Şimdi Ara

Otobüste yaşadığınız en sıradışı olaylar?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
426
Cevap
10
Favori
55.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kötü geçen bir vizeden çıkmışım. Hayvan gibi gribim zar zor bi yere oturmuşum. Otobüs dolmuş. Arkadan biri bağırıyor "Şuna bak. Şimdiki nesil hep böyle kendinden başkasını düşünmüyor.Yaşlı var mı diye hiç bakmıyor bile dışarı bakıyor yaşlanınca nereye bakacak " diye basbas bağırıyor. " İçimden o adamı tekmelemek geldi ya. Normalde yaşlılara yer veren birisiyim. Ancak bundan sonra yer falan vermem.
  • istemedende arada bır oluyor
  • Arkadaşla gidiyoruz.İşte otobüste hatalıysam arayın falan yazıyor.Aldık biz numarayı.İnme yerine gelince aradık.Şöfor açtı:
    Arkadaş:Abi müsait bi yerde inebilirmiyiz ?
    Şöfor:
    Otobüs yerlerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: assi

Otobüste sıradışı bir olay yaşamak istiyorsan

İzmirde

Bornova metro- E.ü kampüsü arası sefer yapan 525 nolu otobüse binmeni öneririm... Sen ondan sonra olayları gör

525 kraldır.Zaten o otobüslerin gitmesi de başlı başına fizik-mukavemet kurallarını alt-üst ediyor.

Facebook'da grubu da var :)
  • bi gün otobüste tutunulan boruyu tuttum bi sonraki durakta bıyıklı bi cüce bindi ve yanımda durdu otobüste foluydı aadam 2 de bir bıyıklarını elime sürtüyodu aşağı yukarı adamın bıyıklarıyla akraba oldum bilerek yapıyodu galiba pu*t
  • otobusde tutunmusum demıre elımle hatunun bırı kıcını tam elıme dayanmazmı cekemıomdaa elimi inene kadar sabıt kaldı oyle elım uyuşmustu resmen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

İstanbul 500T ye binde gör bakalım oalyları. Her bindiğimde bir olay

puhahahahahah ::::::D::D:D:D 500T yi gordum yere kapaklandim.. Hakkaten bomba bu hat herkes bir gun mutlaka binsin arkadaslar

beyler abartmiyorum bir keresinde adamin teki nalburdan mi nerden bilmiyorum DUŞAKABİN almış otobüsün içine sokmuştu gerisini siz düşünün

hani yabanci filmlerde (afrika , latin amerika temali olanlar) otobusler olur o otobuslerin icini gosterirler boyle kedi kopek keci tavuk felan olur her cesit adam olur leş gibi olur.. 500 T de aynen oyle :D bir efsane

edit : bir keresinde de herifin teki "abi daha ne milleti aliyorsun otobuse yer mi kaldi" diye isyan etmisti sofore.. arkadan ince cirtlak bir kadin sesi "kardes sen yenisin galiba zamanla alisirsin ben alistim" demisti :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turşu Paşa -- 25 Ekim 2008; 23:33:55 >
  • Ben Otobüste Yasadıgım Olayı Anlatırsam Sınırsız Ban Yerim Anladınız Siz Off Off O Dakikaları Anlatamam Zaten Yasamak Lazım
  • Yanıma homo oturmuştu
  • Sapığın biri bi kızı taciz etmişti. Millet adamı çullandı falan sonra şöför in falan dedi. Buraya kadar normal. Adam çıkarken sprey gibi bişi sıktı biber gazı sanırım herkesin gözü yaşarıyo öksürüyo falan.Allahtan yanımdaki arkadaş komünistti alışık böyle şeylere hemen aşağı eğil dedi tişörtü başıma geçirdi bişey olmadı pek bize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr26tr

her sabah 32 numaraya bir kadın biniyor ve en ön koltuğ şöförün yanına oturuyor ve şöfere gene geç kaldın sen hep böylesin hepiniz böylesiniz falan filan sayıyor adamda hep sabrediyor ben olsam kapıyı açar atardım dışarı en ön doluydu bugün ve otobüste baya boş koltuk var ordaki kızı dürtüyor kay yana kay yana ben bıktım her sabah o kadını görmekte kadın bıkmadı

şimdi bunu karikatürle anlatırmısın?
  • bir kere otobus soforunu dovmustum.(ciddiyim)
  • Ohoho ne olaylar oldu bindigim otobüslerde

Bi seferinde durakta yolcu alicakken fırlamanın tekı otobus kapından kafasını uzatıp içerdekilere hepinizin am.na koyim demiş kaçmıştı

şöförde yol boyunca azmı küfretmisti cocuga

---

Otobuste giderken çıkıntı gibi yerler olurya yavaşlamak için hanzo şöför görmedi hızla bi girdi ayaktaki yolcuların hepsi yere düştü

otobuste küfürler havada uçuşuyo şöförün anasının kulağını baya bi çınlattılar

---

Okula giderken telefounma p.rno film yuklemistim arkadasım yanımdaydı sesi kapatmayı unutmustum otobuste kalabalık bizde ayakta gidiyoruz

otobusun ortasındayız ben bi actım videoyu acmamla birlikte ahhh uhh ohhh hadi hadi sesler cıkmazmı Allah'tan bizde oldugunu farketmediler
  • 500 t ye hergün biniyorum allah bana sabır versin
  • minibüse yetişicem koştum ıslık falan çaldım neyse durdu.tutunma yeri olur ya hani dik onu yakaladım adamda hareket etti ulan düşmiyim diye elimi az yukarı çektim adamın tekide afedersiniz kıçını dayamış oraya benim el tam 30 dk elimi sabunlamıştım eve gidince
  • Eskişehirdeyim bir gün. Ramazandayız birde . Resmi plakalının teki manyak tafiğin ortasında kesin u döndü. Otobüs zor durdu resmen baya bir otobüstü zaten. Adam sağa çekti şöför kapıyı açtı. " Resmi plakaya güvenip napıyon lan sen yavşak " diye bağırıyo. Bende zor tuttum kendimi.
  • IETT - 500T

Adını bir otobüse 500 türkü sığdırmasından aldığı rivayet ediliyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: vezir2

quote:

Orjinalden alıntı: JanJan_09

Arkadaşla gidiyoruz.İşte otobüste hatalıysam arayın falan yazıyor.Aldık biz numarayı.İnme yerine gelince aradık.Şöfor açtı:
    Arkadaş:Abi müsait bi yerde inebilirmiyiz ?
    Şöfor:
    Otobüs yerlerde

gu hikaye tanıdık geldi forumda daha önce bi arkadaş bunu fıkra olarak anlatmıştı çakal seniii

Ben duymadım kimseden hatta okulun ilk günü yaşadık bu olayı.Valla benim yazdığım gerçek inanan inanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turuncu Kafa

quote:

puhahahahahah ::::::D::D:D:D 500T yi gordum yere kapaklandim.. Hakkaten bomba bu hat herkes bir gun mutlaka binsin arkadaslar

beyler abartmiyorum bir keresinde adamin teki nalburdan mi nerden bilmiyorum DUŞAKABİN almış otobüsün içine sokmuştu gerisini siz düşünün

anamm karnım ağrıdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ambrosia_

quote:

Orjinalden alıntı: Turuncu Kafa

quote:

anamm karnım ağrıdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macromedia -- 25 Ekim 2008; 23:51:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.