Şimdi Ara

otokoç araç koruma sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdadaşlar otokoçta aks denen araç koruma sistemi uygulaması varmış. (iç,dış ve motor korumaya içeren komple paket) aracımında ufak bir vuruk vardı, bunun için servise gittiğimde bunun tamiri ile birlikte aks uygulamasını da teklif ettiler.
    nette araştırdım ancak tatmin edici bir bilgiye ulaşamadım. yaptıran, memnun olan ya da olmayan varsa bilgi rica ediyorum..
    400 lira dediler ama bu fiyata yaptırmayı düşünmüyorum. eğer memnun olup tavsiye edecek varsa pazarlık yapabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 2 Mayıs 2011; 20:36:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakmel

arkdadaşlar otokoçta aks denen araç koruma sistemi uygulaması varmış. (iç,dış ve motor korumaya içeren komple paket) aracımında ufak bir vuruk vardı, bunun için servise gittiğimde bunun tamiri ile birlikte aks uygulamasını da teklif ettiler.
    nette araştırdım ancak tatmin edici bir bilgiye ulaşamadım. yaptıran, memnun olan ya da olmayan varsa bilgi rica ediyorum..
    400 lira dediler ama bu fiyata yaptırmayı düşünmüyorum. eğer memnun olup tavsiye edecek varsa pazarlık yapabilirim...

Ankara ise şiddetle tavsiye etmiyorum uygulamalarını gördüm rezalet araç yıkanıyor kurulama yapmadan başlıyor işleme jantlar deseniz döküyorlar tuz ruhunu Ankara otokoç bu şekilde ama tahminim sevisler hep ayndır tan otoda da adamlar servis içinde yapıyorlar korumayı boya koruma özel tozsuz ortamlarda yapılmalıki amacına ulaşsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.