik..
Hani televizyonda linç girişiminde bulunuldu derler ya, aynen öyle bi benzetiverdik bunu..
İyi oldu eşşolubeşkulaka.
quote:
Orijinalden alıntı: Macromedia
quote:
Orjinalden alıntı: ambrosia_
quote:
quote:
anamm karnım ağrıdı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Macromedia
quote:
quote:
quote:
anamm karnım ağrıdı
Abi ne milletiz yaaaa.
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
quote:
IETT - 500T
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
quote:
IETT - 500T
benim bir arkadaşım cevizlibağdan - küçükyalı hep bununla gidip-geliyor bende kavacık-küçükyalı arası bunu kullanıyorum çok sık olduğu için sınıfca aslında bu otobüsü beğenerek kullanıyoruz
neyse olayı söyliyim bizim arklar otobüsün en arka 5 li koltuğunda 3 kişinin , poşetten çıkardıkları salam , peynir , zeytin , ekmek gibi şeylerle sabah kahvaltı yaptıklarını söylemişti bir an kitlenmiştim bu cümle sonrasında
quote:
Orijinalden alıntı: yakup13
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
quote:
IETT - 500T
benim bir arkadaşım cevizlibağdan - küçükyalı hep bununla gidip-geliyor bende kavacık-küçükyalı arası bunu kullanıyorum çok sık olduğu için sınıfca aslında bu otobüsü beğenerek kullanıyoruz
neyse olayı söyliyim bizim arklar otobüsün en arka 5 li koltuğunda 3 kişinin , poşetten çıkardıkları salam , peynir , zeytin , ekmek gibi şeylerle sabah kahvaltı yaptıklarını söylemişti bir an kitlenmiştim bu cümle sonrasında
Alıntıları Göster
Kız 500 T ye binmeye çalışıyor arkadan uzun siyah ceketli bir adam arkasından bir hippi arkasında bir öğrenci yani boş yer kalmayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Canér
Geçende dershanden geliorm oturuyorum,tıklım tıklım önüme cırtlak yeşil bi pantolon giymiş koca kasnaklı bi gız geldi xD bende ona bakarken durağı kaçırdım 1 durak yürüdüm sonra xD
quote:
Orjinalden alıntı: Pessimistyle Rapper
Geçende dershanden geliorm oturuyorum,tıklım tıklım önüme cırtlak yeşil bi pantolon giymiş koca kasnaklı bi gız geldi xD bende ona bakarken durağı kaçırdım 1 durak yürüdüm sonra xD
Abaza MaN
quote:
Orijinalden alıntı: .Mirliva.
Kızın tekine 30-35 yaşlarında herifin teki elle taciz ediyordu otobüste tıklım pıklım..
Dikkatimi çekti benimde kız rahatısız oldu yer değiştiriyor falan ancak adam yine yanına gidiyor kızın. Neyse tek gören ben değilmişim meğersem, 4-5 kişilik bir ekip ile 3-4 kişi daha olayın farkında.
Adam bir yandan taciz olaylarına devam ediyor tabi.. Kız en sonunda patladı yeter ya napıyorsun sen şeklinde. Biz farkında olan kişiler onay mesajını alınca otobüsü durdurup bunu aşağı indirdik..
Hani televizyonda linç girişiminde bulunuldu derler ya, aynen öyle bi benzetiverdik bunu..
İyi oldu eşşolubeşkulaka.
Bu 500T rezilliğini birkaç kez bende yaşadım. Özellikle sabah ve akşam iş saatlerinde rezillik oluyor tıka basa 2 saat yolculuk yaptırıyorlar insanlara.. Ama öğle civarı ben altunizadeden binip cevizlibağa geçiyorum yada mecidiyeköye metrobüs için.. O zaman bomboş geçiyor karşıya oturmak için daima yer bulabiliyorsunuz.. Bu arada ayrı bir rezillikte 500ES ne ararsanız var o otobüste, eğer olaki afet olsa yada köprüde kalsanız trafikten, içerdeki milletin çuvallardaki erzaklarıyla tüm otobüs 1 ay yaşar hiç korkmanıza gerek yok.. Bakliyat, yumurta vs.vs. ne ararsanız o otobüste
quote:
Orijinalden alıntı: dodi--
quote:
Orjinalden alıntı: Macromedia
quote:
quote:
quote:
anamm karnım ağrıdı
Abi ne milletiz yaaaa.
Alıntıları Göster
itiraf ediyorum
biz köyden gelirken anadoludan dayımlar ve biz onların arabayla geldik.onların araba biraz büyük.gebzeye kadar geldik.Köyden geldiğimiz için çuvallar bavullar falan sadece bir çuval biber var.annem ucuza diye tam 1 çuval aldı.Burada komşulara falan dağıtıyor.Burada adettir.Kim köye gittiyse memleketinden ne getirirse az biraz komşulara samimi komşularına verir.Neyse dayım ben sizi eve kadar bırakayım dedi.Şimdi bizde adamı yormayalım dedik.500T tam bizim evin arkasından geçiyor.Şuradan otobüse binelim gidelim dedik.Otobüse bindik çuvallarla.Adam bu ne ya falan dedi.Tamam kardeşim ne ise parasını verelim dedik adam direk yumuşayarak tamam dedi.neyse adam parası verir gibi para verdik.ama adamlarda haklı.Adamlar o çuvalların yerine 3-4 tane daha yolcu alır.Ama yolcuların bize bi bakışı vardı